עבור לתוכן

מחפש כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, כרגע יש לי כרטיס מסך עלוב: Radeon X550 256MB

ואני מעוניין להחליף אותו לGeForce מסויים. אני רוצה שהוא יפעיל לי משחקים כמו Call of Duty 4 וCrysis בגרפיקה כמה שיותר גבוהה.

התקציב שלי הוא 1000 ש"ח פחות או יותר, ויש לי חיבור PCI express.

אשמח לשמוע את ההצעות שלכם :xyxthumbs:

הנה המפרט של המחשב שלי אם זה יעזור:

Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz

1GB RAM DDR2

תודה רבה מראש חבר'ה! :)

פורסם

איזה ספק כוח יש לך ?

כמו כן יהיה עדיף לך לרדת קצת בתקציב של הכרטיס מסך ולקנות עוד סטיק זיכרון של 1GB....

ולמה לעזאזל שהוא יקנה 8600GT ? אחד כרטיסים הלא משתלמים שקיימים בשוק..עדיף כבר אחד מדגמי ה-HD3XXX של המתחרה ATI...

פורסם
  • מחבר

מה בנוגע לGeForce 8800 GT?

ואיך אני בודק איזה ספק כוח יש לי?

נ.ב כמה יעלו לי עוד 2 של 512?

תודה רבה מראש.

פורסם

אחי אין מצב שאתה תקנה את 8800GT עם המעבד הזה שיש לך. אני עם E6300 יש צוואר בקבוק וצריך לעשות OC דחוף. אז כל שכן עם מעבד פנטיום 4

תנסה קצת לחסוך ולשדרג גם את המעבד זיכרון וכרטיס מסך . אני מאמין שגם הספק שלך זה ג'נרי. תפתח את המארז ותראה מה כתוב על הספק .

פורסם
  • מחבר

אחי אין מצב שאתה תקנה את 8800GT עם המעבד הזה שיש לך. אני עם E6300 יש צוואר בקבוק וצריך לעשות OC דחוף. אז כל שכן עם מעבד פנטיום 4

תנסה קצת לחסוך ולשדרג גם את המעבד זיכרון וכרטיס מסך . אני מאמין שגם הספק שלך זה ג'נרי. תפתח את המארז ותראה מה כתוב על הספק .

במילים אחרות, אני צריך לקנות מחשב חדש?

הנה פירוט מלא של המעבד: 2 processors running - Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz

נ.ב יש דרך אחרת לבדוק איזה ספק כוח יש לי?

פורסם

אתה צריך לפתוח את המחשב ולהגיד מה כתוב על הספק - הדרך היחידה.

פורסם

רוני, אין לך שום צוואר בקבוק עם המעבד הזה, קודם כל, הוא כפול ליבה, בעל FSB גבוה, כמו כן בעל תדר מכובד מאוד, אין לך שום צוואר בקבוק, תתחיל להוציא את זה מהראש.

הבעיה היא שחצי מהפורום מושפע מ- צוואר בקבוק, רוצים לדעת משהו מעניין? ישנה כתבה בעמדו השער של אתר www.tomshardware.com אשר בדקה את העניין של ה- PCI-E 2.0 לבין X16 ולבין X8 לבין X4, תנחש מה היו התוצאות? נכון, ה- X4 מתפקד לגמריי כמו X 16 כל הדרך עד לרזולוציות הממש כבדות, מופתע? ;)

תכנס לשם מדי פעם תקרא קצת, כמו כן תקרא את הכתבה ההיא, כמובן, ה X16 בא לידי ביטוי ברזולוציות גבוהות ופילטרים וכו' וכו' זה ברור, אבל עד אז לרזולוציות יחסית גבוהות, הכל אותו הדבר.

שוב פעם, אין לך שום צוואר בקבוק !!!, המעבד מצויין, FSB גבוה, לוח אם מצויין, תדר מצויין, תפסיק לדאוג ובבקשה, לא להפחיד והלכניס לראש לאנשים את זה.

***נכון, למשחקים החדשים, כגון: СALL OF DUTY 4 , CRYSIS וכו' אלו הם משחקים אשר על מנת לשחק בהם בצורה טובה ומהנה, זקוקים למעבד כפול ליבה, על מנת לקבל ביצועים טובים. לכן, כתוצאה מכך שאין לו מעבד כפול ליבה, הביצועים יהיו מוחלשים יותר, אך לא ברמה שאתם מפחידים אותו.

