עבור לתוכן

צילמתי כמה תמונות ולא מצליח להחליט מי הכי יפה

Featured Replies

פורסם

לטעמי האישית כולם טובות אבל מצויינות אני חושב שצריך להקפיד על איזה כבת אתה מציג ואיזה מסר אתה רוצה להעביר עם הטקסט כי הוא תופס הרבה מהפריים שלך

או לחלופית לגרום לטקסט להיות מטושטש ופחות בולט לעיין ובכך לתת יותר תשומת לב לטבעת

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה על התגובה זה היה חשוב לי

אז אתה אומר שאני צריך לימצוא איזה טקסט שקשור ללב שטבעת יוצרת ?

פורסם

תירא כולם טובות חלק יותר וחלקם פחות אני אישית אהבתי את ה IMGP0001 ה WB והתאורה דיי מוסיף לתמונה.

הייתי ממליץ לך במקום טבעת להשתמש במשקפים זה יותר נותן אפקט של כאילו מישהו קורא את זה אני יתן דוגמה למהשהו שאני עשיתי לפני כמה שנים

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני אהבתי את

DSC00299

פורסם

DSC00296 וDSC0008 הכי טובות...בייחוד 0008 שהיא ממש מהממת.

השאר או שאין בהן תאורה טובה, או השתקפות לא מוצלחת של הכתב או זווית צילום לא יפה.

פורסם

יש לי כמה טיפים שאולי ישפרו את התמונה:

1) בצילום כזה האוירה שאתה רוצה ליצור היא מיסתורין, בשביל זה אתה צריך קצת צללים. תנמיך טיפה את מקור האור שלך ותכניס קצת פחות אור ככה שהאזורים שקצת שרופים עכשיו יהיו חשופים במדוייק והשאר יהיה בחשיפת חסר קלה

2) גוון האור גם הוא לא מיוחד, צלם בRAW ותנסה להגיע לגוון מעניין יותר

3) בחלק מהתמונות רואים את השולחן ואפילו חוט חשמל שעובר עליו, אתה חייב לשים לב לדברים האלו! או שתוציא לגמרי את השולחן מהפריים או שתשתש בשולחן שחור

4) תנסה למצוא טקסט קצת יותר מעניין ומורכב ממילון

פורסם
  • מחבר

יש לי כמה טיפים שאולי ישפרו את התמונה:

1) בצילום כזה האוירה שאתה רוצה ליצור היא מיסתורין, בשביל זה אתה צריך קצת צללים. תנמיך טיפה את מקור האור שלך ותכניס קצת פחות אור ככה שהאזורים שקצת שרופים עכשיו יהיו חשופים במדוייק והשאר יהיה בחשיפת חסר קלה

2) גוון האור גם הוא לא מיוחד, צלם בRAW ותנסה להגיע לגוון מעניין יותר

3) בחלק מהתמונות רואים את השולחן ואפילו חוט חשמל שעובר עליו, אתה חייב לשים לב לדברים האלו! או שתוציא לגמרי את השולחן מהפריים או שתשתש בשולחן שחור

4) תנסה למצוא טקסט קצת יותר מעניין ומורכב ממילון

תודה על התגובה

אני מקווה להישתפר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים