עבור לתוכן

סוריה: אולמרט הסכים לתת את הגולן

Featured Replies

פורסם

כרגיל, דיווחים סותרים, אבל כרגע רוב המקומות טוענים שבמגעים חשאיים בין ישראל לסוריה אולמרט נתן הסכמה לתת את הגולן תמורת "שלום"

http://news.walla.co.il/?w=//1270241

למה "לתת" ולא "להחזיר"? כי הגולן פאקינג שלנו. הוא שלנו כבר 40 שנה, וזה לא הזמן לשנות את זה.

מה שגם אם ניתן את הגולן, שלום עם סוריה לא יהיה, למדנו את זה כבר כמה וכמה פעמים במקומות ומצבים שונים.

• תגובות 41
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה להיות גזען?

אתה לא מאמין להם כי הם ערבים?! או שאתה לא מאמין לראש הממשלה הנבחר שלנו, שעובד מאוד קשה בשביל המדינה?

פורסם
  • מחבר

מישהו אמר שאני לא מאמין? עם שמאלמארט הכל אפשרי.

את הגולן רצית? באול-מרט קנית!

אני פשוט מחכה לדיווח רשמי יותר, ולהיעלמות הדיווחים הסותרים.

מתי כבר יעיפו את הליצן הזה מהכיסא?

(ולפני שמישהו מגיב כמו מפגר "זה מגיע לנו, אנחנו בחרנו בו", אנחנו לא בחרנו בו. אנחנו בחרנו במפלגה שלו, בגלל המומנטום שאריק שרון השאיר בה)

פורסם

מה הקשר גזען? :kopfpatsch:

הוא לא מאמין להם כי הם אויבים, ואנחנו טיפשים, והוא צודק.

זה כמו שאמרו "נחזיר" את ההתנחלויות והערבים יעשו שם בתי ספר ויהיה שלום, עכשיו הם התקדמו עם הקטיושות לאשקלון.

המדינה שלנו פאקינג עיוורת.

עדיף לצאת למלחמה עם סוריה, ולא לתת את הגולן

פורסם

אז אני מזמין אותך להתגייס ולרוץ לשדה הקרב

פורסם

אז הוא אמר... אל תאמינו למילה אחת של פוליטיקאי. אף פעם.

וחוצמזה, ולעניות דעתי, המזרח-התיכון מורכב מחבורה גדולה של מטומטמים (ערבים מוסלמים), שממשיכים להרוג ו/או להיהרג - בהשראת מנהיגים מושחתים יותר מהשחיתות עצמה - במקום לחיות ולהנות מכל רגע :(

פורסם

עדיף לצאת למלחמה עם סורייה מאשר להחזיר להם את הגולן מהסיבה הפשוטה שגם אם ניתן להם אותו זה לא ימנע מלחמה איתם בעתיד בכול מקרה(והפעם עם נקודת התחלה פחות טובה).

פורסם

נו אז הוא הסכים, so what? גם ככה אין לו מספיק כוח להוביל כזה מהלך אז כל זה ישאר בגדר דיבורים בלבד.

ההסכם העתידי היחידי שאני יכול איכשהו לראות אותו אם בכלל הוא שלום כולל עם כל מדינות ערב שיכלול את החזרת הגולן בשלבים ולאורך זמן ופירוז השטח, כמובן שהפלסטינים ולבנון יהיו חלק מההסכם וכמובן שהסכם כזה לא ייצא לפועל לפחות בימי חיי.

פורסם

גוד זה מטומטמם

אם ניתן להם את הגולן ירד עוד חלק גדול מישראל

וגם ככה יהיה "שלום", כיאלו זה יהיה כמו עם מצרים

שלום חלקי- שהם עדין שונאים אותנו ואנחנו עדין שונאים אותם.

לא חכם לתת להם את הגולן, זה לא ימנע מהם להתקיף אותנו במלחמה הבאה

פורסם

למה להיות גזען?

אתה לא מאמין להם כי הם ערבים?! או שאתה לא מאמין לראש הממשלה הנחר הנבחר שלנו, שעובד מאוד קשה בשביל המדינה?

הוא לא נבחר :kopfpatsch:, הוא פשוט החליק את עצמו דרך החריצים ובאופן פלאי הדביק עצמו לכיסא, נראה לי שכולנו שוכחים את זה. לכן הוא לא מייצג אף אחד.

הסיבה היחידה שהמפלגה שלו קבלה את המנדט להרכיב ממשלה היא שרון. סיבה זו נעלמה מזמן.

אייאםםם צריך בחירות ומזמן....

פורסם

למה להיות גזען?

אתה לא מאמין להם כי הם ערבים?!

בן כמה אתה אחי?

פורסם
  • מחבר

בשם אלוהים, אף אחד לא קלט שהוא היה ציני...?

פורסם

בשם אלוהים, אף אחד לא קלט שהוא היה ציני...?

אז למה ענית לו ב"מישהו אמר שאני לא מאמין? עם שמאלמארט הכל אפשרי"

פורסם

עוד שנתיים.. עוד שנתיים חבוב.

נו שמאלמרט הגיב לזה?

פורסם

ב-2011 יגיע הרגע שבו ישראל תחזיק בגולן אותו משך זמן שהחזיקה בו סוריה (44 שנים, למי שקשה לו לחשב). כל זה תחת ההנחה שאולמרט לא יחזיר אותו קודם :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים