עבור לתוכן

קירור של כרטיס המסך. (הקירור הישן התקלקל) - עזרה בבקשה.

Featured Replies

פורסם

טוב

אז הכרטיס הוא ראדון 9700 פרו.

יש לי צלעות קירור כאלה קטנות שאני ידביק על הזכרונות, אבל המאוורר שנמצא על הליבה התקלקל משום מה.

הכרטיס טוב כי עשיתי שם איזה משהו שהחזיק בדיוק 5 דקות. (הכרטיס פועל מצויין).

אז השאלה שלי היא כזאת :

מה דעכתם על TT Crystal orb? ואם הוא לא מספיק חזק אז לשים שם גוף קירור רטן או משהו ??

??? ??? ??? ???

יש לציין שיש מול הראדון מאורר SF2 שנחשב למאוורר אחד הטובים ודוחף בסביבות ה70 CFM.

פורסם

CO הוא גם היטסינק וגם מאוורר באחד, אם הוא מתאים לכרטיס!? תשים...אין סיבה שלא אבל בטוח יש קירור יותר טוב לכרטיס הזה שאפשר לשים אני לא יודע על אחד אבל בטוח יש פה אנשים שכן.

פורסם

איזה חברה הכרטיס??

פורסם
  • מחבר

הכרטיס מתוצרת ספייר, אם מישהו יודע מה אני יכול לעשות שיהיה יעיל וטוב יותר מהפתרון של הCO שיגיד. :-X

בעקרון מה שהתכוונתי עם הגוף קירור זה מהשו שראיתי בפורום OC. אז רציתי לשאול אם מישהו יודע מה עלי לעשות. :'(

פורסם
  • מחבר

מישהו? :(

פורסם
  • מחבר

מישהו בבקשההההההה יכול לעזור לי? :'(

פורסם

הקריסטל אורב לא רציני מספיק. צריך משהו רציני יחסית עם היטסינק ולא סתם קישוט עם מאוורר בתוכו.

גוף קירור של סוקט 370 יהיה טוב אם יש לך אפשרות לוותר על סלוט PCI או שניים.

פורסם

אסורה הקפצת ת'רדים, ואם יש לך אחריות הם יחליפו לך

פורסם

אסור להקפיץ!

בפעם הבאה שתקפיץ הנושא ינעל!

פורסם
  • מחבר

אוקי אני מצטער.

בחזרה לנושא : כמו שאמרתי יש לי גוף קירור של וולקנו 9 וגם מול הראדון מתוכנן מאוורר SF2.

בבקשה תייעצו לי מה לעשות

אני תקוע.

:(

פורסם

תגידו יש לי AMD 0.13 יש לי את הקירור הג'נרי שבא איתו ואני מחליף ל-SK7 עם טורנדו עכשיו..

בקיצר אני יכול להשתמש בקירור שבא איתו כדי לקרר את הכרטיס מסך שלי ? איך לעזעזל הגוף אמור להתחבר לכרטיס מסך זה מה שאני לא מבין וזה מה שהמלצתם פה לעשות אבל...איך ?!

תודה.

פורסם

זה תלוי איזה כרטיס מסך.

פורסם

לו יש רדאון 9500 פרו ? יש לי 9000 פרו.

אפשרי ?

או שבקרוב מאוד אני יקנה 9500 פרו או 9600 כבר עם OC עצבני...

פורסם

אין לא חושב שיש טעם להיכנס לזה עם ראדון 9000. אבל בעקרון אתה בודק את הכרטיס איפה נמצאים החורים מסביב לליבה ומסמן על ההיט סינק קודח איפה שסימנת בקוטר המתאים ומבריג לכרטיס

פורסם

אהה הבנתי...זה קצת מסובך לא ?

ההברגה לכרטיס...לתוך הסינק לא מסתבכת...צריך קוטר של הבורג ואיך הוא נתפס על הסינק ?

ו...הכרטיס יוכל להחזיק כזה סינק למשל ????!!! :o

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים