עבור לתוכן

2600XT 512ddr3 Vs. 3650 256ddr3

Featured Replies

פורסם

אין הבדל בין PCIE1 ל2

הוא בהחלט אופצייה.

הוא יותר טוב מה2600XT.

פורסם

בנוסף: לא הבנתי את הבחור שאמר:

[אם אתה לא מתכנן לעשות אוברקלוק - הזכרון הכי זול והכי יקר, יתנו לך אותו דבר.

קנה אחד זול. (CL5)

זה רלוונתי רק באוברקלוק, בלי - לא תרגיש.

פורסם
  • מחבר

1. תודה רבה על התגובות

2. מספר שאלות נוספות:

א. האם עדיף לקנות 2600XT עם זכרון DDR3 או 3650 עם DDR2 (זול בכ-150-100 ש"ח). בהנחה ואני לא קונה 3650 בגרסת DDR3 כי זה מעל הסכום לאחר קניית זכרון למחשב (נשאר לי 450 לאחר קניית זכרון)

ב. ראיתי קרור שקט (של ASUS) ב-3650 (גם בגרסת DDR2 וגם DDR3). ברור שזה יותר שקט. האם זה עושה את העבודה מבחינת פיזור חום בעבודה מקס'?

ג. האם יש חברות ששווה לקנות מהן את הכרטיס או זה ממש לא משנה (או : מה בעצם ההבדל בין החברות פרט לקרור ובאנדל? ואיפה אפשר לברר מה בדיוק ההבדלים)?

בברכה מראש

פורסם
  • מחבר

לאחר מספר קריאות בו בפורום + התיעצות(כל המיילים בהמשך) הגעתי לשתי האפשרויות הבאות (ושיניתי את הנושא):

2600XT 512ddr3

3650-256ddr3

. שתיהן זהות מבחינה כספית (415 ל-2600 ו-421 ל3650)

לא יודע מה לבחור. אשמח לקבל עזרה

פורסם

לעניות דעתי.. 3650, כמות הזכרון זה לא הדבר שצריך להיות השיקול הראשי שלך.

מה גם שהסדרה החדשה של ATI יותר מוצלחת מסדרה 2.

פורסם

1. עדיף לך לקחת כרטיס GF8600GT בתקציב של עד 500 שקל, יש אחד מתוצרת MSI שמוכרים באייבורי עם צינורות קירור (לא מאוורר) -

גם שקט וגם משתלם מבחינת ביצועים לפי עלות

2. תיקח בחשבון שצריך לבדוק את ההספק של ספק הכוח, 400 וואט נקי לפחות (ממותג ידוע).

בפנדה יש כרטיס מסך עם OC ועם HDMI של טוינטצ' עם 3 שנים אחריות 8600GT OC HDMI ב450 ש"ח. מה תגיד?

גם מחנות אמינה, גם מחיר זול, גם כרטיס מומהר, גם כרטיס עם חיבור HDMI וגם 3 שנים אחריות.

פורסם

מה יש לי להגיד ?

סבבה גבר.. אז אתה מכיר כרטיס מסך עדיף.. מצטרף להמלצתך..

הבחור פה נעול משום מה דווקא על ATI ויכול להיות בצדק..

למי שיש קצת סבלנות לקרוא -

http://www.tomshardware.co.uk/Graphics_Cards-Geforce_8800GT-Crysis-DX10,review-29779-16.html

זה יכול לתת אינדקציה קלה לגבי הרכישה הכדאית ביותר.

בגרף שם ניתן לראות שה-2600XT עדיף על גבי ה-8600GT עם ה-OC מבחינת ביצועים אם כי זה לא בהכרח גורף לכל המשחקים אבל Crysis בהחלט מדד ראוי.

פורסם
  • מחבר

צר לי להגיד אבל אני ממש לא סגור על ATI (הכרטיס הנוכחי שלי 6600GT) אבל אלו ההמלצות שאני רואה כאן באתר

בנוסף מצ"ב קישור שהביאו באתר

igilbohttp://www.behardware.com/articles/705-2/product-review-the-geforce-9600-gt-and-radeon-hd-3650.html

שמראה שה-8600GT קצת פחות טוב. ההשוואה גם מראה שה-3650 מעט יותר טוב מ-2600XT 256ddr3 אולם לא ברור לי מה הגרסה של 3650 כי מציגים שתי גרסאות ובוחנים רק אחת...

כמו כן הבחור כאן הראה שה-2600XT יותר טוב מה-8600OC ...

שאלה נוספת שאולי תפשט את המצב: יש לי מסך יחסית קטן 17 אינצ'. האם זה אומר שאפשר להסתפק ב-256 מגה וכך שאבחר את ה-3650 (או כל גרטיס אחר עם 256 מגה שעומד ביעד התקציב..)

פורסם

בכרטיסים האלה הזיכרון לא הכי משפיע...

רובם ואפילו כולם יכולים לנצל עד 256 זיכרון ולא 512... פשוט שים לב למחיר ו(לא הכי חובה) למהירות הזיכרון...

פורסם

השאלה אם מדובר על GDDR3 או GDDR2 זה משגע.. גם בכתבה ובמיוחד שאף אחד כאן בפורום לא יודע מה ההבדלים בכלל בין 2 הזכרונות ועד כמה זה משפיע ומורגש

פורסם

עדיף 256 של DDR3 לעומת 512 של DDR2 מבחינת מהירות הזכרון.

זכרון גדול יותר אכן בא לידי ביטוי ברזולוציות גבוהות, ולכן ממש לא קריטי עבורך , מה שכן קריטי זה המהירות ורוחב ה BIT.

בקיצור קח את ה 3650 ותהנה.

לגבי קרור פסיבי ל 8600GT אל תקח, כי אתה אומר שגם ככה המארז שלך לא מאורר כמו שצריך...

פורסם

השאלה אם מדובר על GDDR3 או GDDR2 זה משגע.. גם בכתבה ובמיוחד שאף אחד כאן בפורום לא יודע מה ההבדלים בכלל בין 2 הזכרונות ועד כמה זה משפיע ומורגש

יש גירסאות של הכרטיס עם 3 ויש עם 2...

במפרט הטכני של הכרטיס באתר כתוב איזה זיכרון.....

פורסם

יש גירסאות של הכרטיס עם 3 ויש עם 2...

במפרט הטכני של הכרטיס באתר כתוב איזה זיכרון.....

התכוונתי בהשוואה שלהם, לאיזה הם התכוונו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים