עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

האם שווה לשים את מקסימום המאווררים שהמארז יכול להכיל?(וגם הרבה שאלות אחרות...)

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים,הזמנתי לא מזמן מחשב חדש שאמור להגיע אלי בקרוב,ואני כבר מתחיל לתכנן את האוברקלוק שאני יעשה לו,ולכן יש לי כמה שאלות אליכם...

קודם כל,המפרט שלי יהיה כזה:

E8400

ASUS P5N-D

GEIL 2048?(1024X2) 4-4-4-12 DDR2 800MHZ

TWINTECH 9600GT 512 MB DDR3

COOLERMASTER CM690

CORSAIR VX450W

והארד דיסק פשוט של ווסטרן דיג'יטל 160 ג'יגה

בכל מקרה,המארז בא עם שלושה מאווררי 12 סנטים,אבל יכול להכיל עוד ארבע נוספים- האם כדאי להוסיף את הארבעה האלה?

נכון לעכשיו אני לא קניתי עדיין קירור למעבד וגם לא קירור לכרטיס..האם שווה לקנות את הקירורים האלה? ואיזה בדיוק שווה לקנות?

האם ניתן יהיה להפעיל את כל שבעת מאווררי המעבד יחד עם קירור כרטיס וקירור מעבד ולקבל מזה תועלת כלשהי?

קניתי את כל המחשב הזה בתכנון לעתיד,כלומר אני מתכוון להוסיף בעתיד עוד כרטיס מסך כזה ולעשות SLI...עכשיו,קראתי שבלוח הזה הסלוטים של הSLI נורא נורא קרובים,והשאלה שלי היא האם שני הכרטיסים יחד עם קירור לכל אחד מהם יצליחו להידחף אל תוך הלוח מבלי ליצור בעיות? או שזה יהיה בלתי אפשרי?

בכל מקרה,אני מצטער על הפצצת השאלות ועל השאלות הלא ממש מקצועיות שלי..אני פשוט דואג נורא שההשקעה הייתה מיותרת ושהרעיון שלי פשוט לא יעבוד...

הייתי רוצה גם לשמוע חוות דעת כלליות על המפרט,כמו גם השערות לגבי האוברקלוק שניתן יהיה לבצע על המעבד ועל הכרטיס,ללא קירור מיוחד או העלאת מתחים(לבינתיים...)

תודה רבה רבה מראש על כל עזרה וכל תגובה שהיא,מקווה שאני לא מציק יותר מדי... =)

פורסם

תוספת של עוד מאווררים תהיה מבורכת, במיוחד בגג המארז.

אם אתה מתכנן לבצע OC למעבד, קנה לו קירור. מה התקציב לקירור?

לגבי קירור נוסף לכרטיס מסך, אין צוריך בקירור אחר, הקירור סטוק יעשה את העבודה במיוחד עם מארז כמו שלך.

לגבי הOC, אי אפשר לדעת לאן תגיע עם מתח סטוק למעבד. כל מעבד מתנהג בצורה אחרת.(כנ"ל לגבי הכרטיס מסך)

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התשובות...

לפי מה שהבנתי הקירור הבסיסי הכי טוב למעבד הוא הפריזר 7,נכון?

אני מקווה שכשיגיע אליי המחשב ותגיע העת לעשות אוברקלוק אוכל לסמוך על ייעוץ ועזרה מהפורום,בתקווה להגיע לתוצאות יפות מבלי לסכן את החומרה...

פורסם

אכן, הפריזר הוא המומלץ ביותר.

אתה מוזמן לפנות בכל שאלה.(כמובן אחרי שעיינת במדריך שיש באתר...)

פורסם
  • מחבר

לגבי הSLI שאני מתכנן...הייתי בטוח שספק ה450 שקניתי יספיק לי בצורה יפה מאוד לשני כרטיסי 9600GT עם OC,אבל אחרי שקראתי את ביקרות כרטיסי הDX10 לשוק הבינוני כאן באתר וראיתי שבמאמץ מקסימלי כרטיס אחד כזה מגיע ל230 וואט,אני מתחיל לחשוש מאוד שהספק פשוט לא יחזיק SLI כזה...

ובכן,מה דעתכם? האם הספק לא יחזיק SLI כזה בכלל(גם בלי OC לכרטיסים),או שמא אולי הוא יחזיק SLI כזה בצורה גבולית,כזו שלא תאפשר שום OC?

פורסם

זאת שאלה שתתאם לפורום ספקים ומארזים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.