עבור לתוכן

בדיקת אבטחה לרשת אלחוטית

Featured Replies

פורסם

התקנתי רשת אלחוטית (נתב ושני כרטיסי רשת USB) בבית

איך אני יכול לבדוק את אבטחת הרשת ולוודא שלא כל ילדון עם PSP יכול לגנוב לי רוחב פס?

פורסם

התקנתי רשת אלחוטית (נתב ושני כרטיסי רשת USB) בבית

איך אני יכול לבדוק את אבטחת הרשת ולוודא שלא כל ילדון עם PSP יכול לגנוב לי רוחב פס?

איך הצפנת אותו?

פורסם
  • מחבר

לא הצפנתי..

כל פעם שאני מפעיל את ההצפנה או שם קוד להכנס לרשת הראוטר כאילו מנתק לי את כל המחשבים מרשת (גם את זה שמגדירים דרכו את הסיסמה..)

למשהו יש מושג איך אפשר להגדיר או לאפשר הכנסת סיסמה (אולי דרך תוכנה צד שלישי) ועדיין להיות מחובר כל הזמן?

יש לי ראוטר של level1 מדגם 3408

עריכה:

זה אולי ישמע יותר הגיוני ככה.. יש לי חיבור קבוע (ללא חייגן) לרשת ומה שיוצא מזה שאני לא מכניס סיסמה כדי לגלוש ברשת

כשאני מגדיר סיסמת כניסה לראוטר ונכנס לאינרנט אני לא מקבל מסך להכניס קוד ויוצא שכאילו אני לא רשאי להתחבר.. יש דרך לפתור את זה?

פורסם

לא הצפנת, לא הסתרת SSID, לא שמת MAC FILTERING - וודאי שכל ילדון יכול לגנוב לך רוחב פס.

אם אתה מסתבך - תוריד מדריך לנתב שילמד אותך איך עושים הכל.

ותעשה את זה עם מחשב שמחובר בכבל.

פורסם

לא הצפנת, לא הסתרת SSID, לא שמת MAC FILTERING - וודאי שכל ילדון יכול לגנוב לך רוחב פס.

אם אתה מסתבך - תוריד מדריך לנתב שילמד אותך איך עושים הכל.

ותעשה את זה עם מחשב שמחובר בכבל.

qttp, אתה עדיין נותן את העצות אחיתופל הללו?

מספיק הצפנה טובה... כל השאר זאת לא אבטחה.

Access denied, תגדיר בנתב תחת הגדרת הwireless הצפנה (encryption) מסוג WPA או WPA2, רצוי מפתח עם אורך של 20 תוים לפחות עדיף רנדומליים.

במחשב את מתחבר לרשת האלחוטית, אז הוא מבקש סיסמא ואחרי שהתחבר אתה יכול לגלוש.. לא צריך להיות שום קשר לחיבור ללא חייגן.

פורסם
  • מחבר

איך אני מבקש להתחבר לרשת האלחוטית?!

אין לי שום אופציה כזאת אחרי שאני מגדיר סיסמה...

פורסם

מוצא את הרשת שלך>מתחבר>הרשת מבקשת מפתח רשת>אתה מקליד>מתחבר :)

פורסם

qttp, אתה עדיין נותן את העצות אחיתופל הללו?

אל תרגיז אותי. :)

לא באתי להעריך את מידת האבטחה, רק ציינתי שאם הוא לא עשה שום דבר מאלה, ברור שכל ילדון עם PSP יכול לגנוב לו רוחב פס.

ולא משנה עד כמה תתווכח, הסתרת SSID ו-MAC FILTERING (או אפילו אחד מהם) מספיקים כדי לעצור 99% מהילדונים עם PSP.

פורסם

לא צריך אפילו PSP

אני עם הE65 שלי קולט איזה מאה רשתות בכל השכונה שלי כאשר מטייל עם הכלב ורק 40% מהן מאובטחות. :P

פורסם
  • מחבר

טוב.. שלי כרגע נכנסה ל-40 אחוז... :lol:

מאובטחת ומוצפנת ב- WPA-2-PSK כמו שצריך..

בסוף כל מה שהיה צריך כדי לסדר את הכל היה לעשות לוג אופ ולוג און :kopfpatsch:

פורסם

אל תרגיז אותי. :)

לא באתי להעריך את מידת האבטחה, רק ציינתי שאם הוא לא עשה שום דבר מאלה, ברור שכל ילדון עם PSP יכול לגנוב לו רוחב פס.

ולא משנה עד כמה תתווכח, הסתרת SSID ו-MAC FILTERING (או אפילו אחד מהם) מספיקים כדי לעצור 99% מהילדונים עם PSP.

כבר הסכמנו שאנחנו לא מסכימים ;D

טוב.. שלי כרגע נכנסה ל-40 אחוז... :lol:

מאובטחת ומוצפנת ב- WPA-2-PSK כמו שצריך..

בסוף כל מה שהיה צריך כדי לסדר את הכל היה לעשות לוג אופ ולוג און :kopfpatsch:

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים