פורסם 2008 באפריל 2417 שנים אני הייתי אתמול בתערוכה וצילמתי בעיקר הכוסיות חחח אבל הרוב מכוניות שצילמתי ת'הR8 מי שרוצה תמונות כוסיות תגידו לי ואשים פה אם מותר
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים כל עוד הן לא ערומות אני לא רואה סיבה שלא (תכניס גם איזה תמונה או 2 של מכוניות אם אפשר)
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים כל עוד הן לא ערומות אני לא רואה סיבה שלא כאילו אם הם היו ערומות הית מתנגד לכמה תמונות בה"פ (כדי לא "לפגוע" במשתמשים היותר צעירים שיש פה)
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים זאתי בפיגו נורא דומה למנחה הזאת מערוץ הילדים חחחחח היא באמת מכוערת הזאת ליד הקאמרו כזאתי צריך לשים ליד באוטו הזה
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים צריך לעשות חולצה עם כיתוב "גם אני הייתי באוטומוטור והתאכזבתי" היה סבבה אבל לא מלהיב "WOW" כזה : בכל אופן, הנה My 2 Cents של התערוכה... כל התמונות צולמו עם Canon A610. קישור להורדת התמונות: http://www.savefile.com/files/1521732 תמונות נבחרות: וספיישל קטן של המופע זה Sequence של הקפיצה עוד עשרות תמונות בקובץ המצורף - תהנו !
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים מדהים!תסביר לי איך עשית כל תמונה, התמונות ייצאו לך חבל על הזמן!יש לי Pentax K100D.
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים גם אני הייתי בתערוכה, אתמול...אפשר להגיד שזאת תערוכה נחמדה, אבל לא יותר.המחיר - ממש יקר בשביל תערוכה שכולה פרסומת וללא מכוניות יוקרה כמו פרארי,למבורגיני,פורשה, וכו'...ובאמת אין להם כ"כ הרבה הוצאות כי זה תערוכה שכולה לשיווק הרכבים האלה..אבל זה היה נחמד והלכתי עם חברים וזה היה ממש מצחיק כי נכנסו לרכבים שמנו רדיו עד שהעיפו אותנו חח...ואחר כך רצינו לחזור הביתה ברכבת ולקחנו רכבת ישירה ללא עצירות ביניים אז נסענו חצי שעה במחיר של נסיעה של 5 דקות חחחח....ואז היינו צריכים לחזור וכמובן אף אחד לא בודק אז לא שילמנו עוד כסף וחבר שלי לקח כרטיס של ילד חחח...
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים אחלה,תרגיש טוב..דפקת את המערכת..ולגבי זה שנכנסתם למכוניות ושמעתם רדיו - התנהגות טיפוסית של הישראלי המכוער. התנהגות מגעילה שאני בטוח שלא עושים אותה באף תערכות רכב בעולם.גועל נפש.
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים ^^ עצוב כמה שאתה צודק ... :-Xבדיוק מהסיבה הזאת כל המכוניות היקרות באוטומוטור נעולות .... בג'נבה למשל אתה לא רואה אוטו נעול ...ד.א , מי שגנב ל STI בסכנות של סובארו את הידית הילוכים שיתבייש לו
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים link=topic=331693.msg2872094#msg2872094 date=1209133441]ד.א , מי שגנב ל STI בסכנות של סובארו את הידית הילוכים שיתבייש לו עשו את זה השנה??? גדול :yelclap: מי שלא יודע פעם שעברה דפקו לאיבו 9 את הידית הילוכים. איזה מצחיק חחחחח מעניים למי ידפקו פעם הבאה. זה כבר הפך להיות מכה. שלא תבינו אותי לא נכון - אני נגד זה , אבל לעשות את זה עוד פעם למכונית מתחרה? זה מצחיק אותי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.