עבור לתוכן

סקר: מי ינצח בסיבוב הבא? ATI Vs. Nvidia

ATI vs. NV35 283 הצבעות

1. 1. ATI vs. NV35

• NV35 - Fx5900
    • Radeon 9800pro
    • הכרטיס המסתורי של ATI
    • Xbare 1200

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

amen ;D

• תגובות 58
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

צודק רק זמן יכול להגיד מי ינצח ואני בטוח שATI תראה להם איך מיצרים כרטיסים!!

אני בטוח שהכרטיס החדש שלNvidia יהיה בגודל בניין!!!

אני מקווה שרק ATI לא תתחיל להכין כרטיסים בומבסטים כמו של Nvidia!!!

אבל כמו שראינו ATI נצחה בהמון סיבובים מול Nvidia ואין סיבה שלא תעשה את זה שוב!!

גודל הכרטיס הוא לא שיקול אצל כולם...

חוצמזה, אני חושב שכל חברי הפורום הבינו שהכרטיסים של NV בומבסטיים וגרועים והכרטיסים של ATI קטנים, יפים וחמודים בפעם הראשונה שאמרת את זה... אני לא חושב שאתה צריך להזכיר להם את זה אחרי כל תגובה של מישהו אחר ;)

פורסם

תאמין לי שיש אנשים שצריך להחדיר להם את זה למוח עד שהם מבינים!!!!

עובדה יש כאלה שעוד מתלבטים מה לבחור ואין פה מה להתלבט יש לATI יותר איתרונות מNVIDIA !!!! >:(

פורסם

אולי תפסיק לחזור על עצמך כל הזמן?

הבנו שnVIDIA מוציאה כרטיסים ענקיים ורועשים אבל בגלל טעות כזאת אתה ישר מספיד אותם לגמריי??

הNV35 יהיה הכרטיס הבא שישלוט כי NVIDIA לא תחזור על הטעויות שעשתה עם הNV30

בסך הכול הביצועים יהיו דומים וגם המחירים אז כל אחד יקנה לפי העדפתו האישית ויהיה מרוצה

כל הכבוד לATI על הקאמבק היפה שהם עשו אבל לא להיסחף כי NVIDIA יודעת לייצר כרטיסי מסך ;)

פורסם

Muad'Dib אתה עוד לא יודע מה אתה אומר

אבל הזמן ידבר בעד בעצמו

פורסם

Muad'Dib אתה עוד לא יודע מה אתה אומר

שכחת להגיד עוד פעם שנווידיה מוציאה כרטיסים כמו בניין עם שואב אבק :lol: :lol:

פורסם

יש לי כמה נקודות:

א. לפי דעתי, כרטיסי המסך הגיעו למיצוי של הטכנולוגיות הגרפיות לשנה-שנתיים הבאות, עד שמשחקים יצאו עם מנועים שיתבססו על טכנולוגיות של DX9 עם שיפורים שהמפתחים יעשו. כיום, כל כרטיס חדש(FX\9700PRO+) מסוגל להריץ משחקים מבוססים DX9 בקצב סביר, וזה יעלה ככל שיצאו כרטיסים חדשים עם מהיריות שעון גבוהות יותר.

ב.LEV18- SmoothVision זאת טכנולוגיה של ATI לAA. כמו כן, FX5800ULTRA יכול להגיע עד AAX8, ולא 16.

ג. אתם בוחרים איזה כרטיס לקנות לפי הגודל שלו? זה השיקול האחרון בקנייה...

ד.רק שתדעו, לפני צאת הFX כל הפורום הזה כמעט טען שזה יהיה הכרטיס שיחסל את כרטיסי ה9700PRO. לא דובים ולא יער. לב, הכרטיס נכשל מסיבות של התחממות יתר ורוחב פס. להתחממות היתר גרמו הזכרונות שרצו במהיריות מטורפות(שבעצם, אלו זכרונות DDR רגילים, ללא התכונות של DDR2, אבל עם אפשרות לרוץ בקלוק גבוה יותר). NVIDIA האמינו שרוחב פס של 128BIT לזכרונות יספיק בשביל להעביר את המידע, מכיוון שהזכרונות היו מהירים. בפועל זה לא קרה -הם נכשלו. אני לא מאמין שהם מסוגלים לפתח ארכיטקטורה חדשה בתוך חודשיים-שלושה. עוד משהו- DDR2 הורכב רק על כרטיסים ULTRA. העובדה שכרטיסי הFX5800 הרגילים לא הצליחו להתחרות בR9700PRO(הם היו חלשים מאוד, כשהULTRA הצליח לרוב להשתוות לכרטיס) מראה על משהו דפוק בארכיטקטורה של NVIDIA.

מה שלדעתי הם עושים עכשיו עם ה5900הרגיל(לא האולטרא) זה מורידים את הקלוק, מסירים את הDDR ומעלים את רוחב הפס לזכרונות ל256BIT. ימים יגידו(סופ"ש הבא)

ה. בעתיד אמור לצאת הR400 ולהתבסס על הPCI-EXPRESS. זה חריץ שאמור להחליף את הPCI הרגיל ויתן רוחב פס גדול יותר מהAGP. לכן, השוואות עתידיות של 5800\5900ULTRA נגד הR400 פשוט לא רלוונטיות, מכיוון שלכרטיס הזה יש רוחב פס עצום(בתאוריה!)

פורסם

MUAD, עזוב, GAMBIT יודע על מה הוא מדבר, הוא הרי אומר שATI שולטת, אם הוא אומר אז זהו. ;)

בכל אופן רק לתקן אותכם, NV30 הוא לא טעות, הוא כרטיס שיצא לפני זמנו שאין אף משחק עכשיו שיכול לנצל אותו.

פורסם

הכרטיס כן מגיע לAA X16 זה היה בחדשות כאן באתר.

לא דיברתי בכלל על ה GEFORCE 5800 FX הרגיל, דיברתי על הULTRA, וזה שמשהו לא בסדר בארכיטקטורה זה ממש לא נכון, ארכיטקטורת ה 2X4 הרבה יותר יעלה וטובה מ 8X1.

פורסם

צודק רק זמן יכול להגיד מי ינצח ואני בטוח שATI תראה להם איך מיצרים כרטיסים!!

אני בטוח שהכרטיס החדש שלNvidia יהיה בגודל בניין!!!

אני מקווה שרק ATI לא תתחיל להכין כרטיסים בומבסטים כמו של Nvidia!!!

אבל כמו שראינו ATI נצחה בהמון סיבובים מול Nvidia ואין סיבה שלא תעשה את זה שוב!!

טוב שאתה לא סותר את עצמך באותו משפט .... ::)

ATI באמת מצליחה עכשיו אבל אתם עושים ממנה הרבה יותר ממה שהיא באמת. לפני הR9700 היה את ה8500 שטווח הביצועים שלו היה מוזר מאוד ולפעמים עקף את הGF3 T500 ולפעמים הובס ע"י הT200. עכשיו הם בתקופה טובה ואנחנו רק צריכים לקוות שNVIDIA תביא לה מתחרה ראוי. למה? ככה! תחרות הוא מה שמניע את העולם ואת המסחר ובלי תחרות שום דבר לא ישתנה בביצועים ובמחירים. INTEL יכלה לנוח ולהשאר עם מעבדים איטים ולא להוריד מחירים אם AMD לא היתה נושפת בעורפה. אם ATI גם תהפוך למובילה קבועה אף אחד לא יתפלא אם היא תהפוך לנווידיה ותתנהג כמוה. מה גם שאחוז הרווחים מכרטיסי HIGH END הוא קטן מאוד יחסית לכרטיסים החלשים, ושם התחרות גם משמעותית בשבילם

פורסם

MUAD, עזוב, GAMBIT יודע על מה הוא מדבר, הוא הרי אומר שATI שולטת, אם הוא אומר אז זהו. ;)

בכל אופן רק לתקן אותכם, NV30 הוא לא טעות, הוא כרטיס שיצא לפני זמנו שאין אף משחק עכשיו שיכול לנצל אותו.

אני לא אתווכח איתכם הזמן יומר את שלו

פורסם

איזה מספרים ??

תראה!!

ובארץ גם יתחיל ATI לשלוט אני מקווה

הנה מספרים בשבילך :

http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20030430143947.html

וזה לא דבר חדש ש nvidia שולטת בשוק כרטיסי המסך

עריכה: עם כל הכבוד לשוק המחשבים הישראלי, הנתונים הם עולמים.

חוץ מזה אני לא מבין מה אתה כל כך כועס בסך הכל שתי חברות שרבות על הכסף שלך , זה הכל.

פורסם

הכרטיס כן מגיע לAA X16 זה היה בחדשות כאן באתר.

לא דיברתי בכלל על ה GEFORCE 5800 FX הרגיל, דיברתי על הULTRA, וזה שמשהו לא בסדר בארכיטקטורה זה ממש לא נכון, ארכיטקטורת ה 2X4 הרבה יותר יעלה וטובה מ 8X1.

LOL, אני השתמשתי בכרטיס הזה במשחק רשת ואי אפשר להגיע לAAX16, רק X8!

זה נכון שארכיטקטורת ה2X4 תאורטית יעילה יותר, אבל בפועל השימוש הוא ב8X1, אז כאן הכרטיס נופל, וזה למה NVIDIA ישתמשו ב5900 ב8X1. ואז ה"יתרון" היחיד יהיה ה256BIT והקלוק.

פורסם

מזה ארכיטקטורת 8X1 ו-4X2?

פורסם

LOL, אני השתמשתי בכרטיס הזה במשחק רשת ואי אפשר להגיע לAAX16, רק X8!

זה נכון שארכיטקטורת ה2X4 תאורטית יעילה יותר, אבל בפועל השימוש הוא ב8X1, אז כאן הכרטיס נופל, וזה למה NVIDIA ישתמשו ב5900 ב8X1. ואז ה"יתרון" היחיד יהיה ה256BIT והקלוק.

שמע, הייתה על זה חדשה פה באתר הזה, זה פשוט תלוי עם באיזה דרייברים אתה משתמש.

בקשר לארכיטקטורה זה פשוט שהמשחקים לא מנצלים את הליבה הזאת , זה לא אומר שזה לא טוב.

ארכיטקטורה של 2X4 זה אם אני לא טועה יחס של טרנזיסטורים בליבה, תקנוני אם אני טועה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים