פורסם 2003 במאי 622 שנים לדעתי זה די מיותר כי תחשוב, עכבר אלחוטי אז מיילה אתה מזיז אותו ונכון, החוט לפעמים מציק אבל מקלדת!!!מי מזיז מקלדת.אז חבל על הכסף ועל הבטריות שתצטרך לקנות כל הזמן.
פורסם 2003 במאי 622 שנים יש לי עכבר אלחוטי-אופטי פשוט קניתי מטען ו-4 סוללות נטענות וזה מספיק וגם תמיד יש לי סוללות לדיסקמן למה לקנות כל הזמן סוללות חדשות זה בזבוז של כסף
פורסם 2003 במאי 622 שנים במקרה של עכבר יש את העכר החדש של לוגיטק שנטען עכבר אלחוטי הוא מאו נוח לי אישית אין כזה אבל אני הולך לבקש מחבר שלי שיביא לי מארצות הברית את העכבר החדש של לוגיטק מקלדת אלחוטית אני לא יודע אם זה שימושי תחשוב על זה במשך היום יש לך צורך להזיז את המקלדת ממקומה ולהניח אותה על רגלייך בצורה לא נוחה צריך גם להתחשב איפה המחשב עם יש מיטה מאחורה סבבה זה יכול להיות שימושי אבל אם יש רק קיר אז בשביל מה כמו כן זכור שהמקלדת צריכה לשמור על קשר עין ישיר עם היחידה שמעבירה את המידע למחשב כל דבר קטן יכול להפריע וכמו כן מקלדת כזאת עולה יותר כסף וחבל אתה יכול סתם לבזבז כסף על דבר שאתה לא צריך אבל אם אתה מחליט ללכת על זה ולקנות מקלדת אלחוטית קנה של לוגיטק יש שם מערכת הצפנה שתוכל להצפין את המידע וכך אם לשכן שלך יש גם מקלדת כזאת לשניכם יהיה מקלדת שונה ולא תדפקו ותעלו אחד על התדר של השני המקלדת האלחוטית שמשתלמת היא המקלדת של מיקרוסופט שמצוידת בטכנולוגית בלו טו אבל זה יאושר רק עוד כמה חודשים בינתיים אני מציע לך לקנות את המקלדת הכי נוחה והכי פרקטית שניסית מימך המקלדת המפוצלת של מיקרוסופט עושה עבודה מצוינת גם נוחה גם בריאה למפרקי היד וגם שאתה מקליד תוכל להניח את ידך על הידיות של הכיסא שלך (אם יש כאלה) מקלדת אורגינמית מהווה תחליף מציון למקלדות הישנות עם הצורה הפשוטה זהו מיציתי את עצמי אם יש לך שאלות על תהסס לשאול וזהו עד לפעם הבאה
פורסם 2003 במאי 722 שנים המקלדת האלחוטית שמשתלמת היא המקלדת של מיקרוסופט שמצוידת בטכנולוגית בלו טו150$ בארה"ב זה משתלם בשבילך?
פורסם 2003 במאי 722 שנים כן זאת המקלדת היחידה שבאמת שווה לקנות בלי להתחשב במחיר מקלדת אלחוטית גם אם היית נותן לי מתנה לא הייתי לוקח אבל המקלדת של מיקרוסופט שמצוידת בטכולוגית בלו טו הייתי שמח לקבל בהמשך המחירים ירדו ותהיה עלייה באיכות המוצרים כנגד ירידת מחירים
פורסם 2003 במאי 722 שנים מקלדת אלחוטית נראית כמו בזבוז של שקע USBממילא לא מזיזים אותהלי יש עכבר וגיים פד אלחוטיים וזה טוב!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.