עבור לתוכן

עזרה...קבצי בין ולמה אני לא מוצא אותם בדיימון טולס ..

Featured Replies

פורסם

שלום...

מממ...יש לי בעיה..

לא מזמן אני החלפתי את כל קבציי ביין לקובץ אחר אוו של מדיה פלייר ווינדווס...

אז כשאני מוריד אימיול זה בקובץ של מדיה פלייר אז אני לא יכול ליפתוח את הקובץ אם דיימון טולס..זה לא מוצא אותו...

אז איך אני אני מחזיר את כול הקבצים בחזרה לקובץ ביין?

והדיימון טולס מוצא רק את הקובץ ביין נכון??? אוו עוד קבצים???..

איך הופכים את הקובץ הזה ישר להתקנה??..אני יודע איך משתמשים אם דיימון טולס..

וחלק משהמשחקים שאני מוריד הם בקבצים האלה...

בבקשה עזרה.....

כל משאני כמעט מוריד הם קבצים האלה..ואני לא יכול לפתוח אותם..

פורסם

קודם כל לא הבנתי מה הקשר למדיה פלייר, אם בטעות שייכת את הסיומת BIN למדיה פלייר זה נורא פשוט להפוך את זה חזרה, לך לתיקיה כלשהי משם ל TOOLS - FOLDER OPTIONS לשונית אחרונה אמורה להיות TYPES. שם תחפש BIN ותעשה לו שיוך מחדש לאיזה תוכנה שתרצה.

הדימון טולז (ובעצם כמעט כל תוכנה שמתעסקת עם קבצי BIN) מחפשת קודם את קובץ ה CUE שבא איתו (שזה סתם קובץ טקסט שמשייך אל ה BIN ואתה יכול ליצור אותו לבד עם תוכנות CUEMAKER למינהם.

בדימון טולז ספציפית, בדר"כ לא תיהיה בעיה לפתוח את קובץ הBIN ללא ה-CUE אבל הוא לא מוגדר כברירת מחדל להסתכל על קבצים עם הסיומת הזאת, אז בסייר תצטרך לבחור למטה ALL FILES ורק אז הוא יציג אותם.

מקווה שהבנת.

פורסם
  • מחבר

לא אבנתי אותך אחי...

תסביר לי טוב...

פורסם
  • מחבר

מזאת אומרת את ההסבר ????

אוו שאסור להביא את התמונה...וזה.??

פורסם

בחרת בתפריט הלא נכון בדימון טולז, לך לתפריט הכי עליון (CDROM וירטואלי), שם תיהיה לך אפשרות לטעון קובץ אימג', הוא יתן לך סייר קבצים, בחלק התחתון שלו בסוג הקובץ תבחר ALL FILES ואז תבחר את הקובץ BIN שלך.

זאת הדרך הידנית והיא לא משנה את ברירת המחדל לפתיחת הקובץ בפעם הבאה,

בשביל לשנות באופן קבוע את תוכנת ברירת המחדל שפותחת סיומת כלשהי תסתכל בתגובה הקודמת שלי.

ואגב, הקובץ שעל הדסקטופ שלך זה RAR ולא BIN אם אליו אתה מתכוון.

פורסם
  • מחבר

שמע.. אחי.. אני יודע שזה קובץ RAR כי התקנתי רק אתמול את RAR.. שמע אחי..

אתה סיבכתה אותי...תוכל להסביר לי ככה.. למשל התחל<...

כי סיבכתה אותי אחי..

אני מצאתי את הקובץ..וכאילו זה טען כזה ולא ניהיה כלום.. וכשאני ניכנס ל-לווירטואלי CDROM זה נימצא לי שם..ואני לא יכול לעשות אם זה כלום...אז מה עושים אחי??..

פורסם

תקרא לשכן שיעזור לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים