עבור לתוכן

שלחתי לleadtek באימייל מכתב בקצרה על בעיית הFPS הנמוך והנה מה שהם רשמו:

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

:-\

קודם כל, 30 FPS בut2003 זה לא טוב למחשב שלי....

שנית, אני לא מתכוון לעשות OC, מספיק הוא דפוק גם ככה, אני לא רוצה לדפוק אותו עוד יותר

• תגובות 57
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

30FPS עם הפרטים הכי גבוהים זה ועוד איך טוב למחשב שלך.

פורסם

אז תוריד קצת את הפרטים שלא שמים לב אליהם

או שתוריד קצת רזולוציה

פורסם

30FPS עם הפרטים הכי גבוהים זה ועוד איך טוב למחשב שלך.

ממש לא...

פורסם

ב-Anandtech עם מעבד Intel Pentium4 3.0GHZ 800Mhz FSB + HT ולוח אם של אינטל מבוסס 875P

ו-Dual DDR400 עם זכרונות של Corsair והארד-דיסק WD 8MB Cache אלו התוצאות:

1024X768X32BIT עם 2AA ו-8ANISO הם קבלו עם ה-TI4200 בסביבות ה-44 פרימים לשניה,

ושימו לב שהמעבד וכל המערכת הרבה יותר חזקה משלו ככה שהתוצאה שהוא קיבל היא תוצאה בסדר גמור.

פורסם
  • מחבר

ב-Anandtech עם מעבד Intel Pentium4 3.0GHZ 800Mhz FSB + HT ולוח אם של אינטל מבוסס 875P

ושימו לב שהמעבד וכל המערכת הרבה יותר חזקה משלו ככה שהתוצאה שהוא קיבל היא תוצאה בסדר גמור.

קודם כל ההשוואה ממש לא מראה כלום כי אני לא שם שום AA ושום AfX8, שזה ידוע שהם מורידים משמעותית את הביצועים, במיוחד הaf...אז ממש לא...!

אני, בלי AA,AF מפעיל רק על 30....

וההרד דיסק שלי זהה, הזכרונות לא בהרבה גרועים משלהם... רק המעבד משמעותית חזק יותר...ולכן זה עובד ככה עם AF,AA...

אם זה היה בלי, כמו אצלי, זה היה עובד על 80...

פורסם

איזה שטויות, מה זאת אומרת להרוס אותו עוד יותר??

אם אתה בטוח שהכרטיס דפוק תחליף!

כרטיסי Leadtek מאוד איכותיים ונועדו לO\C!

עכשיו כיוון שאתה לא עונה על שאלה א' אני עדיין מאמין שזו בעיה בקונפיגורציה ובהתקנה...

זה שבדקת אותו על מחשב של חבר שלך לא אומר כלום כי המחשב שלו יכול להיות מוגדר ומותקן יותר גרוע משלך...

תנסה להכנס לmsconfig ולהוריד את כל הStartup.

תבדוק בביוס שה Aperture Size לפחות על 64 (ובכלל מומלץ שתלחץ על "Load Best Performance Settings" אם אתה לא יודע מה אתה עושה)

ותתקין את הVIA4in1!!!

ושוב בלי להתייחס לנתונים פה, יכול להיות שאלה בכלל הביצועים שאתה אמור לקבל פחות או יותר.

(אני פשוט לא משחק)

פורסם
  • מחבר

טוב שכחתי לאמר:

החלפתי דרייברים, עדכנתי דרייברים של הצ'יפסט והורדתי את השטויות מהstartup.

ואני לא מאמין שהכרטיס שלי ככה אבל שיהיה :-\.

זהו!

פורסם

אתה לא רוצה לפרמט את המחשב, אמרת לי שאח שלך\אתה מפחדים לפרמט, ממה יש לפחד?

מקסימום זה לא יעזור אבל שווה לנסות מאשר לשבת בבית עם כרטיס "דפוק"

פורסם

דיגיטלי, איזה דרייברים אתה משתמש לכרטיס מסך?

לפי דעתי אתה מקבל את הביצועים המצופים, גם הביצועים שלי סובבים סביב זה.

אתה חייב לקחת בחשבון שביצועים ירודים, יכולים לנבוע גם מבעיית התחממות, מה הן טמפ' המעבד שלך במנוחה/מאמץ? (אני מדבר על ירידות פתאומיות בביצועים, לא הביצועים "הלא טובים" שיש לך עכשיו... )

יכול להיות שהם עשו את האפשרות שהמעבד יעשה את רוב הפעולות, וככה משאירים לכרטיס מסך רק את פעולות האיכות...

* פיתרון נוסף; אתה תמיד יכול להוריד את הפרטים לבינוניים וכו'...

לבעלי ה P4 2.4 (שניים היו פה?) עם הכרטיס הנ"ל, גם פה המעבד "עוזר" לכרטיס הרבה יותר מאשר מעבד 1800+ , אתה מסכימים איתי ש P4 2.4 לוקח AXP1800+ בכל מקרה...

פורסם

טוב שכחתי לאמר:

החלפתי דרייברים, עדכנתי דרייברים של הצ'יפסט והורדתי את השטויות מהstartup.

ואני לא מאמין שהכרטיס שלי ככה אבל שיהיה :-\.

זהו!

בדקת שהVsync מכובה בהגדרות? ציינת קודם שעל רז' נמוכה וגבוהה לפעמים זה נשאר על אותם פל"ש (פריימים לשניה)

פורסם
  • מחבר

דיגיטלי, איזה דרייברים אתה משתמש לכרטיס מסך?

לפי דעתי אתה מקבל את הביצועים המצופים, גם הביצועים שלי סובבים סביב זה.

אתה חייב לקחת בחשבון שביצועים ירודים, יכולים לנבוע גם מבעיית התחממות, מה הן טמפ' המעבד שלך במנוחה/מאמץ? (אני מדבר על ירידות פתאומיות בביצועים, לא הביצועים "הלא טובים" שיש לך עכשיו... )יכול להיות שהם עשו את האפשרות שהמעבד יעשה את רוב הפעולות, וככה משאירים לכרטיס מסך רק את פעולות האיכות...

* פיתרון נוסף; אתה תמיד יכול להוריד את הפרטים לבינוניים וכו'...

לבעלי ה P4 2.4 (שניים היו פה?) עם הכרטיס הנ"ל, גם פה המעבד "עוזר" לכרטיס הרבה יותר מאשר מעבד 1800+ , אתה מסכימים איתי ש P4 2.4 לוקח AXP1800+ בכל מקרה...

43.51

אחרי ש40.72 עשה בעיות בunreal 2 (- מרח את הדמויות)...

אזהו שגם אני חושב שהמעבד חם- 59 במנוחה, הלוח על 40... ::)

ניסיתי להוריד את כל הפרטים וזה פשוט לא שינה כלום! ::)

אגב, הייתכן והסיבה לכך שזה לא משנה את הFPS היא שהDESKTOP מוגדר על 1280X1204 @ 100HZ?

פורסם

אם המעבד חם סביר להניח שגם כרטיס המסך חם...

אלו טמפ' גבוהות שיש לך שם, אתה מתבקש להתיצב בפורום קירור וכו' ( ::))

לגבי הדרייברים - גם לי הייתה את הבעיה אם הדמויות, אך לגבי הביצועים - 40.72 הציגו אצלי ואצל בעלי TI4200 אחרים את הביצועים הטובים ביותר.

תנסה דרייברים אחרים מסידרת ה 40 ותראה איך זה ילך ( 40.00 - 40.72 ). תגיד פה עד כמה השינוי בביצועים מהותי גם בבנץ' 3D Mark 2001SE

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים