עבור לתוכן

אוזניות חדשות - תקציב של 200-300 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני צריך המלצה לאוזניות כפתור בתקציב 200-300 ש"ח, ישמשו אותי לנגן iRiver H10 שהאוזניות סטוק כבר שהגיעו איתו כבר עוד רגע נקרעות באיזור הפלאג. הן שירתו אותי כראוי ואני מחפש אוזניות שלא יירדו ברמה מהסנהייזר שהגיעו עם הנגן. כמו שאמרתי אני רוצה אוזניות קטנות, אבל שלא יהיו מהסגנון הפולשני (כמו הסנהייזר CX), למרות שהן מצוינות ואוטמות ברמות מטורפות.

יש סיכוי קל שאבא של חבר יביא לי אותן מאמריקה, העניין הוא שאני צריך תשובה מהירה והחלטית אם אני רוצה שזה יקרה.

תודה רבה אנשים.

פורסם

אחי אני יכול להמליץ לך כמו שאמרתה על הCX300 יש לי אותם איזה כמה חודשים והן מדהימות אוטומות בטירוף והצליל שלהם מצויין. :xyxthumbs:

פורסם

מה הכוונה "מהסגנון הפולשני" ?

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה "מהסגנון הפולשני" ?

כמו שאמרתי, לדוגמא ה- CX300 של סנהייזר. יש אותן לאחי, אני יודע שהן מצויינות, אבל אני סובל מנקב בעור התוף וכשהגומי הזה נמצא בתוך האוזן שלי זה לא נעים. כמובן שזה לא ככה כל הזמן, אבל בגלל שיש לי רגישות אז אני מעדיף לוותר על אוזניות שהגומי ממש נכנס לתוך האוזן ויוצר אטימות כמעט טוטאלית.

פורסם

אז אל תקנה IN-EAR ?!

פורסם
  • מחבר

אולי אני פשוט אשים לעצמי כדור בראש על זה שבלבלתי בין אוזניות כפתור כמו ה- MX לבין אוזניות In Ear כמו ה- CX.

תודה על היעוץ.

פורסם

אתה רוצה המלצה על אקדח? :screwy:

ואם אתה רוצה המלצה על אוזניות כפתור יש כבר ת'רד פתוח עם תקציב דומה לשלך. או שתעשה חיפוש, יש טונות של המלצות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים