עבור לתוכן

Chaintech Gforce 4 Ti 4600

Featured Replies

פורסם

אני קניתי את הRADEON 9500 PRO בדיוק מהשיקולים שאתה טוען עליהם:

איכות תמונה

איכות מוצר

אהבתי את הPCB של הרקולס (טוב זה שלי, אבל זובי, אני אוהב דברים יפים במחשב).

תמיכה טובה בAA וAF

איכות תמונה טובה

יצאית TVO איכותית

אפשרויות OC מעולות, מעלות את הביצועים אפילו מעבר ל9700 לא פרו. (במיוחד בכרטיס הרקולס המקורר.

תמיכה בDX9.

אבל זה לא מבטל את החסרונות שלו ואת ה יתרונות של GEFORCE 4TI 4600, אני אגיד את זה שוב במיליון פעם, אין דבר מסויים שמכריע בין הכרטיסים הללו, זה עניין של העדפה.

• תגובות 41
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

קראתי עשרות תארדים מהפורום הזה וככל שאני קורא יותר אני יותר מתוסכל ומבולבל במי לבחור ואני יודע שתמיד מתוכחים שGEFORCE יותר טוב מה-RADEON ב-***** וה-RADEON יותר טוב מה-GEFORCE ב-***** וכו' וכו'...

הובכן מה שברצוני לומר זה שכל אחד יעשה את השיקולים האישיים שלו ויחליט מה יותר חשוב לו.

ולי יותר חשוב איכות תמונה במשחקים ועתידיות כי אני לא מפוצץ בכסף שכל יומים מחליף מחשב אז בבקשה תנו לי תשובה 1 מגובשת וחכמה כי לא מדובר בקנית סוכריה מהמכולת...

תודה לכל המגיבים...

פורסם

התשובה נמצאת בגוף השאלה... ;)

אתה אמרת שיותר חשוב לך איכות תמונה (כלומר צריך כרטיס שיעבוד בלי בעיה עם AA ו AF) וביצועים עתידיים (צריך תמיכה ב DX9.0)

ככה שהתשובה היא RADEON 9500PRO...

פורסם

שרואים את זה שוטף זה נראה הרבה יותר אמיתי, מה גם שהתמונה היא ב-JPG ובמקור היא BMP מה שהוריד הרבה מאוד באיכות

של התמונה, אז קודם תחשוב קצת לפני שאתה זורק הערות.

LOL

פה יש לך טעות

אם התמונה נלקחה בBMP והומרה לJPG, מה שאומר שהאיכות ירדה, וזה עדיין נראה יותר טוב מה9500PRO, אז יש פה בעיה. הטעות שלך, דינו.

פורסם

SpiritKnight התמונה שלי שאז הבאתי מה-NBA הומרה מ-BMP ל-JPG לא של IRON Eddie.

אז הטעות שלך. :lol:

פורסם

גם שלו הומרה, וכנראה לב רשם את זה בדיון אחר.

בכל מקרה, התמונה של איירון נראית יותר טוב מהתמונה שלך...

פורסם

אתם משווים בכלל משחקים שונים, אני יכול להביא תמונה מ-NFSHP2 עם 6AA ו-16ANISO ושם רואים חלק לגמרי

ואיכות חבל"ז.

כל משחק נראה אחרת ששומרים אותו בתור תמונה, אם תראו את זה רץ בזמן אמת תראו איזה יפה זה.

פורסם

היתרון של ה 9500 פרו הוא בהצגת התנועה עם AA AF

למי שמחפש תצוגת שקופיות יש MX

פורסם

חחחח...........LOL............ ;D :lol:

פורסם

כן גי geforce 4ti 4x00 זה בדיוק אותו דבר כמו geforce 4mx 440 ::)

אם אתה רוצה כרטיס שלכל משחק חדש ייצא תוריד פאץ' - קנה ATI

אם אתה רוצה אחלה כרטיס, זול, חיית OC עם תמיכה מצויינת למשחקים של EA שהמשחקים שלהם זה בערך 80% משוק משחקים המחשב ביניהם:

black and white

medal of honor

the sims

alice

undying

and so on...

פורסם

טוב! קראתי את התר'ד רק עכשיו ובאמת שיצאתי מבולבל! אני מתלבט בין שני הכרטיסים.

אני יגיד לכם את המערכת שלי ואת הדברים שחשובים לי ותגידו לי מה אתם חושבים

אז ככה..

המערכת:

p4 1800(northwood)

MOBO INTEL

MEMORY : 512\266DDR

HDD: seagate barakoda 40GBs

monitor: lg flatron775ft

עכשיו.... אני רוצה הרבה פריימים. זה הכי חשוב לי שהמשחק ירוץ בצורה חלקה מאד על רזולוציות ופרטים גבוהים שיהיה מדויק.

אני מבין שברגע שאני שם AA וAF הפריימים יורדים בחצי בערך ואני מעדיף שלא. אז נגיד שהפילטרים הם לא פקטור בבחירה.

עכשיו השאלה הגדולה היא הדיירקט איקס 9. זה ממש חשוב? נגיד שמשחק ידרוש את זה ואני יקח את הטי איי 4600 אז המשחק לא יפעל או שהוא יפעל בצורה פחות טובה?

ולמה אתם מתכוונים שאתם אומרים איכות תמונה יותר טובה? האיכות תמונה לא קשורה למסך ולא לכרטיס מסך? כי המסך שלי התחיל להיות מטושטש מאוד... במיוחד ברזולוציות גבוהות.

תודה למי שעוזר! לילה טוב!

פורסם

אל תנעלו בבקשה.

אני יודע שאסור להקפיץ.

פשוט כנראה ששלחתי את ההודעה קצת מאוחר בלילה ולא זכיתי לתגובות.

אז אם מישהו בבקשה מוכן לענות לי זה יהיה מצוין

תודה ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים