עבור לתוכן

מחפש מאוורר 125mm !

Featured Replies

פורסם

ככה היום אני וחבר טוב עשינו מודינג למארז שלי.... המודינג המתוכנן היה לבצע חור של כ 120 מ"מ למאוורר של 120מ"מ ע"י הסירטוטים שנילקחו מן האתר מאחד מדרכי המודינג...

הדפסנו לנו את השרטוט של ה120מ"מ והתחלנו לבצע את המודינג גם עפ"י ניסיון קודם של אותו חבר...מסתבר לאחר שביצענו את העבודה שהדפסנו את השרטוט דרך המציג תמונות של הווינדוס והוא הדפיס לנו אותו כן אתם יכולים לנחש בגודל של 125מ"מ!!! מסתבר שהיינו צריכם להדפיס את זה דרך הadobacrobat !

בקיצור כרגע יש לי חור בחלקו העליון של המארז למאוור בגודל 125 מ"מ:

א.מאיפה אני יוכל להשיג אחד כזה שגם אני יוכל לחבר לספק של המחשב?

ב.אולי יש פיתרון אחר למישהו אני ישמח לשמוע כי גם יש לי עדיין את ה-120 מ"מ פה.

הנה תמונה של ה"יצירה"-פשלה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא ידוע לי על מאוורר 125מ"מ.

אתה יכול פשוט לעשות חורים נוספים להברגה של המאוורר. (הפתח הגדול לא יפריע למאוורר)

פורסם
  • מחבר

תשמע זה מארז של 500 שקלים לא בא לי לכער אותו..... עם אני יעשה עוד חורים הם יתנגשו בחורים הקיימים

אולי אפשר להלביש פרספקט מעל או מתחת לחור ולייצר את החור מחדש?

ובטוח ב100 אחוז שאין להשיג 125mm?(לא שחס וחלילה אני מפקפק בידע שלך אחרי הכל אני פונה לעזרה)

פורסם

לא ידוע לי על מאווררים בגודל הזה.

לגבי החורים, אתה יכול פשוט להאריך אותן מעט לכיוון המרכז, כך שהחורים של ה120מ"מ יתאימו לחורים במארז.

פורסם

אחי, כמעט בטוח שלא תמצא מאוור 125mm וגם אם תמצא חיה כזו 100% שזה לא ישתלם לך לקנות.. מכל בחינה - קירור רעש ומחיר...

אם יש לך זמן וכלים תנסה להכין מן מתאם מ125mm למאוור של 120mm... ככה לא תסכן את המארז שלך ואם ייצא לא טוב או לא יפה אז תמיד תוכל להוריד אותו...

זה נראה לי הדבר הכי נורמלי....

(וד"א- פעם הבאה לפני שאתה חותך מארז של 500 שקל רצוי שתבדוק גם ידנית, עם סרגל, את המדידות...)

פורסם

זה לא טוב לו החורים הם של 12 ס"מ

פורסם

אני ממליץ לך להרחיב את הגודל ולהשים מאורר של 14CM שאותו אפשר להשיג ללא בעיה.

פשוט תרחיב את הפתח

פורסם

איך זה יעזור החור עדיין ישאר ::)

פורסם

יותר פשוט היה לשים מאוורר 12CM על הלוח ולקדוח את החורים 8)

אין דרך חזרה, אתה יכול לנסות להרחיב את החורים ולשים ציפוי גומי מסביב לחיתוך ובנוסף כמו שציינו למעלה, מאוורר 14CM יפתור לך את הבעיה.

ועוד עצה קטנה, אחרי שסיימת והכל יסתדר, תחתוך חתיכת קלקר דק ותדביק אותו על השוליים של המאוורר שיהיה מונח בין הלוח למאוורר לצורך בידוד רעשים ורעידות.

ו זרימת האוויר של המאוורר שיהיה כלפי חוץ המארז.

פורסם
  • מחבר

אחלה יש סיכוי טוב שאני ילך על הרעיון של ה14 ס"מ

פורסם

תשמע זה מארז של 500 שקלים לא בא לי לכער אותו..... עם אני יעשה עוד חורים הם יתנגשו בחורים הקיימים

אולי אפשר להלביש פרספקט מעל או מתחת לחור ולייצר את החור מחדש?

ובטוח ב100 אחוז שאין להשיג 125mm?(לא שחס וחלילה אני מפקפק בידע שלך אחרי הכל אני פונה לעזרה)

מאוחר מידי, החור שעשית כבר מכוער

פורסם
  • מחבר

החור עצמו יצא יפה ;) רק אין מאוורר שיכסה את השטח הזה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים