עבור לתוכן

האם שווה לקנות מקלדת אלחוטי?

Featured Replies

פורסם

האם זה טוב גם למשחקים או שזה יכול להיות איטי ולאבד קשר ?

תודה

פורסם

תלוי איזה אתה קונה.

לרוב הם מצויינים כל עוד זה RF ולא IR.

פורסם

לדעתי זה די מיותר כי תחשוב, עכבר אלחוטי אז מיילה אתה מזיז אותו ונכון, החוט לפעמים מציק אבל מקלדת!!!

מי מזיז מקלדת.

אז חבל על הכסף ועל הבטריות שתצטרך לקנות כל הזמן.

פורסם

יש לי עכבר אלחוטי-אופטי פשוט קניתי מטען ו-4 סוללות נטענות וזה מספיק וגם תמיד יש לי סוללות לדיסקמן :) למה לקנות כל הזמן סוללות חדשות זה בזבוז של כסף

פורסם

כן אבל מי מדבר על עכבר דיברנו על מקלדת

פורסם

במקרה של עכבר יש את העכר החדש של לוגיטק שנטען עכבר אלחוטי הוא מאו נוח לי אישית אין כזה אבל אני הולך לבקש מחבר שלי שיביא לי מארצות הברית את העכבר החדש של לוגיטק מקלדת אלחוטית אני לא יודע אם זה שימושי תחשוב על זה במשך היום יש לך צורך להזיז את המקלדת ממקומה ולהניח אותה על רגלייך בצורה לא נוחה צריך גם להתחשב איפה המחשב עם יש מיטה מאחורה סבבה זה יכול להיות שימושי אבל אם יש רק קיר אז בשביל מה כמו כן זכור שהמקלדת צריכה לשמור על קשר עין ישיר עם היחידה שמעבירה את המידע למחשב

כל דבר קטן יכול להפריע וכמו כן מקלדת כזאת עולה יותר כסף וחבל אתה יכול סתם לבזבז כסף על דבר שאתה לא צריך אבל אם אתה מחליט ללכת על זה ולקנות מקלדת אלחוטית קנה של לוגיטק יש שם מערכת הצפנה שתוכל להצפין את המידע וכך אם לשכן שלך יש גם מקלדת כזאת לשניכם יהיה מקלדת שונה ולא תדפקו ותעלו אחד על התדר של השני המקלדת האלחוטית שמשתלמת היא המקלדת של מיקרוסופט שמצוידת בטכנולוגית בלו טו אבל זה יאושר רק עוד כמה חודשים בינתיים אני מציע לך לקנות את המקלדת הכי נוחה והכי פרקטית שניסית מימך המקלדת המפוצלת של מיקרוסופט עושה עבודה מצוינת גם נוחה גם בריאה למפרקי היד וגם שאתה מקליד תוכל להניח את ידך על הידיות של הכיסא שלך (אם יש כאלה) מקלדת אורגינמית מהווה תחליף מציון למקלדות הישנות עם הצורה הפשוטה זהו מיציתי את עצמי אם יש לך שאלות על תהסס לשאול וזהו עד לפעם הבאה :hi:

פורסם

המקלדת האלחוטית שמשתלמת היא המקלדת של מיקרוסופט שמצוידת בטכנולוגית בלו טו

150$ בארה"ב זה משתלם בשבילך?

פורסם

כן זאת המקלדת היחידה שבאמת שווה לקנות בלי להתחשב במחיר מקלדת אלחוטית גם אם היית נותן לי מתנה לא הייתי לוקח אבל המקלדת של מיקרוסופט שמצוידת בטכולוגית בלו טו הייתי שמח לקבל בהמשך המחירים ירדו ותהיה עלייה באיכות המוצרים כנגד ירידת מחירים

פורסם

מקלדת אלחוטית נראית כמו בזבוז של שקע USB

ממילא לא מזיזים אותה

לי יש עכבר וגיים פד אלחוטיים וזה טוב!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים