עבור לתוכן

מחפש עכבר כמה שיותר נוח.

Featured Replies

פורסם

אם אין לך פד להניח עליו את פרק כף היד- היד יושב בזוית שפרק כף היד שלך ישבר אחרי 10 דקות שימוש. אחד העכברים הנוראיים שיצאו לי לנסות, מבחינת נוחות.

אם אתה מתכוון ל-Microsoft Natural Wireless Laser Mouse 6000 ,אני נוטה להסכים איתך ,העכבר הזה אכן נראה גבוהה מאוד בדומה לסדרה הישנה והבעייתית (מבחינה ארגונומית של logitech ( g5, mx 510, mx 518 ).

כל מי שיעז להשתמש בעכברים הללו ( שהם גבוהים ולא ארגונומיים ), בלי פד מזמין לעצמו כאבים כרוניים ונזקים גופניים בפרק כף היד ,כמו שקרה לי ולרבים אחרים.

מי שקונה עכבר חייב לבדוק שהוא אכן נוח לו ולא להתפתות אחרי שמות (microsoft או logitech ) ,מפני שלשתי החברות הללו היו מספר דגמים גרועים ולא ארגונומיים בעליל .

IntelliMouse Explorer היה עכבר מעולה ונוח בצורה מושלמת ועד היום לא מצאתי לצערי ,שום דבר שמתקרב אליו.

פורסם

^

אחרי מליון חיפושים ומליון עכברים הגעתי לאותה מסקנה, יש לי את גרסת הבלוטות' של העכבר. נהנה מכל רגע.

פורסם

לא מכיר עכבר שבאמת דומה ל-IntelliMouse Explorer 4.0..

אני לא חושב שהוא טוב במיוחד אם להגיד את האמת.

יש לך את ה-DeathAdder וה-IntelliMouse Optical 1.1a שזמינים כרגע בארץ ולא תהיה לך בעיה של נוחות איתם, אישית אני חושב שהם טובים ונוחים בהרבה מה-Intelli 4.0 שהוא דיי מאכזב יחסית לגרסה הקודמת שלו. ( IntelliMouse Explorer 3.0 )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים