פורסם 2003 במאי 522 שנים אני רשמתי להם כך:"Subject:Low performance in games...Content I have your A-250LE MYVIVO 128mb (geforce 4 4200)In games like UNREAL2 and Unreal Tournament 2003, I get only 20-30 FPSat 1024X768 @ highest details"והם הגיבו כך:"Thank you for your inquiryThe video card would run well when the user was sure the three pointshad been done.1) the mainboard has got chipset driver installed correctly or updated.2)the display driver had been installed corectly on built windows os.3)close the anti-virus or idol ram app before you want to run pc game."עכשיו בדקתי את שלושת הדברים...כאשר ביטלתי את הauto protect אכן השתפרו בקצת הביצועים בunreal2 אבל לא במשהו משמעותיכמה fps לדעתכם אני אמור לקבל עם המחשב שלי בunreal 2 ו ut2003?
פורסם 2003 במאי 522 שנים יש לך מעבד דיי חלש, AXP1800+, אין סיבה ליותר מ20 פריימים במשחק כבד כמו Unreal2.
פורסם 2003 במאי 522 שנים אם תסתכלו במפרט שלי תראו שיש לי כרטיס מסך פחות טוב משלו ואני מצליח להריץ אנריל 2 על ההגדרות הכי גבוהות כמו גדול . זה כבר כשלעצמו צריך להוות נקודה אדומה בשבילו . וחוץ מזה גם ככה הייתי אומר שהביצועים של הכרטיס זוחלים.
פורסם 2003 במאי 522 שנים יש לך מעבד דיי חלש, AXP1800+, אין סיבה ליותר מ20 פריימים במשחק כבד כמו Unreal2.ה-1800 + כבר חלש ל-UNREAL 2 ? אם ככה אז אין סיכוי שה-2.4 שלי יסחוב את מטריקס (נאמר בציניות אם לא הבנתם).
פורסם 2003 במאי 522 שנים מחבר טוב תעשו טובה מי שלא מבין בבקשה לא יכתוב שטויות! אני בודק כל הזמן בלי שום דבר ברקע, חוץ מfraps, norton anti virus
פורסם 2003 במאי 522 שנים טוב תעשו טובה מי שלא מבין בבקשה לא יכתוב שטויות!אין צורך לכעוס . חוץ מזה אם תמשיך להתנהג ככה אף אחד לא יעזור לך.
פורסם 2003 במאי 522 שנים דרייברים צ'יפסט מותקנים?אם לא, עשה התקנה מחדש של חלונות, תתקין בהתחלה את הSP, לאחר מכן את הדרייברים לצ'יפסט ולאחר מכן את הדרייברים לכרטיס מסך.כמובן שאם עושים התקנה חדשה אפשר גם קצת טוויקינג... אתה מוזמן לאגור לעצמך קצת טוויקים ממדריכים שתוכל למצוא בגוגל בקלות.בהצלחה
פורסם 2003 במאי 522 שנים מחבר אין צורך לכעוס . חוץ מזה אם תמשיך להתנהג ככה אף אחד לא יעזור לך.לא התכוונתי אליך.ובכל מקרה, עד עתה, לא עזרו לי בכלל
פורסם 2003 במאי 522 שנים מחבר טוב לא יודע כבר מה לחשוב...בדקתי אצל חבר שלי את הכרטיס ...הוצאתי אותו פיזית ושמתי אותו אצל חבר שלי והתקנתי 40.72 והכל עבד אותו הדבר בדיוק... אז אני לא חושב שפורמט יעזור : :-\
פורסם 2003 במאי 522 שנים מחבר WELL אני לא יודע אם פגום זו המילה... הרי צריך בכל זאת לדעת להגדיר את הכרטיס נכון (אבל אין AA וAF) מה שמוזר זה שכאשר אני משנה רזולוציה להכי גבוהה או הכי נמוכה זה בכלל לא מזיז לו מבחינת FPS ... ייתכן והFRAP שוגה? :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.