עבור לתוכן

שלחתי לleadtek באימייל מכתב בקצרה על בעיית הFPS הנמוך והנה מה שהם רשמו:

Featured Replies

פורסם

מה שמוזר זה שכאשר אני משנה רזולוציה להכי גבוהה או הכי נמוכה זה בכלל לא מזיז לו מבחינת FPS ... :o

גם לי זה קורה במשחקים מסויימים (דוגמא : NFS 6 ) .

• תגובות 57
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הדבר קורה כנראה משום שהמחשק מוגבל יותר ע"י המערכת (מעבד-צי'פסט-זיכרון) מאשר ע"י הכרטיס מסך...

פורסם

WELL אני לא יודע אם פגום זו המילה...

הרי צריך בכל זאת לדעת להגדיר את הכרטיס נכון (אבל אין AA וAF)

מה שמוזר זה שכאשר אני משנה רזולוציה להכי גבוהה או הכי נמוכה זה בכלל לא מזיז לו מבחינת FPS ... :o

ייתכן והFRAP שוגה? ::)

לך למקום שבו קנית את הכרטיס, תגיד להם שאתה חושש שהכרטיס פגום או לא מנצל את מלוא היכולת שלו, בחנות שלהם תקח אותו כרטיס ותנסה אותו, ואם תראה הבדל ביצועים דרמטי אני בטוח שאם האחריות על המוצר תקפה אז הכרטיס יוחלף ללא בעיות.

ד"א מה התוצאה שלך ב3DMARKS 2001SE ?

פורסם
  • מחבר

קיבלתי פעם אחרונה שבדקתי 9100

פורסם

התוצאה היא די טובה .

פורסם
  • מחבר

לפי הערכתי וגם עוד מישהו פה אמר שאני אמור לקבל באזור 10000 ואף יותר...

אבל לא ממש איכפת לי מ3dmark ....אני רוצה ביצועים מעשיים לשם שינוי

פורסם

בקיצור ולעניין , בלי שום בלגן לך לחנות ותחליף את הכרטיס . זהו .

פורסם
  • מחבר

אני כבר ממש מבולבל. ::)

חלק אומרים שזה בסדר, שאין לצפות ליותר וחלק אומרים לעשות פורמט ולבדוק בחנות.

פורסם

בן-אדם נראה לי שאני יודע מה הבעיה שלך, זה לא שהמשחק זז אצלך לאט או מקרטע, ה-Fraps מציג לך כמות פרימים נמוכה.

אז תענה לי בלי זיבולי שכל ישר ולעניין, המשחקים זזים לאט או שרק הפרפס מוציא לך תוצאות לא טובות? :lol:

פורסם

אני כבר ממש מבולבל. ::)

חלק אומרים שזה בסדר, שאין לצפות ליותר וחלק אומרים לעשות פורמט ולבדוק בחנות.

תחליף.

לי יש מפרט טיפה פחות טוב משלך ואני מקבל הרבה יותר (כבר דיברתי איתך ב-ICQ).

פורסם

בן-אדם נראה לי שאני יודע מה הבעיה שלך, זה לא שהמשחק זז אצלך לאט או מקרטע, ה-Fraps מציג לך כמות פרימים נמוכה.

אז תענה לי בלי זיבולי שכל ישר ולעניין, המשחקים זזים לאט או שרק הפרפס מוציא לך תוצאות לא טובות? :lol:

אם ה-FRAPS היה מציג לו כמות פריימים נמוכה, הוא היה טוען שיש לו פחות מ-5 אפילו...

אבל באמת, DIGITALIZED, המשחקים באמת זזים לאט?

פורסם
  • מחבר

אני כבר לא יודע ... :-\

את האמת יכול להיות שהוא לא מדייק

פורסם

אני כבר לא יודע ... :-\

את האמת יכול להיות שהוא לא מדייק

אני לא חושב שהוא לא מדייק.

רק שתדע לך אני לא מדדתי את הפריימים באנריל 2003 ב-FRAPS אלא בשורת פקודה -> STAT FPS (ואז אתה רואה בזמן אמת את ה-FPS!)

נ.ב. נו, המשחקים רצים אצלך טוב? אתב יכול לשחק בהם חלק וטוב (אם FRAPS מודד 20FPS ואתה משחק חלק לגמרי אז התוכנה הזאת טועה)?

פורסם
  • מחבר

כרגע בדקתי בunreal2 ואכן יש תקיעות לפעמים, למרות שהשתפר מעט כאשר כיביתי את הanti virus כמו שleadtek אמרו.

וזה מראה בין 30-50 שזה בסדר (?)

בדקתי גם ut2003 ובFPS שלהם גם כתוב בסביבות ה30 ובאמת הוא לפעמים קופץ (במפת 8-16 שחקנים)

פורסם

אין סיבה ללכת להחליף את הכרטיס כי זה בערך הרמה שלו

תסתכל על המפרט שלי ואני משחק על ההגדרות הכי גבוהות עם רזו' של 1152 ויש לי FPS 35-40 באנריל 2

באנריל 2003 אני משחק על הגדרות הכי גבוהות רזולוציה 1152 והFPS הוא 70 !!

ויש לנו בערך אותו כרטיס אז כנראה המעבד עושה את ההבדל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים