עבור לתוכן

עזרה בבחירת מסך- בסביבות ה1000 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מתכוון בימים הקרובים לקנות מסך חדש למחשב.. ורציתי להתייעץ פה איזה מסך אתם ממליצים, ומאיפה... התקציב הוא בסביבות ה1000 שקלים, אם זה משנה המחשב שלי מיועד בעיקר למשחקים וסרטים,

תודה רבה מראש וחג שמח לכולם

פורסם

LG L1953TR ניתן להשגה מתחת ל-1100.

פורסם
  • מחבר

LG L1953TR ניתן להשגה מתחת ל-1100.

תודה רבה, עוד בקשה קטנה... מישהו יכול לפרט לי מה הפרמטרים החשובים בבחירת מסך? אמרו לי שהFPS והרוזולציה חשובים.. אני אשמח אם מישהו יפרט לי את כל הפרטמטרים ומה נחשב סביר (למשל FPS אמרו לי ש8 זה סבבה)

פורסם

בתקציב שלך, הפרמטר החשוב היחיד הוא שהמסך יהיה מיצרן רציני. כל השאר לא משנה, כי ב-1000 שקל באפשרויות שלך מוגבלות למדי.

גודל מסך הוא פרמטר חשוב. לרוב עדיף 19" רגיל מאשר רחב. פשוט כי 19" רחב הוא כ"כ נמוך שלא תבין למה הוא עדיף על CRT 17" אפילו.

קצב רענון לא משנה - כולם היום מהירים מספיק.

רזולוציה היא ב-99% קבועה לגודל נתון, כך שגם זה לא משנה.

פורסם
  • מחבר

בתקציב שלך, הפרמטר החשוב היחיד הוא שהמסך יהיה מיצרן רציני. כל השאר לא משנה, כי ב-1000 שקל באפשרויות שלך מוגבלות למדי.

גודל מסך הוא פרמטר חשוב. לרוב עדיף 19" רגיל מאשר רחב. פשוט כי 19" רחב הוא כ"כ נמוך שלא תבין למה הוא עדיף על CRT 17" אפילו.

קצב רענון לא משנה - כולם היום מהירים מספיק.

רזולוציה היא ב-99% קבועה לגודל נתון, כך שגם זה לא משנה.

אוקי, הבנתי.. כנראה שאני אוכל לקנות ביותר מ1000 שקל... אז יש לך המלצה לאיזה מסך שיהיה משתלם בתמורה לסכום? ב1200 נגיד...

פורסם

ב1200 ש"ח Philips 190P7EG.

פורסם
  • מחבר

ב1200 ש"ח Philips 190P7EG.

אממ, אתה (או מישהו אחר) יכול להסביר לי עד כמה ההבדל מהותי בין המסך הזה, לבין מסך שאפשר להשיג ב1000 שקל ומסך שאפשר להשיג ב1400 שקל?

פורסם

יש לך בדביק קישורים להבדלים בין סוגי הפאנלים.

לא בהכרח תוכל למצוא ב1400 מסך שעדיף על מסך ב1200.

אך כיום תוכל למצוא מסך ב1200 (הפיליפס) שעדיף על מסך ב1000 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים