פורסם 2008 באפריל 2317 שנים שלום לכם רכשתי לפני מס' חודשים מחשב עם תוכנת וינדוס ויסטה, לקחתי את המחשב לטכנאי אשר שינה את ההגדרות של הוינדוס ועשה שהויסטה יראה כוינדוס XP ואני לא מצליח בשום פנים ואופן להחזיר את ההגדרות שיראה כויסטה, זה מופיע עם ה-START כמו בוינדוס הרגיל וכל ההגדות כמו ברגיל. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ל]טור את הבעיה
פורסם 2008 באפריל 2317 שנים אוקי, זה הטים הקלאסי של 95\98 לא של XP.כפתור ימני על הרקע -> PERSONALIZEשם תבחר ב THEME ותיהיה לך אפשרות לחזור מ WINDOWS CLASSIC ל WINDOWS VISTA.נ.ב, אם בכל זאת זה לא יחזיר לך את ה AERO, תחזור לחלון PERSONALIZE, תבחר ב-WINDOW COLOR בתוכו תיהיה לך שורה למטה OPEN CLASSIC APPEARANCEשם תוכל לבחור איזה טים שאתה רוצה, ויסטה "רגיל" בלי תלת מימד או AERO (שזה הממשק השקוף של הויסטה) וכו'.
פורסם 2008 באפריל 2317 שנים לוח בקרה -->מראה והתאמה אישית-->שנה את ערכת הנושא-->יהיה לך שם אפרות לבחור בין ערכת נושא [THEME] קלאסית או ויסטה.. תבחר בויסטה... לא יודע את כל הדרך בווינדואוס באנגלית , אז הנה תמונה איפה אמורים ללחוץ .. http://img204.imageshack.us/img204/3316/95232959ss9.jpg
פורסם 2008 באפריל 2317 שנים מחבר קודם כל תודה רבה על העזרה.כשאני פותח את הControl Panel\Personalization לא מופיעה לי האפשרות של בחירת וינדוס ויסטה, בערכות נושא מופיע אך ורק וינדוס קלאסיק ועוד 2 אפשרויות ,צרפתי תמונות[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.