עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קצין יפצה מכספו האישי מסתנן שתקף בגבול מצריים

Featured Replies

פורסם

אולי גם יקחו מהחיילים את הנשק האישי כדי שהם לא יהרגו במקרה אנשים חפים מפשע ברצועת עזה?

ואולי גם נפתח את המחסומים כדי שלא בטעות נחסום כניסה של אנשים חולים שזקוקים לטיפול מידי ולצערם התור מלא במחבלים פוטנציאלים, שבגללם הקמנו את המחסומים?

ככה נראות חלק מהתגובות בת'רד הזה...

בכל מקרה, אנחנו (בתור מדינה נרדפת) צריכים קודם כל להגן על עצמנו (ויש שיגידו שגם במשימה הזאת אנחנו מצליחים בקושי), לפני כל דבר אחר!

זה טוב ויפה שמדינות עולם שלישי שנשלטות ע"י קבוצות חמושות כאלה או אחרות חושבות שאנחנו צריכים להוסיף את הפליטים לרשימת הצרות (הארוכה) שלנו (שכוללת את הקסאמים, את סוריה, את אירן, את החמאס). אנחנו, בתור מדינה שעברה שואה קשה, החלטנו שלמרות כל הבעיות שלנו צריך לספק לפליטים האלה מקלט (לתת לילדים הקטנים תשומת לב, לשחק איתם, להשקיע בהם, לחנך אותם; לתת להם אוכל, לדאוג להם למים; לעזור להם במציאת עבודה).

אבל הם לא מעריכים את זה ומתחילים לתבוע קצינים בצה"ל שבסה"כ עשו את העבודה שלהם (כן, זה לגיטימי לחקור מישהו כשאתה חושש שהוא הסתנן ביחד עם מחבלים). ובית המשפט הצבאי נותן לזה יד? מי ירצה להיות קצין כשהוא יודע שבכל רגע יכולים לתבוע אותו על מה שהוא מחשיב התנהלות תקינה?

מוזר לחשוב שאחרי זה הצבא מתפלא שאחוזי הגיוס נמוכים מאוד... :screwy:

בן

• תגובות 74
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סתום? prove it or GFY.

הוא לא רוצה? בעיה שלו ,1]למה הוא התגייס?2] למה הוא הסכים לקבל קצונה? הוא חשב שזה יהיה פיקניק?

1]כי יש חוק גיוס חובה לכולם,הפתעה!

2]אולי יש לו ערכים ובאמת אכפת לו מהמדינה ומאזרחיה והוא רוצה להגן עליה?

satum

פורסם

חובה? חובה תלוי בשביל מי, אתה יודע לא כולם שווים במדינה הזו.

יש באזור ה1/4 שלא מתגייס נכון? או שזה 20%? הוא היה יכול להיות אחד מהם. כמו כן הוא לא היה חייב לשרת באותה נקודה הוא היה יכול לדרוש תפקיד אחר/לעשות דברים שבגללם הוא לא היה משרת באותו תפקיד ובכלל לא לקבל קצונה כי זו רשות בתוך הצבא ולא חובה.

אבל, הוא כנראה לא חשב שזה פיקניק ולכן המשיך והתגייס ושירת באותו מקום וקיבל על עצמו את הקצונה. הוא עבר על החוק וזה לא משנה מה הוא חושב על החוק כמו שTaZeR אומר כי החוק זה אמור לעבוד בצורה כזו שכל אחד רואה אותו איך שהוא רוצה. למשל מה רע בזה שאני נכנס לבנק וגונב אם לדעתי זו התנהגות תקינה?

זה בדיוק על אותו עיקרון. מעניין אם ערבי היה תופס פורץ יהודי לבית שלו ואז קושר אותו ומתקשר למשטרה ובזמן שהשטרה הייתה מגיעה הוא היה מענה אותו הייתם בעדו או נגדו.

פורסם

חובה? חובה תלוי בשביל מי, אתה יודע לא כולם שווים במדינה הזו.

יש באזור ה1/4 שלא מתגייס נכון? או שזה 20%? הוא היה יכול להיות אחד מהם. כמו כן הוא לא היה חייב לשרת באותה נקודה הוא היה יכול לדרוש תפקיד אחר/לעשות דברים שבגללם הוא לא היה משרת באותו תפקיד ובכלל לא לקבל קצונה כי זו רשות בתוך הצבא ולא חובה.

אבל, הוא כנראה לא חשב שזה פיקניק ולכן המשיך והתגייס ושירת באותו מקום וקיבל על עצמו את הקצונה. הוא עבר על החוק וזה לא משנה מה הוא חושב על החוק כמו שTaZeR אומר כי החוק זה אמור לעבוד בצורה כזו שכל אחד רואה אותו איך שהוא רוצה. למשל מה רע בזה שאני נכנס לבנק וגונב אם לדעתי זו התנהגות תקינה?

זה בדיוק על אותו עיקרון. מעניין אם ערבי היה תופס פורץ יהודי לבית שלו ואז קושר אותו ומתקשר למשטרה ובזמן שהשטרה הייתה מגיעה הוא היה מענה אותו הייתם בעדו או נגדו.

אתה משווה פורץ לבית אל מחבל שפורץ לך למדינה והולך להתפוצץ על אנשים?

פורסם

ממתי מסתנן מגאנה, שבמקרה הטוב הסתנן על מנת לברוח מרדיפה (ובמקרה הגרוע הסתנן בשביל לעבוד באופן לא חוקי) הוא מחבל מתאבד?

פורסם

ממתי מסתנן מגאנה, שבמקרה הטוב הסתנן על מנת לברוח מרדיפה (ובמקרה הגרוע הסתנן בשביל לעבוד באופן לא חוקי) הוא מחבל מתאבד?

זה לא משנה,יש מלא סיכונים בזה...

א.יכול להיות שהוא לא ידע שהוא מגאנה ורק התקשורת גילתה מאוחר יותר,תחשוב על זה.

ב.אולי הוא כן מחבל מתאבד?

אף אחד מאיתנו לא יודע מה באמת היה שמה וזה היה טיפשי אם הקצין היה יוצא מנקודת הנחה שהוא רק פליט שבורח,כי לך תדע.

פורסם

ממתי מסתנן מגאנה' date=' שבמקרה הטוב הסתנן על מנת לברוח מרדיפה (ובמקרה הגרוע הסתנן בשביל לעבוד באופן לא חוקי) הוא מחבל מתאבד?

[/quote']

למיטב ידיעתי אין ערך בויקיפדיה על המסתנן מגאנה, והדרכים העומדות לרשותו של רב סרן ח' על מנת לגלות מי הוא, הן כוח פיזי מתון.

פורסם

שכחתי שטרוריסטים מגיעים רק מארצות ערב...

הם יכולים להגיע מכל מקום,

אפילו מטיסה מאל על...אז מה ההבדל,

הקצין עושה את העבודה שלו..ועשה אותה לדעתי כמו שצריך..

אם יהיו לנו קצינים "חננות" שיבואו בגישה כמו של המתנגדים מעשי הקצין.... סופנו יהיה מר.

תנו לצבא לעשות את העבודה שלו כמו שצריך!

פורסם

"רב-סרן ח' לכד ב-2006 מסתנן מגאנה בגבול ישראל-מצרים. הוא חשש מחדירת מחבלים ובמהלך החקירה סטר פעמיים למסתנן, חבט בו באגרופו וכיוון לעברו את נשקו."

הוא חשש מחדירת מחבלים, ותחקר את הפולש.

זה מספיק בשבילי לדעת שהוא צודק בעניין ושמה שעושים לו זה עוול.

לך תתגייס תהיה לוחם ואז ברגע האמת יתקעו לך אצבע.............

חרא מדינה ופה זה נגמר.

איזה דמגוג, העיקר להגיד להיות בטרנד של "חרא מדינה"

צריך לזרוק אותך לאיזה חודש באיזו מדינה אפריקאית פרמטיבית, שתבין שהמדינה שלנו לא רעה בכלל למרות הכל

פורסם
  • מחבר

זה שיש יותר גרוע זה לא אומר שלא גרוע. . .

אם אתה רוצה לעשות השוואה, למה שלא תעשה אותה עם מדינות אירופה או ארצות הברית ואוסטרליה?

פורסם

מה כל כך גרוע לך פה בעצם?

בהנחה שאתה לא בעוטף עזה (שאני לא מוריד מערך התושבים שם), סכנה בטחונית בטווח הקצר אין לך ממש

ואז כש"מורידים" את עניין הביטחון (למרות שאני מוכן להתערב שאתה והאיש השני מאלה שכל קיץ בטוחים שתפרוץ מלחמה, והפצצה מאיראן יכולה ליפול בכל רגע),

מה כל כך רע לך פה, עוד פעם ?

בעיני, לקבוע "חרא מדינה ופה זה נגמר" בגלל שלמישהו לכאורה קרה עוול (כן, אני יודע שאצלכם פסיכולוגית זה מצטבר) - זה די מפגר. בעצם מאוד מפגר.

אבל כמובן יש את עניין מדינות האליטה העולמיות שתמיד שם הדשא יותר ירוק.

אני מסתכל על זה שנבנתה פה מדינה והיא קיימת כבר 60 שנה, לא בשביל טרנד של "חרא מדינה וזהו" כי בארה"ב-אירופה-אוסטרליה (כן איזו השוואה הוגנת לאוסטרליה...)

יותר טוב - כי בטח שם כוללללםםםםםםםם מיליונרים שחיים בוילות, נוסעים בפרארי עם דוגמניות על. אגב המשטרה שם תופסת כל גנב, גם של פלאפונים. ומערכת המשפט מכניסה על רצח למאסר עולם בלי רחמנות על שטויות. אה כן, הפוליטיקאים שם כולם ישרים כמו סרגל. תמשיך את הרשימה בזמנך החופשי.

בכל מקרה, מצטער על הציניות.

פורסם

הייתי בשטחים יותר ממה שאתה בבית תהיה בטוח.

אני לא אגרור את זה לעוד ויכוח מיותר.

תסתכל על הממשלה שלך, זה יספיק.

לילה טוב.

פורסם

מה בממשלה? על פי ויקיפדיה יש 150 מדינות יותר מושחתות מאצלנו.

אם להגיד על פי כמה אולמרט וחבריו גרועים בשביל ישראל... נו, זה די מגמתי. וטיפשי לחשוב שמישהו אחר יביא ישועה.

אני עדיין משוכנע שהמדינה שלנו לא חרא בכלל.

פורסם

איכות האנשים במדינה הזאת בתחת.

רוב האוכלוסייה מפגרת ועוינת.

חוץ מזה שחיתות בשוודיה מקסימום תעלה להם בכסף,שחיתות פה עולה בחיים של חיילים שנשלחו [בלי ממש ברירה] להגן על החיים של הפוליטיקאי,אבל למה שזה יפריע לו לעשות רעש ע"ח חיי החיילים ע"מ לשמור את התחת צמוד לכיסא.

פורסם
  • מחבר

מה כל כך גרוע לך פה בעצם?

בהנחה שאתה לא בעוטף עזה (שאני לא מוריד מערך התושבים שם), סכנה בטחונית בטווח הקצר אין לך ממש

ואז כש"מורידים" את עניין הביטחון (למרות שאני מוכן להתערב שאתה והאיש השני מאלה שכל קיץ בטוחים שתפרוץ מלחמה, והפצצה מאיראן יכולה ליפול בכל רגע),

מה כל כך רע לך פה, עוד פעם ?

בעיני, לקבוע "חרא מדינה ופה זה נגמר" בגלל שלמישהו לכאורה קרה עוול (כן, אני יודע שאצלכם פסיכולוגית זה מצטבר) - זה די מפגר. בעצם מאוד מפגר.

אבל כמובן יש את עניין מדינות האליטה העולמיות שתמיד שם הדשא יותר ירוק.

אני מסתכל על זה שנבנתה פה מדינה והיא קיימת כבר 60 שנה, לא בשביל טרנד של "חרא מדינה וזהו" כי בארה"ב-אירופה-אוסטרליה (כן איזו השוואה הוגנת לאוסטרליה...)

דבר ראשון, החיים שלי באופן כללי בכלל לא רעים. אבל זה לא אומר שאני צריך להשלים עם כול מיני דברים שקורים כאן במדינה. ברגע שאנשים יהפכו לאדישים למצב, יהיה גרוע יותר מכיוון שאף אחד לא ינסה לשנות משהו.

דבר שני, יש הבדל בין להיות פרנואיד ולחשוב שכול אור בשמיים זה הפצצה איראנית, לבין להיות מציאותי ולהכיר את האיומים באיזור בו אני חיי. אגב אתה חושב שרק ישובי עוטף עזה סובלים? לא שמעתה שאשקלון נכנסה למעגל הקאסמים/גארדים? ומה בהמשך? הטווח של הטילים רק יגדל ובסוף יגיע גם למרכז. אבל כמובן שאני פרנואיד... או שפשוט אתה רואה הכול וורוד( שיש בזה כמה יתרונות, אבל גם כמה חסרונות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.