עבור לתוכן

8800GT האם הספק יחזיק?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני מעוניין לקנות את ה 8800GT האם הספק שלי יעמוד בלחץ?

המפרט מחשב שלי:

דגם המחשב Optiplex GX745

מעבד Intel® Core 2 Duo Processor E6400 (2.13GHz,1066MHz FSB, 2MB L2 cache ) VT EIST

מארז - I/O חריצים ומידות Mini-Tower- 2 internal 3.5", 1 external 3.5", 2 external 5.25" / 2 full height PCI / 1 PCIe x16 full height graphics, / 1 PCIe x1 full height . H: 41.14cm W: 18.7cm D: 43.18cm

כונן דיסקטים 1.44 Not required

כרטיס גרפי Intel® Graphics Media Accelerator 3000

דיסק קשיח 160GB (7,200 rpm) SATA Hard Drive

זיכרון 1.0GB 667MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*512MB DIMM) Memory

כונן אופטי 16x DVD-ROM Drive & SW Solution

כרטיס תקשורת Broadcom® 5751 Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000t with Remote Wake Up and PXE support

ספק כוח Mini tower: 305W

בנוסף האם יש כרטיס אחר שכדאי לי לקנות בטווח מחירים של ה 8800GT הכרטיס מיועד בעיקר למשחקים וHD

פורסם

הספק לא יחזיק...

אתה יכול לקנות ספק ב200-240 שקל והוא יחזיק את המפרט... (HEC 400TRT\HEC 450TDT)

בקשר לכרטיס מסך-

אתה יכול לקחת 3870 שהוא גם חזק וגם תומך בHD וגם לאחר הורדת מחירים הוא עולה 800 שקל (בערך)

פורסם

מה התקציב שלך לספק כוח+כרטיס מסך ?

פורסם
  • מחבר

בסביבות 1300 , למה הספק לא יחזיק?

פורסם

בסביבות 1300 , למה הספק לא יחזיק?

הספק שלך לא יחזיק! הוא ג'נרי לגמרי.

אני ממליץ לך על הבנדל הזה:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3340

+

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3860

נכנס לך בתקציב, ויש לך כרטיס מסך מעולה עם קרור מצויין וספק כוח של FSP יצרנית איכותית.

פורסם

יש לי משהו מעניין להציע לך דבר איתי 0525999343

פורסם

יחזיק,לי יש ספק 250 ועובד פיקס ,הכל שטויות אחי אל תקשיב לקישקושים שלהם אני מדבר איתך מנסיון,לי יש250 ואמרו לי פה לא מה אתה עושה זה לא יחזיק,אני כבר שנה עם המחשב ,ולא הייתה לי שום בעיה וגם לא תהיה,חבל על הכסף שלך אחי

ולי יש מעבד 4 ליבות וראם ג'יגה וכרטיס מסך 8800 ג'י טי,אחי חבל על הכסף שלך תשמע לי אתה לא צריך להוסיף עוד אגורה,אולי אם אתה רוצה תשים את הכסף על הכטיס מסך שלך

פורסם

יחזיק,לי יש ספק 250 ועובד פיקס ,הכל שטויות אחי אל תקשיב לקישקושים שלהם אני מדבר איתך מנסיון,לי יש250 ואמרו לי פה לא מה אתה עושה זה לא יחזיק,אני כבר שנה עם המחשב ,ולא הייתה לי שום בעיה וגם לא תהיה,חבל על הכסף שלך אחי

ולי יש מעבד 4 ליבות וראם ג'יגה וכרטיס מסך 8800 ג'י טי,אחי חבל על הכסף שלך תשמע לי אתה לא צריך להוסיף עוד אגורה,אולי אם אתה רוצה תשים את הכסף על הכטיס מסך שלך

אם אין מה להגיד, עדיף לשתוק.

נ.ב שאחד המנהלים ימחק את התגובה הזאת, לאן הגענו.

פורסם

אם אין מה להגיד, עדיף לשתוק.

נ.ב שאחד המנהלים ימחק את התגובה הזאת, לאן הגענו.

למה? אני דווקא רוצה לראות איך זה אפשרי. Henwin, איזה ספק כוח יש לך? אתה יכול לארגן תמונות אמיתיות של המארז ושל הכ. מסך?

תוכיח לנו שזה אפשרי. זה מעניין.

פורסם

למה? אני דווקא רוצה לראות איך זה אפשרי. Henwin, איזה ספק כוח יש לך? אתה יכול לארגן תמונות אמיתיות של המארז ושל הכ. מסך?

תוכיח לנו שזה אפשרי. זה מעניין.

ספק כוח ג'נרי זה רוצח שקט למערכת שלך, וגם חשבון חשמל חודשי שמן.

פורסם

אוליי הוא מחזיק את המערכת בשולחן עבודה. אבל חכו שהוא יכנס למשחק יאמץ את הכרטיס. נראה אם הוא עובד בכוח שהכרטיס צריך...

פורסם
  • מחבר

היי על איזה ספק אתם ממליצים ובנוסף הכרטיס יתחבר לטלוויזיה LCD. אני יוכל לצפות ב FULL HD ?

פורסם

היי על איזה ספק אתם ממליצים ובנוסף הכרטיס יתחבר לטלוויזיה LCD. אני יוכל לצפות ב FULL HD ?

הספק לא יחזיק...

אתה יכול לקנות ספק ב200-240 שקל והוא יחזיק את המפרט... (HEC 400TRT\HEC 450TDT)

בקשר לכרטיס מסך-

אתה יכול לקחת 3870 שהוא גם חזק וגם תומך בHD וגם לאחר הורדת מחירים הוא עולה 800 שקל (בערך)

פורסם

אני לא יודע מה אתכם אבל אני הרצתי 8800GTS 320BIT על ספק אמא של הג'נרי של 320 וואט נקי (350 וואט) וזה החזיק סבבה, גם בOC לא היו שם בעיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים