עבור לתוכן

Chaintech Gforce 4 Ti 4600

Featured Replies

פורסם

not 4200 4600

• תגובות 41
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מספיק כבר לחפור את הנושא יותר מידי, בכל אתר חומרה בעולם אומרים שה-9500פרו עדיף בהרבה על ה-TI4600

בגלל כמה סיבות.

ובכלל מישהו כאן אמר שאם מפעילים AA ו-AF אין ממש הבדל בביצועים בין הכרטיסים, אז אני רוצה להגיד לו משהו בשתי מילים:

הצחקת אותי :lol:, תבדוק בכל אתר חומרה בעולם ה-R9500Pro כמעט מכפיל את הביצועים של ה-TI4600 ב-AA ו-AF

ולא רק שהוא מכפיל פעם ראית את איכות התמונה עם AA ו-AF של ATI לעומת AA ו-AF של Nvidia? הבדל של שמיים בארץ,

לא רק ש-AA ו-AF משפיע הרבה פחות על הביצועים בכרטיסים של ATI הוא גם נותן איכות תמונה פי אלף יותר טובה, אין בכלל

אפשר להשוות.

ואנשים מספיק להגיד שיצאו משחקי DirectX9.0 ה-R9500Pro לא יריץ אותם, אתם לוקחים כדוגמה את ה-Doom3

וה-3DMARK2003, הם משתמשים בגרפיקה שכמעט ואף משחק לא ישתמש בה חוץ מהם {3DMARK2003 זה בנצ'... אבל עדיין}

זה כמו שיצאו משחקי DirectX8.1 גם אז חשבו שכרטיסים שיצאו לפניכן לא יריצו אותם ובלה בלה בלה....

והנה ה-Geforce3 TI וה-R8500 מריצים כל משחק היום בלי בעיה גם על הגדרות גבוהות מאוד.... אז דיי לקשקש...

ואיכות ה-TV/OUT של כרטיסי ATI הרבה יותר טובה, אין בכלל מה להשוות, בדקתי את הרדאון 9500פרו שלי לאומת TI4600

של חבר שלי על אותה טלויזיה שהוא הביא את המחשב שלו אלי ועשינו משחקי רשת, אין בכלל מה להשוות גם כאן, ATI לוקחת..

אז לכל מי שיש TI4600 וממליץ עליו שישאיר את ההמלצות שלו לעצמו, יש לכם כרטיס ישן וזהו... אל תנסו לדפוק אנשים אחרים...

במשפט אחד - ימותו הקנאים :AR15:

פורסם

דינו , הרבה מהדברים שאמרת בכלל לא נכונים או שגויים בחלקם. טי 4600 הוא ממש לא כרטיס גרוע - הוא למעשה כרטיס מצויין שהראדון 9500 פרו גובר עליו בהרבה בחינות (ומכאן שה-9500 פרו הוא כרטיס יותר טוב ממנו).

פורסם

זה מה שאמרתי פשוט בפירוט, ה-9500פרו יותר טוב מה-TI4600 ומספיק לזבל את השכל.

פורסם

זה מה שאמרתי פשוט בפירוט, ה-9500פרו יותר טוב מה-TI4600 ומספיק לזבל את השכל.

האמת ? לא נכון . אתה ירדת כ"כ חזק על הטי 4600 שגרמת לו להראות כמו ג'יפה 2. והוא לא כזה , ממש לא כזה.

פורסם

לא אמרתי שהוא Geforce2, אמרתי שה-9500פרו יותר טוב ממנו וזהו.... כל מה שאמרתי הוא נכון,

הוא עובר את ה-TI4600 בהרבה שמפעילים AA ו-AF, האיכות תמונה שלו יותר טובה, האיכות של ה-TV/OUT יותר טוב,

הוא תומך DirectX9.0 וה-TI4600 לא תומך, אז זהו.... כמה דברים צריך להגיד כדי לשכנע אותכם שה-9500פרו יותר טוב?

פורסם

הטי 4600 הוא לא כרטיס גרוע , אפילו כיום . נקודה . בזמנו הוא היה הכי טוב . וכפי שאתם יודעים בבוא הזמן יוצאים כרטיסים חדשים אשר מתעלים על הטובים ביותר שהיו . אין לי מה להוסיף.

פורסם

U R ALL Wrong

Quadro 4 puts all of them like lil kids

lol

פורסם

U R ALL Wrong

Quadro 4 puts all of them like lil kids

lol

אתה דבע או שאתה עושה את עצמך כזה ? קודרו 4 בכלל לא מיועד ושייך לשוק הביתי אלא לעריכת גרפיקה ויישומים תלת מימדיים . כמובן שהוא גם יקר פי כמה מונים מהראדון 9500 פרו ומהטי 4600.

פורסם

ציינתי במיוחד LOL מה אומר לדבילים שלא יכולים להבין בעצמם,זה בצחוק!!!

אבל ת'אמת אם הוא היה במחיר של ראשון 9700 הוא היה הכי טוב,לא?

פורסם

גם עם ה-QuardoFX 1000 היה במחיר שלהם הוא היה הכי טוב - מה הקשר בכלל? :lol:

פורסם

לא משנה

פורסם

לא משנה

אחי , לא הבנתי את הבדיחה בהתחלה , אכן מצטער. :)

פורסם

דינו, לי יש כרטיס כמו שלך radeon 9500 pro ואני לא מסכים איתך, כי אתה לא מבסס את עצמך, תראה לי איפה כתוב בפירוש! אבל בפירוש, אני רוצה לראות את האתר החומרה הדביל שיתסכן בתביעה משפטית וימליץ על כרטיס זה או אחר, כי כשאתה אתר, יש לך אחריות מסויימת כלפי הצרכנים שקוראים אותך, בדיוק כמו שבHWZONE לא מתחילים למנות חנויות ולהגיד, PCH טובים, פנדה קקה, סימפלטק בינונים ולעשות להם BENCHMARKS על QUAKE 3.

מה לעשות גם שבכרטיסי NVIDIA אתה תראה יותר אלמנטים גראפיים שמשפרים את הגראפיקה בלי בכלל להפעיל את הAA ו AF.

היות ומלא משחקים בנויים על שיידרים של NVIDIA.

ודינו רואים כמה שאתה אובייקטיבי, אני זוכר הבאת screenshot שטענת שהוא בFULL DETAIL בNBA LIVE 2003

כשבעצם הוא רחוק מלהיות בFULL DETAILS, לא היו לך מיכלים של משקה בצד והמאמן נראה מטושטש, למרות שהפעלת AA ו AF.

אני בטוח שבכלל אף פעם לא ראית איך משחק כמו SC או UT2003 רצים על GEFORCE 4TI 4600, אז במקומך הייתי בודק את העניינים לפני הכרעה בטוחה לכרטיס זה או אחר, במיוחד במקרה הזה.

פורסם

דבר ראשון כנראה שאתה לא ממש מבין, כי אף פעם אתה לא תראה את האיכות של ה-AA וה-AF דרך תמונה,

שרואים את זה שוטף זה נראה הרבה יותר אמיתי, מה גם שהתמונה היא ב-JPG ובמקור היא BMP מה שהוריד הרבה מאוד באיכות

של התמונה, אז קודם תחשוב קצת לפני שאתה זורק הערות.

ואם אתה כל-כך חכם למה קנית R9500Pro? ואל תזיין לי תשכל שאמרו לך שהוא יותר טוב ובלה בלה בלה......

כי אף אחד לא יקנה כרטיס ב-1300ש"ח רק בגלל שאמרו לו.........

ויצא לי לראות כבר הרבה כרטיסי TI4600 והם לא מגרדים את ה-R9500Pro {הייתה לדוד שלי חנות מחשבים ויצא לי להרכיב

הרבה כאלו אז אל תלמד אותי}

תראה את התמונה במציאות בזמן אמת זה נראה חבל"ז, אי אפשר לתאר את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים