עבור לתוכן

סקר: מי ינצח בסיבוב הבא? ATI Vs. Nvidia

ATI vs. NV35 283 הצבעות

1. 1. ATI vs. NV35

• NV35 - Fx5900
    • Radeon 9800pro
    • הכרטיס המסתורי של ATI
    • Xbare 1200

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

איזה מספרים ??

תראה!!

ובארץ גם יתחיל ATI לשלוט אני מקווה

שיהיה לכולם קצת מוח לקנות דבר זול וטוב מאשר טוב ויקר :AR15:

ויש Nvidia מלא חסרונות עם הכרטיסים הגדולים והמגושמים שהיא מוציאה וגם תופסים שני סלוטים

ובאים עם מלא מאווררים(הכרטיסים שלה צריכים איוורור שחבל על הזמן)

אבל לATI יש כרטיסים יפים רגילים ללא הגזמות!!!

• תגובות 58
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Xabre זאת חברת בת של SIS שנפרדה מSIS וכרגע יוצאת בליין כרטיסי מסך חדשים שאמורים לתת תמיכה בDX 9 , PIXEL SHADER 2.0 , SMOOTHVISION 2.1 וכמובן לתת מענה בביצועים ל FX ול R300, זה בתאוריה, נראה מה יהיה תכל'ס, כי גם VIA הבטיחו כרטיס כזה ואני לא ראיתי אותו עדיין (s3 graphics).

דרך אגב, לכל אלה שטוענים שהFX ULTRA 5800 לא יותר טוב מה 9800 PRO, לא ממש צודק, היתרונות שלו הם הרבה מעבר לסתם ביצועים במשחקי מחשב. הוא תומך בAA X16, הוא בנוי בארכיטקטורה חדשה לגמרי 4X2 ומצוייד בDDR II, כרגע, אין משחקים שיכולים לנצל כרטיס את זה, כולל 3d mark 2003, יש שם לדוגמא מבדק שמזכיר את unreal 2, עכשיו כרטיסי RADEON מקבלים בו יותר, דבר שהוא מופרך ולא משקף את המציאות בהתחשב לעובדה שUNREAL 2 נבנה על בסיס שיידרים של NVIDIA בדיוק כמו UT2003 NOLF2 וSPLINTER CELL.

לדעתי הוויכוח הזה תקף בדיוק כמו "מה יותר טוב, INTEL או AMD" ואז אחד אומר AMD כי זה יותר טוב במשחקים, והוא טועה! ואז מישהו אומר INTEL כי הם טובים בקידוד, גם הוא טועה" כל אחד בוחר לעצמו מה עדיף לו ספציפית".

מה שמביא אותי להאמין שאולי עכשיו ה 5900 ייתן מענה יותר טוב נכון לעכשיו לכרטיסי ATI אבל בטווח הרחוק יהיה עדיין עדיף לקנות geforce fx5800 ultra. הייתה חדשה פה באתר על העניין שNVIDIA הכריזו שהNV30 שלה הוא כישלון, אבל לקרוא את הכותרת זה לא מספיק, צריך גם לקרוא את הכתבה, ומה שכתוב שם הוא, שהארכיטקטורה החדשה והשילוב של DDRII בא ahead of it's time ולכן לא מנוצל ע"י משחקים רבים. באשר לגירסאת הalpha של DOOM 3, אני לא חושב שהביצועים של הכרטיסים היום במשחק הזה מייצג את איך שהם יעבדו כאשר DOOM 3 באמת ייצא.

לדעתי יש פה מגמה מאוד מוזרה, לא לבדוק דברים לעומק, אלא פשוט לראות איזה מבדק ולהגיד "או, זה יותר טוב" זה ממש לא גישה נכונה, כמו שהתבטא פה ידידי king of action - אני אוהד ATI, מה זה להיות אוהד של חברת חומרה? מה זאת קבוצת כדורגל?

לדעתי כרטיסי r300 אכן עדיפים לקנייה מאשר סדרת הTI של הGEFORCE שיצאה שנה לפני הR300 והיא הצליחה להוציא מהכרטיס הזה ביצועים מרשימים ביותר הרבה יותר גבוהים מה TI למיניהם, אבל אי אפשר להגיד שהיא יותר טובה מהFX ואני כולל פה גם את ה R350.

ההימור שלי הוא כזה, 5900 יצא עכשיו ויהיה הכי טוב, אחריו יהיה ה 9800 PRO ואז ה ULTRA.

אחרי שנה בערך שיצאו המון משחקים חדשים, ה5900 יהיה כבר בביצועים מתחת ל RADEON 9800 PRO, שהRADEON 9800 עצמו יהיה נמוך בביצועיו ביחס ל GEFORCE FX5800 ULTRA.

ATI ינסו להוציא משהו מול ה5900 אבל יכשלו ואז כולם ישימו עליהם פס אדום מידית (R400) והתפוצה שלהן לא תגדל, למרות שיכול להיות שהוא ישתווה בעתיד ל GEFORCE FX 5800 ULTRA ויהיה יחד איתו בTOP, אבל כמובן במחיר נמוך יותר ופחות רעש.

אני חושב שזה יהיה חכם מבחינת ATI לחתום גם הסכמים עם חברות משחקים כדי שהלוגו שלה יתנוסס על אריזת המשחק וכמובן ולחכות ולראות מה NVIDIA עושה עם ה5900, חצי שנה אחרי לצאת עם כרטיס מסך חדש, שיתחרה עם הGEFORCE FX5800 ULTRA.

פורסם

לדעתי יש פה מגמה מאוד מוזרה, לא לבדוק דברים לעומק, אלא פשוט לראות איזה מבדק ולהגיד "או, זה יותר טוב" זה ממש לא גישה נכונה, כמו שהתבטא פה ידידי king of action - אני אוהד ATI, מה זה להיות אוהד של חברת חומרה? מה זאת קבוצת כדורגל?

אחי...אתה כבד...אם אתה לא מצליח להבין מהי משמעות המילה אוהד אז אתה כבד...

פורסם

אני מאמין שnv35 יתן קרב רציני ואם בכלל ינצח ב5% את הRadeon 9800 Pro.

Nvidia לא יכולה לעשות את הטעות פעמיים. ואם היא חושבת שהיא תתן מחירים משוגעים לכרטיסים שלה ותשים עליו שואב אבק שמשיהו יקנה את הכרטיסים שלה! היא טועה!!!

אם עכשיו הייתי קונה מחשב חדש הייתי מחכה לראות את הNv35 אבל גם אם הוא ינצח הסיכוי שהייתי הולך על 9800 היה יותר גבוהה.

אין Ati שולטת!!

סוף סוף קצת תחרות!!!!

אני זוכר שקניתי את המחשב החדש שלי שזה היה לפני הרבה זמן הRadeon 8500 le עלה 900 שקל שהTi200 עלה 1200 שקל!

והRadeon נתן מאבק מול Ti500 וניצח אותו ברוב המקרים שבכלל הוא היה אמור להתחרות בTi200.

מאז אני שונא את Nvidia ומודה לAti דבר ראשון על הRadeon 8500le שעובד חלק בלי שום בעיות! ובגלל המפלה שגרמה לNvidia.ובכלל על התחרות!

פורסם

אתה טועה ידידי (בקשר למילים של lev_18b)

ATI תמיד היתה יותר טובה ולדעתי תמיד תהיה והריב הזה הוא לא סתם

כי לכל מה שNvidia תיצר (הכרטיסים הגדולים והמגושמים שלה) לATI יהיה מה לתת חזרה ובמחיר זול יותר

שיותר שווה לקנות

אז תחשבו על זה לפני שאתם קונים כרטיס גרפי חדש תחשבו על ההיתרונות והחסרונות!!וקצת לחשוב על ה FSAA X4/8/16 ועוד.. !!!

ממש בושה לNvidia היא לא עושה כלום בקשר להFSAA הם ממש זבלים בזה הR9000 עובר את כל הGF TI יש לי גם איך להראות את זה!!

אפשר לראות את זה אפילו פה

http://www6.tomshardware.com/graphic/

תחפשו קצת אני מצאתי

פורסם

ati היתה פעם טובה עד ש NVIDIA עקפה אותה בסערה

כל הכבוד ל ATI שהצליחו להתעשת אחרי הרבה שנים של כשלון ולהוציא מוצרים מעולים לשוק

עכשיו NVIDIA בבעיה ואם המזל שלהם ימשיך כמו שהיה בשנה האחרונה, אללה ירחמם.

פורסם

לדעתי אתה צודק היתה באמת תקופה שATI היתה על הפנים אבל הם חזרו ובגדולללללללל

אין עליהם

לדעתי NVIDIA מוציאה סתם כרטיסים עם שואב אבק מאווררים חצי מטר מהה זה הם בונים בניין או כרטיס גרפי נו באמת!!!

לאומת זאת ATI בונים כרטיסים יפים טובים וזולים וגם יש כאלה שאוקפים את ה GF TI !!!

פורסם

א. אם אתה חושב שRADEON 8500 LE יותר טוב מGEFORCE 3TI 500 אתה לא יודע לקרוא גראפים.

http://www6.tomshardware.com/graphic/20021218/vgacharts-05.html

ב. אם אתה חושב ש RADEON 9000 PRO יותר טוב מ GEFORCE 4TI 4200 אתה לא יודע לקרוא גראפים.

http://www6.tomshardware.com/graphic/20030311/geforcefx-5600-5200-24.html

ג. אם אתה חושב שאין הצדקה למחיר של ה GEFORCE FX 5800 ULTRA אתה שוב טועה, כי כמו שציינתי, זה בנוי בארכיטקטורה שונה עם DDR II מה שעושה את ההבדל.

ד. נכון אני כבד, כשזה מגיע לחומרה, אני מצפה מאנשים שידעו מה שהם מדברים וממליצים, ואתם ממש לא נשמעים אובייקטיבים, במיוחד אתה GAMBIT שאני רואה שלך יש RADEON 9700 PRO, אז במקום להיות שלם עם הקנייה שלך, אתה משמיץ את NVIDIA? זה אומר כבר במובן הפסיכולוגי שאתה לא ממש מרוצה מהמוצר אותו רכשת.

להיות אוהד של משהו זה אוטומאטית להיות לטובתו...אבל מה זה להיות אוהב של חברת חומרה?! אני מבין, קבוצת כדורגל, בחורות, זמרים, להקות. אבל של כרטיס מסך?! זה פשוט פוסל כל מחשבה אובייקטיבית בעניין. אני בחיים שלי לא הייתי אוהד של חברת חומרה. כי להיות אוהד של משהו מערפל את ההגיון, ולפעמים זה טוב, אבל לפעמים זה לא.

אבל מישהו ציין כאן באמת שה GEFORCE FX הוא גדול במימדיו וזה די מטריד, אני מסכים עם זה, ולא רק שאני מסכים עם זה, אני לא קניתי אותו רק בגלל זה! ראיתי את הפוטנציאל של הכרטיס, אבל מה לעשות, אני אוהב לישון בלילה, ויש לי מארז קטן אז קניתי RADEON 9500 PRO. שגם מחירו סביר ביותר, גם ביצועים בהתאם למחיר וגם לא עושה רעש ומימדיו קטנים יחסית אפילו לסדרת ה geforce 4ti

כך אגב גם שאר ה RADEONים אפילו ה 9800. אז לדעתי זה דווקא גורם שצריך לקחת בחשבון כשקונים כרטיס.

פורסם

פספסת נקודה חשובה... LEV הביא השוואות של כרטיסים שמישהו בתחילת התרד אמר ש-ATI מנצחת את NV והוכיח את ההיפך...

אתה הבאת השוואות של סדרות כרטיסים אחרות בכלל... :\

בכל אופן, לכל אלה שאומרים "ATI חבלז הם בטוח ינצחו את NV אני מת עליהם!!" - אתם חבורה של אמביצילים !א ;D

להצביע בסקר ולהגיד מי אתה חושב שינצח זה דבר אחד, אבל להיות בטוח!? איך בדיוק אתה יכול להיות בטוח ש-ATI ינצחו?

כמו של-NV הייתה "פשלה" ו-ATI ניצחו אותם, אותו דבר יכול לקרות גם ל-ATI עכשיו... אולי שכחת שעד לפני כמה זמן הכרטיסים של NV היו מועדפים על הרבה מאוד משתמשים!

אני לא בצד של אף חברה... מה יהיה? מי תנצח במירוץ? ONLY TIME CAN TELL...

פורסם

צודק רק זמן יכול להגיד מי ינצח ואני בטוח שATI תראה להם איך מיצרים כרטיסים!!

אני בטוח שהכרטיס החדש שלNvidia יהיה בגודל בניין!!!

אני מקווה שרק ATI לא תתחיל להכין כרטיסים בומבסטים כמו של Nvidia!!!

אבל כמו שראינו ATI נצחה בהמון סיבובים מול Nvidia ואין סיבה שלא תעשה את זה שוב!!

פורסם

אני מאמין שNVIDIA יוציאו כרטיס שיהיה כמו ה GF4 TI ברמה טובה מאוד ויוביל למשך זמן מסוים ויפה אבל אז הכרטיס של ATI יצא וכמו הR9700 הוא יביס את NVIDIA, אני מאמין שATI היא חברה טובה יותר ובכוחה לשלוט בשוק הגרפי כפי שהיא עושה כך היום ותמשיך לעשות כך.

פורסם

אתה צודק במאה אחוז Nvidia צריכה להקטין את הגודל של הכרטיס ושיהיה הרבה יותר טוב

ואז אולי היא תתחרה בכרטסי ATI

פורסם

אני מקווה שכל פעם אחת החברות תתעלה על השניה ולהפך

ככה כל חברה תנסה ותשקיע עוד בשביל לעקוף את היריבה, תוריד מחירים ותעלה ביצועים

ומי מרוויח מכל זה? רק אנחנו! :hat:

פורסם

אני מקווה שכל פעם אחת החברות תתעלה על השניה ולהפך

ככה כל חברה תנסה ותשקיע עוד בשביל לעקוף את היריבה, תוריד מחירים ותעלה ביצועים

ומי מרוויח מכל זה? רק אנחנו! :hat:

amen to that brother.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים