עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

שאלה על פרמוט

Featured Replies

פורסם

אני מקבל בקרוב מחשב חדש בלי שום דבר מותקן עליו. לפי מה שהבנתי אני צריך דיסקט אתחול של חלונות 98 שכולל FDISK וFORMAT, ואז להריץ FDISK ולחלק את זה לכמה מחיצות שאני רוצה ואז לפרמט את המחיצות ואז רק להתקין את המערכת הפעלה. זה נכון?

פורסם

אני מקבל בקרוב מחשב חדש בלי שום דבר מותקן עליו. לפי מה שהבנתי אני צריך דיסקט אתחול של חלונות 98 שכולל FDISK וFORMAT, ואז להריץ FDISK ולחלק את זה לכמה מחיצות שאני רוצה ואז לפרמט את המחיצות ואז רק להתקין את המערכת הפעלה. זה נכון?

כן.

אבל חלק ממערכות ההפעלה בימינו יכולות לחסוך לך את זה במידה ואתה עושה BOOT ישירות מה CD.

אתה יכול דרך ההתקנה: להגדיר מחיצה - לפרמט - ולהתקין.

תלוי איזו מערכת הפעלה אתה מתכנן להתקין.

אבל בעקרון כן.

חייבת להיות מחיצה (הכונן הקשיח בה ללא) ובה מקום לקבצים ומאחר שביצירת מחיצה היא נוצרת לא מפורמטת אז אתה נדרש לפרמט.

פורסם

אתה יכול לפרמט מהדיסק של הווינדוס גם 98 וגם XP ואז זה ישר יתקין לך ווינדוס עליו אל תסתבך עם דיסקטים ושטויות

פורסם

אני אישית חושב שהכי טוב ונוח שאתה עובד עם מחיצה אחת ולא מתחיל לפצל את הדיסק הקשיח שלך למספר כוננים.

היום בעידן של הצורבים פשוט מגבים על CD פעם בכמה קבצים חשובים.

כך אתה עובד עם מחיצה אחת הרבה יותר נוח לפי דעתי פעם פשוט שצורבים עוד לא ממש היו נפוצים כמו היום היה נהוג לחלק את הדיסק הקשיח לשניים או יותר כך שעם מערכת ההפעלה תקרוס ותצתרך להתקינה מחדש לא תעבד את המסמכים וקבצים כאלו ואחרים שהיו לך ואינן תלויים בהתקנת מחדש.

(אני לא מדבר פה על ימי ה windows 95 ששם נעלצת לחלק למחיצות כי המערכת לא תמכה בדיסקים גדולים וגם היו אז בכלל מחשבים שהמחשב עצמו לא תמך בדיסקים גדולים וההית צריך להתקין תוכנת עזר כמו למשל ez-disk על מנת שהוא יתמוך בדיסק הקשיח)

לגבי הפירמוט עצמו תתקין על המחשב החדש את Windows XP Pro הוא יעשה לך את העבודה בקלות ובפשטות.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה להתקין ווינדוס 2000 כי הוא תופס הרבה פחות זיכרון מXP לפי מה שהבנתי, אפילו שאני קונה עם המחשב 512MB זיכרון. אני מוריד עכשיו את 2000 PRO ואני יצרוב על דיסק ושאני יקבל את המחשב אני יוכל לחלק למחיצות ולפרמט ישירות דרך הדיסק? וד"א אני צריך להכין משהו לפני ההתקנה כמו למשל דרייברים לCD שאני יודע שאני צריך?

פורסם

מה יש לך להתעסק עם ענתיקות

לך ישר ל XP SP1 פרופשיונל

אם יש לך 512 זיכרון אז יש לך מספיק בשביל להריץ XP וגם להנות ממנו

פורסם

אני לא אוהב את FDISK, אם יש לך PatritionMagic אתה יכול ליצור דרכו BOOT FLOPPY, יחסוך זמן וזיבולי שכל של דוס. 8)

ואח"כ תגדיר בביוס שיעלה את ה-CDROM ראשון (Boot), ותתקין XP. ;)

פורסם

אני מוריד עכשיו את 2000 PRO ואני יצרוב על דיסק

Warez :nono:

פורסם
  • מחבר

טוב אני כנראה יתקין ווינדוס XP HE אלא אם זאת ממש טעות וכדאי מאוד PRO (כדאי? אני צריך להסתכן ולהוריד ולצרוב אבל את הHE יש לי כבר בדיסק מקורי).

את הפרמוטים למינהם והבניית מחיצות אפשר גם דרך הדיסק או שאין מנוס מדיסקט אתחול?

פורסם

תתקין את הPRO

פורסם

את הפרמוטים למינהם והבניית מחיצות אפשר גם דרך הדיסק או שאין מנוס מדיסקט אתחול?

לי פשוט יש את PM7 ב-BootDisk, כאשר אני עולה איתו יש לי אפשרות לפרמט/לשנות מחיצות/ הכל...

מאד שימושי לדעתי.

ואם אין אז תקרא את מה שרשמתי... ::);)

פורסם

אם רק בגלל הזכרון רצית את ה 2000 אז תתקין XP.

אין ספק ש PRO.

וההתקנה יכולה ליצור לך את המחיצות ולפרמט (BOOT מה CD)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.