פורסם 2008 באפריל 2317 שנים יש לי במחשב אוסף של שירים, שאני אוסף כבר הרבה זמן, משום מה יש הרבה קבצים שמוגדרים כ Hidden, והמחשב לא נותן לי אופציה להוציא אותם מהמצב הזה.(מצורפת תמונה.)במחשב אין בעיה להפעיל את הקבצים, אבל הנגן MP3 שלי מתעלם מהם.. האם יש איזה פיטרון לבעיה? אולי איזה תוכנה שיודעת לשנות את זה..?תודה, און.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באפריל 2317 שנים באמת מעניין..לפני שאני מריץ חיפוש בגוגל..כנס ל cmdתכנס לתקייה הזאת ותכתובattrib /s -hותגיד מה קורה.
פורסם 2008 באפריל 2317 שנים מחבר צירפתי תמונה עם מה שהוא רשם...לא יודע אם הייתי ברור, אבל כל השירים ש"מוחבאים" הם שירים ישנים, מהמחשבים הקודמים שלי... בשירים החדשים אין שום בעיה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באפריל 2317 שנים http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/ms827304.aspxזה כאילו הקבצים מוגדרים כקבצי מערכת לפי דוס או משהו...ומה קורה עם:attrib /s -sאוattrib /s -s -h?
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים מחבר תודה!!! :yelclap: הצליח, הפקודה השנייה...:attrib /s -s -h תודה שוב. לידע כללי, מה הפקודה אומרת...? (אם מותר לשאול....)
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים אני שמח לשמוע שזה עבד s- מוריד את הflag של system מהקובץ מבחינת attribute שלו. המחשב הישן שלך היה עם חלונות 95/98/me?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.