פורסם 2008 באפריל 2217 שנים אני רוצה לנסוע עם חברה שלי ללונה פארק תל אביב.. היא חיילת ושמעתי שיש הנחה 50% אחוז אני לא מצליח למצוא שום דבר באינטנרנט שמאשר לי את זה והם לא עונים בטלפון..רציתי לדעת אם מישהו פה יודע על זה.. ובמידה וזה נכון האם מספיק חוגר או משהו כזה או שצריך ללכת עם מדים?
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים תגיד, לא שמעת על גוגל?http://www.lunapark.co.il/?categoryId=22673לא 50%, אלא 20%.וברור שלא צריך להגיע על מדים, זה יהיה טיפשי.
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים נכון, מספיק להציג חוגר.כשהייתי בצבא, הזמנתי כרטיסים לסופרלנד וללונה פארק דרך מועדון "יותר", שם כן נותנים 50% הנחה לעומת הקופות.
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים דווקא באתר של "יותר" לא מצאתי הנחות לסופרלנד או ללונה פארק.באתר של חבר אפשר להזמין בהנחה של 50%:http://www.hvr.co.il/site_product997.htmlאבל צריך כרטיס של חבר (אם אתה מכיר מישהו בקבע, תבקש ממנו).
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים מחבר כל מי שבקבע יש לו כרטיס חבר?חייל סדיר לא יכול להיות חבר באגודה הזאת?
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים כל מי שבקבע יכול לקבל כרטיס חבר... לא בטוח שיש להם.וכמו שנאמר מעליי, זה לא לחיילים בחובה (ההיפך מקבע זה חובה, לא סדיר. סדיר זה חייל שאינו מילואימניק).קבע זה לכל מיני אנשים שמשרתים בכוחות הבטחון (צבא, משטרה, לא זוכר מה עוד).
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים אין מין חברה זו?! תכה אותה לא נורא, אז תקנו כרטיסים באיזה 60 שקל. אגב, מחיר מלא עולה בסופרלנד/לונה פארק איזה 80 שקל, זה מזכיר לי שהייתי השנה בארה"ב בלונה פארק של Six Flags עם 16 רכבות הרים, ב-19$. תחשבו, לשלם אותו מחיר בשביל האנקונדה העלובה שלנו. אבל אני מניח שהכל בהתאם.
פורסם 2008 באפריל 2317 שנים מחבר 97 שקל כרטיס חול המועד.. וזה לא כולל אוטובוס שאני לוקח מירושלים ונסיעות פנים בתל אביב קיצור יקר מדי...ד"א אני גם הייתי בsix flags LA וזה היה אחד המטורפים.. אם היית באותו מקום עלית על הגוליית(כמו גוליית ודוד) ?שאני הייתי כרטיס עלה 24 דולר בערך..וכניסה שנייה חינם אם אתה בא עם פחית קוקה קולה
פורסם 2008 באפריל 2317 שנים כן! הייתי על הגוליית (של ה-six flags בקליפורניה נכון?): אבל היא ממש לא הלהיט של הפארק הזה. היו טובות יותר, הכי מדהימה לדעתי היא ה-xTreme בגלל השיטת בנייה שלה. אתה נוסע בה ולא רואה את שאר הנוסעים ורוב הזמן גם לא את המסילה, אז אתה מרגיש שאתה עף ובגלל שלא רואים את המסילה, אתה לא יודע לאיזה כיוון תעוף בעוד רגע: ולחשוב שאתה עומד לעלות על האנקונדה בתל-אביב...
פורסם 2008 באפריל 2317 שנים הרכבות הרים בארץ פשוט מעפנות וגם זה נראה לי כבר חוצפה לגבות 97 שקל לכרטיס. יש בלחץ 10 מתקנים שאנשים באמת עולים עליהם, וגם ככה יש תורים ענקיים. ובסדר יש הופעות... אבל עדיין אין שום סיבה לקחת כזה מחיר! פעם זה היה 75 אחר כך 85 עכשיו 97 מעניין מה יהיה המחיר הבא. ואם כבר תלך לסופרלנד יותר טוב
פורסם 2008 באפריל 2317 שנים מסכים, אם כבר תלכו לסופרלנד, להם יש לפחות את רכבת ההרים "קומבה" שאיכשהו היא מעניינת.אני חושב שהמחיר היקר לכרטיס לא מוצדק עבורינו, כבוגרים.אבל עבור ילדים שכן נהנים ממרבית המתקנים ואולי גם מההופעות- זה עוד שווה.בניגוד ללונה פארקים בארה"ב, כאן אין מספיק מתקנים מאתגרים שיגרמו לחבר'ה כמונו לחזור לשם.
פורסם 2008 באפריל 2317 שנים עדיף לך ללכת בלילה, פחות חם, פחות תורים מלאים באנשים קטנים וצעקנים, וכמובן יותר רומנטי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.