פורסם 2008 באפריל 2117 שנים יש לי בעיה כשאני מחבר נגנים למחשבכשזה דיסק און קי או משהו כזה זה בסדר אבל כשזה MTP אז אני לא יכול לראות את מה שיש בתוך הנגן... אני יכול לראות רק כמה דברים דרך המדיה פלייר אבל דרך אקפלורר לא רואים כלום...
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים זה בדיוק הקטע ב-MTP, שאתה לא רואה אותו ככונן נייד.מה מופיע לך בדיוק ב-my computer?
פורסם 2008 באפריל 2317 שנים מחבר אבל במחשב של חבר (בויסטה-אולי זה קשור) כן הצלחתי להיכנס לכל התיקיות של הsystem וכל זה... וחוץ מזה איך אני אמור להעביר שירים למחשב מהנגן אם זה ככה?..במחשב שלי מופיע לי רק השם של הנגן (עם אייקון של איזה כיאילו נגן וידאו) ואז כשאני נכנס התיקיה ריקה...
פורסם 2008 באפריל 2317 שנים על איזו מערכת הפעלה אתה?ב-MTP אתה צריך להעביר שירים מהמחשב באמצעות ה-windows media player (או תוכנת מולטימדיה אחרת כמו וינאמפ). לא מומלץ להעביר דרך המחשב שלי בכל מקרה.חוץ מזה, תבדוק שאתה לא צריך להתקין איזשהו דרייבר.
פורסם 2008 באפריל 2317 שנים מחבר אני עכשיו על XP... דרייבר זה טיפה הגיוני... אבל זה לא רק בנגן הזה... זה גם בסנסה...
פורסם 2008 באפריל 2317 שנים אתה על XP או על XP64? כי אלה מערכות הפעלה די שונות.(אני שואל, כי כתוב שאתה עובד על "windows NT", ולמיטב זכרוני זה אומר xp64 או windows 2000/2003).
פורסם 2008 באפריל 2317 שנים מחבר הדרייברים לא עזרו.... (64X לצערי...) עכשיו בשביל להתקין משהו על הנגן אני צריך להעתיק שתי תיקיות שלא כוללות שירים או תמונות לנגן ואי אפשר להעתיק דרך המדיה פלייר מה לעשות?
פורסם 2008 באפריל 2317 שנים חיפשתי קצת בגוגל על x64 ו-mtp, אתה לא היחיד שנתקל בבעיה הזו.מה זאת אומרת להתקין?איזה נגן זה בכלל?למיטב ידיעתי, מדיה פלייר יכול להעביר גם תמונות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.