עבור לתוכן

צפייה בכבלים/לווין ללא ממיר

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיהווה סוג של קולנוע ביתי.

ראיתי שיש כרטיסי טלוויזיה שתומכים בתצוגת טלוויזיה אחרי ממיר ( עבור לווין וכבלים ).

האם קיימת אופציה לכרטיס שיאפשר לי לצפות בתוכניות טלוויזיה מהכבלים ללא צורך בממיר?

תודה.

פורסם

אני חושב שזה בעייתי מבחינת חברת הכבלים\לווין, וכדאי שתשאל אותם אם יש דבר כזה שהם מכירים...

תנסה לדבר שם עם איזה טכנאי בכיר שיוכל לעזור לך, אני חושב שהסיכוי שזה קיים קלוש. ואם זה קיים אז בטח בלווין, הם חברה יותר מקצועית בקטעים האלה.

פורסם

כל השידורים של חברת YES מוצפנים וגם כל השידורים הדיגיטליים של הוט ככה שלא תוכל להתחבר אליהם עם כל דבר אלא רק עם מפענח וכרטיס חכם שלהם.

כנראה שלא תהיה לך ברירה אחרת חוץ משלים ממיר ליד המחשב ולהתחבר אליו.

פורסם
  • מחבר

סבבה, תודה על התשובות.

חוץ מזה יש לי עוד שאלה.

איך מתבצעת העברת ערוצים במחשב PVR?

האם אני צריך לעמוד מראש על הערוץ שאני רוצה ולהקליט או שיש דרך חכמה שהמחשב יחליף לי ערוץ בהתאם ללוח תוכניות שאני רוצה להקליט?

פורסם

אני לא מבין למה אתם אומרים שחייבים ממיר. אני גם רוצה לקנות כרטיס טלויזיה.

כיום אני צופה בטלויזיה ללא ממיר ומשתמש בהיפרבנד של הטלויזיה. האם כרטיס טלויזיה לא אמור לדעת לעשות את זה בעצמו ? כמו שהטלויזיה שלי עושה את זה ללא ממיר ?

פורסם

ניתן לקלוט ערוצים חופשיים ללא ממיר.

ערוצים חופשיים: ערוץ 1, ערוץ 2, ערוץ 33, ערוץ 23, ערוץ 21 (לא בטוח) ועוד שלל תחנות כגון ירדן, לבנון ומצרים.

שימו לב- ערוץ 10 הוא לא ערוץ חופשי

פורסם

ב-HOT ניתן לקלוט ערוצים רבים ללא ממיר, כולל ערוץ 3 ערוץ 4 ועוד. יש ערוצים שניתן לקלוט רק בעזרת ממיר כיוון שהם בשידורים הדיגטליים כמו כל ערוצי הסרטים פרט לערוץ הסרטים המקורי, ביפ, אגו ועוד.

ב-YES לא ניתן לקלוט רק תחנות בסיסיות כמו ערוץ 2, ערוץ 1, ערוץ 10 ושידורים זרים. כל שאר התחנות ניתנות לקליטה רק בעזרת ממיר דיגטלי

פורסם

צודק- מה שכתבתי היה מתוך הנחה שמחברים אנטנה רגילה ל-TV או לכרטיס.

פורסם

1. ניתן לצפות בשידורי Hot/Yes ללא ממיר עם קונפיגורציה מתאימה וכרטיס קידוד. זה דיי פירטי ולכן לא נפרט.

2. בכדי להחליף ערוצים בממיר כרטיסי הPVR משתמשים באלמנט הנקרא Blaster שתפקידו לשדר לממיר אותות אינפרא, בדומה למה שעושה השלט. כל תוכנות המדיה החדשות תומכות בשיטה הזו.

פורסם

לא פיראטי.

ראה שרשור ענק כאן.

פורסם

אם תקרא את השירשור כולו תראה שYes לא ששים לעזור בנושא.

מבחינתם זה לא מקובל ולכן "דיי פיראטי"

פורסם

לפי מיטב הבנתי זה לא נוגד את תנאי השימוש שלהם, ולכן לא מדובר במעשה לא-חוקי או "פיראטי".

עצמאי ולא נתמך? אכן,

אבל אין מניעה לפרסם את הדרך ולהפחיד עם משפטים בסגנון "זה דיי פירטי ולכן לא נפרט.".

פורסם

מותר לעשות את זה, אל לא יס ולא הוט ירצו לעזור לך בזה.

והכי פשוט זה לקחת מהם ממיר ולחבר אותו לכרטיס טלויזיה כמו כל מקור חיצוני אחר וככה להקליט.

וערוץ 10 הוא ערוץ חופשי, רק שקליטה חופשית אפשר לעשות רק בעזרת התקנת צלחת לווין פרטית בבית.

וכך גם עוד המון ערוצים כמו נטיונל ג'יאוגרפיק, ניקולודאון(עולמי) קרטון נטוורק, אם טי וי - רגיל ועוד המון תחנות חופשיות. הבעיה שהתקנה כזו עולה מעל 1000 שקל, וצריך להבין בזה ולהתעסק המון בשביל שזה יעבוד. למרות שזה משתלם בסופו של דבר.

פורסם

אנשים, עם כל השירשור הזה עדיין לא הבנתי לשורש העניין. האם כרטיס טלויזיה פעול כמו היפרבהד של טלויזיה או לא ?

יש לי טלויזיה פשוטה וישנה אבל היא עם היפרבנד, מה שמאפשר לה להציג שידורים לא דיגיטליים (אני רואה ערוץ 2, 10, BBC, NG, הולמרק) על ידי כך שאת הכבל של HOT אני מכניס ישירות לטלויזיה ללא תיוון של ממיר באמצע.

האם כאשר אחבר את הכבל הזה של HOT ישירות לכרטיס הטלויזיה, הוא יוכל לעבד את האותות ולהציג את השידורים ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים