עבור לתוכן

המלצות לשיפור האוברקלוק, פרטים בפנים .

Featured Replies

פורסם

90846249au9.jpg

56749791sk2.jpg

77468245qc7.jpg

פתחתי בתמונות, מקווה שהגודל לא יפריע (אני בלי כרטיס מסך כרגע, והרזולוציה נמוכה מאוד )

איך האובר ? (הגעתי כבר ל- 45% אובר אבל אף פעם לא ניסיתי לעשות אוברקלוק כשהזיכרונות ב- DC אז הפעם ניסיתי את זה..

אז א - זה עוזר והרבה ! זיכרונות תואמים זה מאוד מאוד חשוב לביצוע אוברקלוק מושלם\ מירבי.

כמו שאתם רואים אני באובר לזיכרונות ל- 933 !!! ( מ- 667 MHZ )

בכל אופן כמ שניתן לראות בתמונה האחרונה, כתוב Max 3000 - האם זה אומר שהמקסימום אוברקלוק שאני אוכל להגיע אליו יהיה 3 GHZ ?!

יש לי שאלה מצחיקה - האם זה שאני עובד רק עם 1 GB זיכרון RAM יהווה בעיה אף ע פי שהגדרתי את ה- PF על 6000 MB ?

פורסם

OC נחמד.

1. איזה זכרונות יש לך? (דגם)

2. איזה לוח אם? (דגם)

3. הוספת מתח למעבד עקב הOC?

אין צורך במהירות זכרונות כה גבוהה לזכרונות בשלב זה כי:

1. אתה לא יודע אם הגעת למקסימום שלהם והם מגבילים לך את ההיתקדמות בהמהרת שאר רכיבי השילוש הקדוש.

2. מהירות זכרונות גבוהה לא מוסיפה הרבה בביצועי המערכת, יחסית לזה שתוריד את המהירות ותחזק את התזמונים (להוריד אותם).

3. מעמיס על בקר הזכרון, דבר שגם יכול לפגוע בהיתקדמות ההמהרה לFSB (ניתן לקרוא HTT).

לגבי הMaximum Clock 3000MHz , זו התמיכה הרשמית המקסימלית של הביוס בסדרת המעבדים מסויימת - לא אומר בכלל שתוגבל במהירות תדר זה.

*למטרת מהירות מקסימלית, בעקרון בעבודה השוטפת של המחשב יש להימנע בגישה של המערכת הפעלה לPF, משום שזהו זכרון "RAM"\וירטואלי המוקצה מה"HDD" (שמהירות הקריאה\כתיבה שלו פי כמה וכמה יותר איטית מהזיכרון הפיזי), אתה רואה בכלל סיבה להגדיר אותו ו\או בכלל לכזה גודל ענק ?!

אני מגדיר אותו בדר"כ לנפח קטן יחסית (פחות מהRAM), בגלל אפליקציות שדורשות שימוש בו ובנוסף אין הרבה מצבים שאני עובר בשימושיי את זכרון הRAM הפיזי, אז חבל שבכלל יתפוס הרבה נפח בHDD.

פורסם
  • מחבר

OC נחמד.

1. איזה זכרונות יש לך? (דגם)

2. איזה לוח אם? (דגם)

3. הוספת מתח למעבד עקב הOC?

אין צורך במהירות זכרונות כה גבוהה לזכרונות בשלב זה כי:

1. אתה לא יודע אם הגעת למקסימום שלהם והם מגבילים לך את ההיתקדמות בהמהרת שאר רכיבי השילוש הקדוש.

2. מהירות זכרונות גבוהה לא מוסיפה הרבה בביצועי המערכת, יחסית לזה שתוריד את המהירות ותחזק את התזמונים (להוריד אותם).

3. מעמיס על בקר הזכרון, דבר שגם יכול לפגוע בהיתקדמות ההמהרה לFSB (ניתן לקרוא HTT).

לגבי הMaximum Clock 3000MHz , זו התמיכה הרשמית המקסימלית של הביוס בסדרת המעבדים מסויימת - לא אומר בכלל שתוגבל במהירות תדר זה.

*למטרת מהירות מקסימלית, בעקרון בעבודה השוטפת של המחשב יש להימנע בגישה של המערכת הפעלה לPF, משום שזהו זכרון "RAM"\וירטואלי המוקצה מה"HDD" (שמהירות הקריאה\כתיבה שלו פי כמה וכמה יותר איטית מהזיכרון הפיזי), אתה רואה בכלל סיבה להגדיר אותו ו\או בכלל לכזה גודל ענק ?!

אני מגדיר אותו בדר"כ לנפח קטן יחסית (פחות מהRAM), בגלל אפליקציות שדורשות שימוש בו ובנוסף אין הרבה מצבים שאני עובר בשימושיי את זכרון הRAM הפיזי, אז חבל שבכלל יתפוס הרבה נפח בHDD.

אני לא מצליח לייצב ב- BUS 286, אז כרגע אני על 285 BUS- יציב כרגע

זכרונות יש לך? (דגם) Twinmos 667 MHZ DDR2 512 MB

2. איזה לוח אם? (דגם) ABIT Kn9-S ( AM2' nforce 550' DDR800)

3. הוספת מתח למעבד עקב הOC? 1.3 V (מצב התחלתי ) עכשיו על 1.5 .

זיכרונות על 2.3 (אני יכול לתת להם עד 2.9 אבל הלוח לא נותן לי יותר מ- 2.3 ) .

HTT 1.35

HYpertransfer - 1.35

HTT - X3

בקשר לעומס על הבקר:

הגדרתי את הזיכרונות שיעבדו על 667MH וה- OC הגבוהה (966) נוצר כתוצאה מהאלעת התדר למעבד, והזיכרונות איתו אוטומטית .

לגבי ההקצאת מקום - יש מקום אין דאגות :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים