פורסם 2003 במאי 622 שנים יש לי מחשב עם לוח אם של פנטיום שלוש 450 מגה הרץ. ניסיתי לחבר את ההארדיסק החדש שלי - 80 GB + ו 8 מגה זיכרון מטמון ומשום מה הביוס לא מזהה אותו...למישהוא יש רעיון למה? זה משהוא שאני חיברתי לא נכון או שהוא פשוט לא יעבוד על הלוח הנ"ל ?
פורסם 2003 במאי 622 שנים רוב הסיכויים שהלוח פשוט לא יכול לעבוד עם כאלה גדליםיכול להיות שעידכון ביוס יעזור אבל רוב הסיכויים שתצטרך לקנות הרדיסק קטן יותר
פורסם 2003 במאי 622 שנים כנראה בעיה בחיבור ולא בביוס (אחרת היה זיהוי חלקי)וגם תחפש באתר של WDC.COMיש שם תוכנות עזר למחשבים ישנים
פורסם 2003 במאי 622 שנים רוב הסיכויים שהלוח פשוט לא יכול לעבוד עם כאלה גדליםיכול להיות שעידכון ביוס יעזור אבל רוב הסיכויים שתצטרך לקנות הרדיסק קטן יותרלא נכון....הסיכוי שלוח אם פנטיום לא יזהה דיסק קשיח משום שהוא גדול לא קיים!!!מה שכן, אם הלוח אם ישן הוא יכול לזהות את הHD כקטן יותר ממה שהוא ואז במקרה כזה עליך לפרמט את הHD על מחשב שמזהה את הHD כמו שצריך ורק אחרי הפרמוט לחבר אותו למחשב עם הלוח הישן והHD יעבוד טוב למרות שהBIOS מזהה אותו ככקטן יותר.הלוח אם שלך הוא לא ישן יחסית והוא אמור לזהות טוב גם דיסק קשיח של 120GB, זאת לא הבעייה אצלך תבדוק שחיברת טוב את הכבל ושג'מפרת כמו שצריך את הHD.עריכה: התשובה הזאת היא מניסיון אישי שלי שכן ניסיתי לחבר 120GB ללוחות P1 וP3.
פורסם 2003 במאי 622 שנים יש הרבה מאוד סיכויי שזה בגלל הביוס. ביוס שלא יכול לתמוך בנפח של דיסק יכול לזהות אותו עד המגבלה, או בכלל לא. אין לזה חוק קבוע. דבר ראשון תשים לב שיש לדיסקים של W.D ג'ימפור שונה מכל השאר: מאסטר ::: - זה רק כשיש סלייב מחובר מאסטר בלי סלייב הוא ללא ג'אמפר בכלל אם זה עדיין לא מזהה אותו תנסה להשתמש בטבלה הזו |----IDE----||jumpers||power| :|: stand alone ::| master ::| slave אם הוא יזהה אותו במצב הזה אז הוא יזהה אותו כ 32GB בלבד. תגיד מה היו התוצאות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.