עבור לתוכן

Gigabyte 8800GT ZALMAN אין אופציה לשנות מהירות מאוורר צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

1) אני משנה בלוח הבקרה ממצב אוטומטי לידני ושם על 99% ולמרות זאת אין שום שינוי בטמפ/ רעש...

2) הכרטיס בOC ב66-68 מעלות במאמץ זה תקין? 770/1850/1960

3) איך אני בודק חום במהלך משחק?

פורסם

את הטמפ' בזמן המשחק אתה יכול לבדוק דרך הניטור שRivaTuner נותנת לך.

לגבי מהירות מאוורר, אתה יכול לבדוק בEverest תחת הלשונית Sensors את מהירות הסיבוב של המאוורר.

נ.ב

הטמפ' בסדר גמור.

פורסם

בדר"כ הטמפ' צריכה לנוע בין 60-75 כך שזה נורמלי לגמרי..

פורסם

אצלי מקסימום גם מגיע סביב ה 75 מעלות אבל הקירור שיש על הזלמן רועש וחופר ,ולא ניתן להגדיר לו מהירות בשום דרך לפי מה שאני יודע .

פורסם
  • מחבר

זה הקירור הכי שקט....

פורסם

טוב, בדקתי את הנושא.

זה אמנם קירור הסטוק הכי טוב, אבל הוא גם הכי רועש.

ואין אפשרות תוכנתית לשנות לו את המהירות.

Gigabyte has replaced the GT's stock heatsink with one that reduces GPU temperatures, but this cooler takes up an extra slot and apparently makes no use of intelligent fan speed control. What you end up with is the loudest 8800 GT at idle by nearly five decibels, and that just ruins the card for us.
פורסם

הכרטיס אכן מאוד רועש ,ואין אפשרות לשנות את המהירות

פורסם

איך אפשר לראות מעלות עם התוכנה RivaTuner? לא ראיתי. אבל לשחק עם המאווררים אפשר . [טוב גם ככה יש לי מהירות מאווררים ומעלות ומתח חשמל במסך LCD של הכרטיס במהירות די חלשה של המאווררים המעלות עומדות על 42 ]

איך עם הקירור של הזלמן אתה מגיע ל66 68 מעלות? צריך פחות לא?

פורסם

הוא עם OC נוסף לזה שמגיע עם הכרטיס

וד"א, אפשר לראות טמפ' כ.מסך גם ב GPU-Z

פורסם

אתה לא יכול לשנות מהירות למאורר של הזלמן בכרטיס ,טמפ אפשר לראות גם בRIVA וגם ב GPUZ ,ו70-80 זה סביר מאוד במאמץ .

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אני לא יודע לאיזה כרטיס אתם מתכוונים אבל אני נכון לעכשיו ב774/1840/980 מקסימום 68 מעלות ושקט מופתי אז אני לא מבין למה אתם אומרים שהוא רועש הוא קצת יותר רועש מהפרייזר 7 פרו שלי

פורסם

כל אדם רגיש לרעש ברמה שונה.

מה שאצלך נחשב לשקט יחשב אצלו לרועש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים