עבור לתוכן

לאחר קריאה מקיפה עדיין לא ידוע מה עדיף..2408 או משהו אחר..

Featured Replies

פורסם

אחרי שקראתי את כל מה שמצאתי פה ובמקומות אחרים על ה-DELL 2408 החדש.. אני עדיין לא יודע אם הוא מסך כדאי או לא.. ואם עדיף אותו או את ה-2407.. או בכלל משהו אחר..

אני אשתמש במסך בעיקר למשחקים על כרטיס מסך שייקנה בקרוב (מחכה לחדשים של ATI.. כמה זמן שייקח אני אחכה).. אז לא אמורה להיות בעיה של קושי ברזולוציה.. אבל אני גם עובד עליו (וורד אקסל בעיקר) וסרטים פה ושם..ישנה אפשרות של חיבור ממיר YES לפי הבנתי לחלק מהמסכים.. זה גם דבר שצריך לקחת בחשבון..

וזהו בעיקרון.. תודה לעוזרים..

פורסם

עפ"י ביקורות מחו"ל המסך הנ"ל (2408WFP) לא עונה על הדרישה הכי חשובה שלך (משחקים) מיכוון שיש לו INPUT LAG גבוה.

בכל מקרה מנסיון אישי המסך מדהים...

עצה שלי לך לחנות בו הוא מוצג תריץ משחק ותראה אם ה-LAG מפריע לך.

פורסם

יש לו LAG גבוה יורתר מה 2407?

פורסם

אני גם רוצה ללכת על המסך הזה

יש לו הרבה אפשרויות, נגיד תמונה בתוף תמונה

אפשר לראות את המחשב על כל המסך ובצד למטה בקטן אפשר לראות טלויזיה מהחיבור של הממיר למשל

אני משתמש בעיקר למשחקים במחשב שלי, יש לי מסך 19" של benq וגם לי יש עיקוב של ~50ms

ואני לא מרגיש את זה ביכלל, משחקי מכות או shooter שדורשים 0 תגובה מהשחקן

לפי מה שההבתי זה תלוי במי שמשחק, אולי יש עוד גורמים שמשפיעים על זה כמו זמן התגובה

חבל שאי אפשר לראות מסכים בפעולה, הלכתי לכמה מקומות ושלחתי מיילים לעוד כמה מקומות ואין בשום מקום מסכים 24" לתצוגה

דבר אחרון, לפי מה שקראתי, זה המסך הכי טוב שיש ב24" רחב וגם המחיר שלו בסדר, יש כאילה שעולים בסביבות 6000

אני חושב שאין בחירה פה עד שיביאו את סידרת w של lg, שאלתי את היבואן, בינתיים הם לא מיבאים

כדאי לחכות, לא קונים מסך לפני שרואים אותו

פורסם

דבר אחרון, לפי מה שקראתי, זה המסך הכי טוב שיש ב24" רחב וגם המחיר שלו בסדר, יש כאילה שעולים בסביבות 6000

כדאי לחכות, לא קונים מסך לפני שרואים אותו

הוא לא המסך הכי טוב שיש. הוא המשתלם ביותר לשימושים מסויימים. לא כל 24" איכותי דומה אחד למשנהו.

לגבי השהיית התמונה:

הרגישות להשהיית התמונה היא סובייקטיבית. חלק מהאנשים לא ירגישו אותה כלל, חלק יתפשרו וחלק לא יוכלו להסתדר עמה. כרגע זהו המסך האיכותי בגודל 24" שמתומחר במחיר הנמוך ביותר, כאשר שאר דגמי ה-24" יקרים במדרגות של 500, 1000, 3000, 4000 שקלים וכך הלאה. המתחרה הקרוב ביותר אליו הוא הסמסונג 245T שהוא דומה לו באיכות התמונה אבל לא מצטיין גם במשחקים כמו ה-244T.

אפשרות נוספת שקיימת בשוק שטובה יותר משני המסכים הנ"ל למשחקים (ברזולוציה הטבעית בלבד)

http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/24inch-2_10.html#sect0

http://www.prad.de/en/monitore/review/2007/review-nec-lcd2470wnx.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים