עבור לתוכן

אני צריך לוח תומך SDR+DDR ואני פתןח להצעות ותגובות...

Featured Replies

פורסם

אני רוצה ליקנות לוח חדש ואני די מצומצם במזומנים ואני רוצה לדעת אם יש ביכלל טעם לעשות את השינוי הבא שאני מתכנן :

יש לי :

P3 800

MB SDR 256

G4 4200 128 MB DDR

ASUS CUV4X

אני חשבתי על ליקנות מעבד AMD 2000 + או AMD 2400+ כי ההבדל הוא ממש לא גדול (בערך 200)

ביחד עם לוח שיתמוך בזיכרונות הSDR שיש לי על מנת לחסוך קצת וליקנות בעתיד הקרוב משהו רציני יותר

אני חושב שיש איזה לוח של BIOSTAR שתומך אבל אני לא שמעתי על החברה אני לא מתכנן על OC לפחות לא בשנה הקרובה אז נא להיתיחסו ,אני צריך גם מארז חדש לא רציני רק אחד שיסחוב תחלקים וספק 400 נורמלי שיפעל בלי להיתרסק

אני פתוח להצעות/רעיונות/תגובות הכל יתכבל בברכה וילקח לצומת ליבי

בתודה

THE GYVER

פורסם

עד כמה שאני יודע אין לוח שתומך בsdr ו ddr בו זמנית ובכל מקרה לא לפנטיום 3 רק 4

פורסם

חבל לך על הזמן אתה בעצם מחפש לוחות מוזרים וישנים שסתם יתקעו אותך (עם קימיים לוחות כאלה או ליתר דיוק עם ניתן עוד להשיגם הם תומכים רק עד ddr 2100 שזה די ישן ההיתי אומר ולא מהיר לא ההיתי משקיע על פלטפורמה כזאת) לדעתי עם אתה קצר במזומנים או שתמתין עם השידרוג עד שיהיה לך יותר כסף או שפשוט תשדרג דברים אחרים כמו למשל תרחיב את הזיכרון שלך תחליף לדיסק קשיח גדול ומהיר כזה שיש לו 8 מגה באפר או שתחליף לכרטיס מסך איכותי לדוגמא איזה ראדיאון 9500 פרו.

פורסם

למה ספק 400 ??

300 יספיק בהחלט!!

פורסם

חבל לך על הכסף.

גם כשהוציאו את הלוחות האילו הם היו על הפנים ,פשוט לא היתה להם ברירה כי DDR לא היה נפוץ אז

פורסם

256MB DDR333 עולים איזה 250-300 ש"ח.

תעשה לעצמך טובה ותשדרג כמו שצריך, אתה תצטער אחרי זה אם תקח לוח פשוט מדי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים