עבור לתוכן

זכרנות Winbond PC3200 - ניתן להגיע איתם לבאס 220??

Featured Replies

פורסם

???

פורסם

אני משער שאתה יודע לקרוא וכאן זה פורום מעבדים, לוחות אם וזכרונות ולא פורום מגדי עתידות אבל אולי מישהו שיש לו את הזכרון יצליח לתת לך תשובה ודרך אגב בזמן האחרון יש עליהם הרבה תלונות ואני ממליץ לך ללכת על TWINMOS הם דיי זולים והם זכרנות מצוינים...

פורסם

לפני הכל - איזה לוח יש לך ?

פורסם

אני משער שאתה יודע לקרוא וכאן זה פורום מעבדים, לוחות אם וזכרונות ולא פורום מגדי עתידות אבל אולי מישהו שיש לו את הזכרון יצליח לתת לך תשובה ודרך אגב בזמן האחרון יש עליהם הרבה תלונות ואני ממליץ לך ללכת על TWINMOS הם דיי זולים והם זכרנות מצוינים...

תשובה יפה ולכן אני מאמץ אותה.

בכל מקרה אני בספק שהם יעשו 220 בגלל שגם ב 200 הם בתזמונים גבוהים למדי ולכן אין להם הרבה אופציה הלאה.

פורסם

קח TWINMOS (מבוססי צ'יפים של WINBOND) במהירות של PC3700 - 466MHZ הם יכולו להגיע גם לבאסים של 260. (תאורטית כמובן, לא תמיד זה יקרה, כי יש הרבה דברים שצריך להתחשב בהם כמו מעבד, ולוחות.)

אני חושב שהרכיבים שימליצו לך רוב האנשים:

abit nf-7 sl REV2 מבוסס NFORCE 2 (צ'יפסט של NVIDA) לוח שניתן לשנות בו מתחים להכל: צ'יפסט, מעבד, זכרונות וAGP.

מעבד טוב - שהוא למשל 1700 של AMD, עם סטפינג טוב ה jihub הוא הנפוץ מכולם, אם המתח הDEAFULT שלו זה 1.5 זה הכי טוב.

שלי הוא 1.63V והגעתי לבאס של 210 ואחרי זה לבאס של 223 אבל זה קרס מיד אחרי סיום ה 3d mark :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים