פורסם 2008 באפריל 2717 שנים המון תודה לך על התגובה,אני לא משדרג בשביל CRYSIS באמת שלא,לפי דברי חבר אחר (ראה כמה מודעות מעלה) הוספת עוד כרטיס כמו שלי ואני מעלה את הביצועים ב 80-90 אחוז.בהקשר ל CRYSIS -סתם בגלל שאתם מאוד מסקרנים אותי איך אני "תוקע" את המשחק מבחינת מקסימום הגדרות?כרגע זה על המקסימום אבל אני משער שזה לא כי המשחק רץ חלק...בXP ההגדרות ההכי גבוהות מוסתרות באופן רשמי יש דרך לעקוף את זה ואז הביצועים יצנחו
פורסם 2008 באפריל 2717 שנים מחבר בXP ההגדרות ההכי גבוהות מוסתרות באופן רשמי יש דרך לעקוף את זה ואז הביצועים יצנחו אודה לך מאוד אם תפרט יותר איך עושים זאת ביצעתי חיפוש בגוגל אך לא מצאתי דבר - מאוד מסקרן אותי לראות את המחשב שלי לא סוחב משהו... מזוכיסט...
פורסם 2008 באפריל 2717 שנים תחפש קריסיס WINXP DX10 הוא משהו דומה בגוגל בטוח תמצא בעיקרון זה להעביר ולשנות שם של קבצים מסוימים
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים תערוך את קובץ highspec ל 4 וזהו.בהגדרות המשחק תגדיר הכל על HIGH שבפועל זה יהיה VERY HIGH
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים מחבר תערוך את קובץ highspec ל 4 וזהו.בהגדרות המשחק תגדיר הכל על HIGH שבפועל זה יהיה VERY HIGHתודה על העזרה,היכן הקובץ הזה ממוקם?האם המשחק יהפוך לבלתי שחיק בעליל ???
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים תודה על העזרה,היכן הקובץ הזה ממוקם?האם המשחק יהפוך לבלתי שחיק בעליל ???הכרטיס שלך 8800 640 יהווה בעיה ב VERY HIGH...אבל תנסה אולי ה QUAD יפצה על זה..אצלי זה עובד חלק במולטי (8800GTX).הקובץ בתוך תיקית CONFIGC:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis\Game\Confighighspec.cfg
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.