עבור לתוכן

לא רואים את הסרט ב LCD.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אתמול קיבלתי את הLCD החדשה שלי לחדר.

חיברתי אותה למחשב בעזרת כבל רגיל ( שחור , פשוט - כניסה אחת לLCD כניסה אחת למחשב שכחתי איך קוראים לו ) .. ...

בכל מקרה הגדרתי באפשרויות של הכרטיס מסך שיראו שני צגים ובאמת רואים את הדסקטופ גם במסך של המחשב וגם בLCD.

הבעיה היא שאני בא להפעיל סרטים- רואים את הסרט רק במסך של המחשב בעוד שעל הLCD החלון של הנגן נפתח אבל הוא שחור ( הזמן זז אבל אין תמונה) .

ניסיתי לחבר רק את הLCD בלי המסך וכן ראו את הסרט - משמע הסרט עובד רק שהLCD מחוברת לבד.. עכשיו הבעיה פה היא שכדי להגדיר רק את הLCD צריך לנתצק את המסך ולעשות ריסט ..

מישהו שמע על הבעיה? ואם כן איך פותרים אותה? אני בטוח שזה משהו בהגדרות של הנגן שלא מסוגל להציג בשני צגים שונים ...

( אגב הבעיה מופעיה בנגן BSPLAYER וWINAMP - במדיה פלייר רואים את הסרט בשחור לבן :o ) ...

תודה מראש לעוזרים וחג שמח :)

פורסם

איזה כרטיס מסך יש ברשותך?

והאם יש באפשרותך לעשות CloneView אם זה לא עוזר תנסה להוריד את התוכנה UltraMon

פורסם

הבעיה קיימת בדר"כ כשכמה מסכים חולקים את אותו שטח דסקטופ (קלון), המסך שמוגדר כראשי (פריימרי) יתפקד כרגיל וכל השאר יוזנחו עם בעיות כמו שציינת - הפתרון הפשוט זה להגדיר את ה LCD כפריימרי.

הפתרון היותר נוח לדעתי זה פשוט להגדיר את התצוגה כמורחבת (אקסטנדד דסקטופ) ולא כהעתק (קלון) ואז לכל מסך יש שטח דסקטופ שונה מהשני ואתה פשוט גורר את החלונות\סרט מגבולות המסך הראשון לגבולות המסך השני.

שיהיה בהצלחה,

ואגב, תבדוק טוב איזה כבל יש לך (באיזה חיבור) כי ב LCD חשוב שזה יהיה VGA\DVI ולא סתם איזה SVIDEO\COMPOSITE פשוט.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה, רק איך אני מגדיר את הLCD כפריימרי?

והפתרון של אקסטנד דסקטופ לא יהיה כזה יעיל משום שהמסכים הם אחד מעל השני....

פורסם

בהגדרות מסך

כמו בתמונה

0f75edd1-9691-452f-aadc-3a230cc8bdd5.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים