פורסם 2003 במאי 622 שנים אתה אכן טועה.. . 4X2 זה אומר שבכרטיס יש 4 צינורות עיבוד (PIPELINES) שכל אחד מעבד 2 פיקסלים בו זמנית. 8X1 לעומת זאת, זה 8 צינורות עיבוד עם פיקסל אחד בכל פעם... ד"א, ארכיטקטורה של 4X2 היא ממש לא חדשה - ככה עובדים כרטיסי ה GF4 TI, ואם אני לא טועה, גם ה Radeon8500 ...
פורסם 2003 במאי 622 שנים מחבר מי מצביע לXABRE 1200? ;D... אני לא יודע אם יהיה כרטיס כזה, סתם המצאתי LOL....
פורסם 2003 במאי 622 שנים מי מצביע לXABRE 1200? ;D... אני לא יודע אם יהיה כרטיס כזה, סתם המצאתי LOL.... חהחהחה . מי שהצביע ל-XABRE הוא מוזר.
פורסם 2003 במאי 622 שנים שמע, הייתה על זה חדשה פה באתר הזה, זה פשוט תלוי עם באיזה דרייברים אתה משתמש.בקשר לארכיטקטורה זה פשוט שהמשחקים לא מנצלים את הליבה הזאת , זה לא אומר שזה לא טוב.ארכיטקטורה של 2X4 זה אם אני לא טועה יחס של טרנזיסטורים בליבה, תקנוני אם אני טועה.אל תגיד לי שאני טועה, כי אני שיחקתי על הכרטיס הזה ועם הדריברים שלו, אני יכול להביא עדים אם אתה רוצה.יש לו AAX8, נקודה!
פורסם 2003 במאי 722 שנים אל תגיד לי שאני טועה, כי אני שיחקתי על הכרטיס הזה ועם הדריברים שלו, אני יכול להביא עדים אם אתה רוצה.יש לו AAX8, נקודה!MAN 'CHILL A BIT.
פורסם 2003 במאי 722 שנים יש לו AA X16 והייתה על זה חדשה באתר שאם אתה משתמש בדרייברים מסויימים של NVIDIA יש לו AA X16, אם האתר הזה שם חדשות מפוברקות אז אתה צודק (מה שממש לא נראה לי).
פורסם 2003 במאי 722 שנים יכול להיות שהמקור שגוי, אבל אני אומר לך בוודאות, זה היה הדריברים הכי חדשים 43.51, והיה שם AAX8!
פורסם 2003 במאי 722 שנים ל8500 הייתה ארכיטקוטורה של 2X3קרמאק נורא התהלהב אבל ויתראריכטקטורה מדהימה היא לא בסיס להצלחה ביחוד אם המתכנתים לא אוהבים אותהעוד דוגמא לבחירת ארכיטקטורה לא נכונה של ניודיההיא השימוש ב128BIT פרסיזן בניגוד לATI שבחרה ב96BITהמתכנתים לא אהבו את ה128BIT אבל לא רצו להשאר עם ה64הקפיצה ההגיונית הבאה הייתה ל96 שלניוודיה שלא חזתה את זה יש בעיותאיתולא ראיתי בשום מקום AAX16 ראיתי AAX8S שזה לא בדיוק X8 מלאאני לא מבין מאיפה הגעת לקפיצת מדרגה שכזאת!
פורסם 2003 במאי 822 שנים יכול להיות שהמקור שגוי, אבל אני אומר לך בוודאות, זה היה הדריברים הכי חדשים 43.51, והיה שם AAX8!שמע, אני לא יכול לדעת אילו חדשות טובות לאילו לא.ב. הארכיטקטורה הזאת של 2X4 היא יותר לעתיד, לתיכנון משחקים עתידי יותר.
פורסם 2003 במאי 822 שנים בתי תבין שהתעשיה ויתרה על ה4X2?אף אחד לא מתכוון לנצל את זה-אפילו ניוודיה הודתה שהארכיטקטורה הזו היא כישלון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.