אם אין הבדל כמעט ברזולוציות "עממיות" בין X4 ל- X16 ב- PCI-E אז לבטח לבטח אם יש לו מסך 19 אינצ' למשל, לא יקרה לו כלום אם יקח 8800GT.

***** המלצה שלי היא, תקנה את ה- 9600GT ותקבל ביצועים מעולים.

פורסם

רוני, אין לך שום צוואר בקבוק עם המעבד הזה, קודם כל, הוא כפול ליבה, בעל FSB גבוה, כמו כן בעל תדר מכובד מאוד, אין לך שום צוואר בקבוק, תתחיל להוציא את זה מהראש.

הבעיה היא שחצי מהפורום מושפע מ- צוואר בקבוק, רוצים לדעת משהו מעניין? ישנה כתבה בעמדו השער של אתר www.tomshardware.com אשר בדקה את העניין של ה- PCI-E 2.0 לבין X16 ולבין X8 לבין X4, תנחש מה היו התוצאות? נכון, ה- X4 מתפקד לגמריי כמו X 16 כל הדרך עד לרזולוציות הממש כבדות, מופתע? ;)

תכנס לשם מדי פעם תקרא קצת, כמו כן תקרא את הכתבה ההיא, כמובן, ה X16 בא לידי ביטוי ברזולוציות גבוהות ופילטרים וכו' וכו' זה ברור, אבל עד אז לרזולוציות יחסית גבוהות, הכל אותו הדבר.

שוב פעם, אין לך שום צוואר בקבוק !!!, המעבד מצויין, FSB גבוה, לוח אם מצויין, תדר מצויין, תפסיק לדאוג ובבקשה, לא להפחיד והלכניס לראש לאנשים את זה.

***נכון, למשחקים החדשים, כגון: СALL OF DUTY 4 , CRYSIS וכו' אלו הם משחקים אשר על מנת לשחק בהם בצורה טובה ומהנה, זקוקים למעבד כפול ליבה, על מנת לקבל ביצועים טובים. לכן, כתוצאה מכך שאין לו מעבד כפול ליבה, הביצועים יהיו מוחלשים יותר, אך לא ברמה שאתם מפחידים אותו.

אם אין הבדל כמעט ברזולוציות "עממיות" בין X4 ל- X16 ב- PCI-E אז לבטח לבטח אם יש לו מסך 19 אינצ' למשל, לא יקרה לו כלום אם יקח 8800GT.

***** המלצה שלי היא, תקנה את ה- 9600GT ותקבל ביצועים מעולים.

גם אני חשבתי כמוך אחי. אבל אני מקבל ב3DMark06 8500 זה ממש קצת. המעבד מקבל ציון כמו שצריך אבל הוא לא נותן לכרטיס מסך לתת את כל הביצועים שהוא יכול ואני רואה את זה גם במשחקים בAssassin's Creed שאני בעיר ויש הרבה אנשים יש לי 25 FPS על רזולציה 1024 1280 זה נראה לך הגיוני? מישהו אם אותו מפרט כמו שלי רק שהוא עשה אוברקלוק למעבד ל3.2 ויש לו כרטיס 2900XT ולא יורד לו מ40 FPS אף פעם ועוד רזולציה של 1200 1600. ברנבויי סיקס ווגאס יש לי 38 35 ולפעמיים ירידות ל25 זה נורמלי? ממש לא . אני צריך להריץ אותו על 45 50 קבוע .

Sm2 : 3760

Sm3: 4585

Cpu :1659

עוד אחד אם מפרט כמו שלי ועם כרטיס גם בדיוק כמו שלי רק עם אוברקלוק למעבד והוא מקבל ציון בשמים.

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון לGigabyte nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe ?

יש גם של Sparkle וInnovision אם אני לא טועה.

ואני יכול להשאר עם המעבד והג'יגה RAM הנוכחיים?

הוא יפעיל לי גם משחקי אסטרטגיה כמו Supreme Commander?

תודה מראש חבר'ה! :xyxthumbs:

פורסם

נכון, ישנה ירידה בביצועים, אך זאת עקב התדר רק, מה שאני התכוונתי הוא, שבכללי, לכל השימושים כולל משחקים, אין לך צוואר בקבוק, זאת אומרת, שהכל רץ אצלך טוב ויפה, איך אם אתה סופר FPS אז כן, אתה צריך לעשות OC לכ- 2.4 או 2.8 או אפילו תקנה קיררו ותגיע איתו לכ- 3.0 ואז כן, תקבל בוסט ביצועים מאוד מכובד.

סתם לידע כללי, אני עם המפרט שלי מוציא בערך כ10800, עשרת אלפים שמונה מאות ב- 3DMARK 06.

למרדף FPS כן, תעשה OC אבל בתכלס, הכל טס ועובד חלק, לזה התכוונתי, שאין צוואר בקבוק, מקוהו שהבנת :)

אבל יש לך מפרט פצצה !. חייב להודות.

פורסם

אתה מתכוון לGigabyte nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe ?

יש גם של Sparkle וInnovision אם אני לא טועה.

ואני יכול להשאר עם המעבד והג'יגה RAM הנוכחיים?

הוא יפעיל לי גם משחקי אסטרטגיה כמו Supreme Commander?

תודה מראש חבר'ה! :xyxthumbs:

אחי תשמע לבעל הניסיון. אני בכלל לא משופע מהפורום לגבי צוואר בקבוק. אבל אני עובר את זה על בשרי. אתה לא יכול להישאר עם פנטיום 4 ו1גיגה זכרון ולרנות 9600GT . חבל על הכסף אתה יכול לקנות כרטיס יותר חלש ויהיה לך אותן ביצועים כי שאר המערכת לא תתן ל9600 להגיע לביצועים שהוא באמת יכול .

פורסם
  • מחבר

אחי תשמע לבעל הניסיון. אני בכלל לא משופע מהפורום לגבי צוואר בקבוק. אבל אני עובר את זה על בשרי. אתה לא יכול להישאר עם פנטיום 4 ו1גיגה זכרון ולרנות 9600GT . חבל על הכסף אתה יכול לקנות כרטיס יותר חלש ויהיה לך אותן ביצועים כי שאר המערכת לא תתן ל9600 להגיע לביצועים שהוא באמת יכול .

לפי מה שאני מבין ממה שאתה אומר, אם אני רוצה להוציא את המירב מה9600 אני צריך מעבד יותר טוב ו2 ג'יגה זכרון?

פורסם

נכון, ישנה ירידה בביצועים, אך זאת עקב התדר רק, מה שאני התכוונתי הוא, שבכללי, לכל השימושים כולל משחקים, אין לך צוואר בקבוק, זאת אומרת, שהכל רץ אצלך טוב ויפה, איך אם אתה סופר FPS אז כן, אתה צריך לעשות OC לכ- 2.4 או 2.8 או אפילו תקנה קיררו ותגיע איתו לכ- 3.0 ואז כן, תקבל בוסט ביצועים מאוד מכובד.

סתם לידע כללי, אני עם המפרט שלי מוציא בערך כ 10080 , עשרת אלפים שמונים ב- 3DMARK 06.

למרדף FPS כן, תעשה OC אבל בתכלס, הכל טס ועובד חלק, לזה התכוונתי, שאין צוואר בקבוק, מקוהו שהבנת :)

אבל יש לך מפרט פצצה !. חייב להודות.

ירידה משמעותית אחי בביצועים. אז התדר כאן מפריע אם אני יעלה אותו ל2.6 זה מספיק בשביל לתת לכרטיס מסך את רוב הביצועים?

כי שמעתי שהלוח שלי לא טוב לאוברקלוק לכן אני לא יגיע רחוק. אף פעם זה לא נגמר תמיד שאני קונה משהו חדש יש בעיות חחח. המשחקים של היום זזים טוב אבל זה ממש לט מספיק יש ירידות FPS ומה יקרה עוד חצי שנה שנה. אני חייב OC למעבד . יכלתי לקנות כרטיס יותר חלש והיה לי אותן ביצעוים לכן חייב OC כדי שהכרטיס מסך יתן את הנקודות שהוא צריך[br]פורסם בתאריך: 24.04.2008 בשעה 11:13:50

לפי מה שאני מבין ממה שאתה אומר, אם אני רוצה להוציא את המירב מה9600 אני צריך מעבד יותר טוב ו2 ג'יגה זכרון?

כן :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מעבד חדש, עוד ג'יגה זכרון, כרטיס מסך חדש וכנראה גם ספק כוח.. זה כמו מחשב חדש, מה כבר נשאר לי דיסק קשיח 80 ג'יגה (אל תצחקו), לוח אם ומארז? עדיף מחשב חדש וזהו. מה אתם אומרים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים