עבור לתוכן

Chaintech Gforce 4 Ti 4600

Featured Replies

פורסם

Chaintech Gforce 4 Ti 4600 שווה 1172 שקל???

האם הוא עדיף על ה-ATI Radeon 9500 PRO?

יש לו קירור טוב?

איך הוא ב-OC?

אם פתחו ת'רד כזה בעבר תנו לי לינק...

• תגובות 41
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פתחו...אין לי כוח לתת לך לינק...תעשה חיפוש...

במחיר הזה תיקח כבר ראדון 9500 פרו של לא משנה איזו חברה . כרטיס יותר טוב מה-4600.

פורסם

יש לי אחד כזה (של ציינטק:), והוא מצויין, OC טוב בהחלט, הוא יפה ועושה את העבודה ושווה את הכסף..

קיצר. מומלץ.

פורסם

חוץ מההיתרון הברור של ה9500 (היתרון שאני מדבר עליו הוא שמפעליםי AA וFF)

יש לו את היתרון התמיכה המלאה בדיירקט איקס 9 לך על הראדון !

פורסם

אין לו יתרון כל-כך גדול בAA וAF, וחוץ מזה, אין לך מה להחשיב DX9 פה, כי בינינו, שיצאו משחקים שמשתמשים בטכנולוגיה

(חצי שנה-שנה), הכרטיס יהיה דראק, גם עכשיו רואים שהוא לא מספיק חזק להריץ אפליקציות כאלו.

אבל אני רואה אנשים שמתלוננים על חוסר ביצועים של הR9500 בגלל בעיות ועם GF4600 אני לא רואה כלל.

אבל בכלל אפשר לקנות את שניהם לא משנה ממש.

פורסם

אני בחיים לא אלך על ati אפילו אם לא תישאר חברה אחרת , נווידיה שולטת !!! תקנה את ה4600 כרטיס פצצה שלא לפני הרבה זמן היה החזק ביותר שכסף יכל לקנות !

פורסם
  • מחבר

הכוונה שלי היא בעיקר מבחינת משחקים וכשניכנסתי לבנצמארקים ה-TI 4600 לרוב גבר על ה-9500 PRO ולפעמים גם על ה-9700 אז באתי הנה לראות מה דעתכם, ולפי מה שאני מבין גם אתם לא כל כך מגובשים על כרטיס 1...

פורסם

תעשה "אן דן דינו" ותבחר, לא תצטער אם תיקנה אחד ולא אחר.

פורסם

עם חשוב לך מאוד שיהיה מופעל AA ו AF במשחקים לך אל הR9500 אם לא לך על ה-TI4600

פורסם

אוקיי אז ככה :

חשובה לך איכות תמונה במשחקים (AA ו-AF) ? הראדון מנצח פה בהפרשים עצומים .

דיירטיקס 9 . חשוב לך שתהיה תמיכה בו ? הראדון שוב מנצח פה .

ביצועים מצויינים שבדר"כ גוברים על הראדון במקצת (ללא AA ו-AF) - כאן הטי 4600 לוקח.

הכול תלוי לפי השיקולים שלך.

פורסם

אני בחיים לא אלך על ati אפילו אם לא תישאר חברה אחרת , נווידיה שולטת !!! תקנה את ה4600 כרטיס פצצה שלא לפני הרבה זמן היה החזק ביותר שכסף יכל לקנות !

זאת טיפשות לחשוב כך. העובדה שחברה הייתה טובה בעבר לא אומר שאין אלטרנטיבות טובות יותר. זה זהה לאנשים שהיו עם פנטיום 1 והיו מרוצים ולכן מאז הם קונים רק פנטיום בלי לחשוב בכלל על AMD כי "פנטיום שולטים". סלח אבל זאת צרות אופקים שמאפיינת בן 10.

לצורך העניין, ה-4600 כבר הרבה זמן לא הכרטיס החזק ביותר שיש בשוק.

פורסם

9500 יותר זול ממנו ומשתלם יותר יש לו הרבה יותר איתרונות מה4600 כמו שאמרו קודם אני לא צריך לחזור על זה

וזה גם לא משנה איזה חברה

(ATI שולטת)

פורסם

9500 יותר זול ממנו ומשתלם יותר יש לו הרבה יותר איתרונות מה4600 כמו שאמרו קודם אני לא צריך לחזור על זה

וזה גם לא משנה איזה חברה

(ATI שולטת)

צרות אופקים נוספת.

פורסם

ה Ti4600 בהחלט כרטיס חזק ומעולה..אבל ברגעים אלו ע"פ מצב החומרה בחוץ,מבחר,וביצועים אני יעדיף את ATI

זה בכל אופן מה שיש לי.

פורסם

עוד פעם - השאלה אם לקחת 9500 פרו או טי 4200 תלויה בשיקולים שלך ובדרישות שלך מהכרטיס מסך . נקודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים