פורסם 2008 באפריל 2117 שנים הכותרת כמובן לתמונה הראשונה... צולם עם ה FISHEYE של ניקון [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים תמונות ממש ממש יפות, אהבתי מאוד, בראשונה קצת הורס לי שהיד חתוכה אבל זה בקטנה...מחכה לעוד (:
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים תמונות מגניבות ביותר,רק מה הקטע בפישאי,בבקשה תסבירו למה זה טוב תמונה מעוותת ככה?
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים מחבר לא יודע זה לא שיגרתי זה תופס זוית ראיה ענקית מה שעדשה רגילה לא עושה וזה מהשהו שונהאי אישית אוהב לעשות תמונות עם פישאי כי זה יוצא יפה כמובן לא הכל אבל הרבה נושאים יוצאים נחמד
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים האם נהוג אחר הצילום לתקן את העיוות בפוטושופ ?,או שזה פשוט אפקט מגניב.ואיזה עדשה השתמשת?
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים כעקרון משתמשים בFISHEYE כדי להגדיל זוית ראיה כמו שהצלם אמר, התמונות נחמדות...תנסה לצלם אותו כשהוא עושה פריז אחר והנעל קרובה למצלמה (כאילו הוא בועט בצלם)
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים מחבר העדשה היא פישאי של ניקון שעולה בארץ קצת יותר מ 3000 שקלמידע אפשר לקבל פה http://www.kenrockwell.com/nikon/105fe.htmבעיקרון אם יש עיוות אפשר לתקן בפוטושופ אבל בתמונות שצילמתי לא נוצר מצב כזה..בעיקרון יכול להיווצר מצב כזה אם לצלם מזוית נמוכה נגיד ואז אם זה בן אדם הראש יכול להיות מוטעה לכיוון מסוים ואז עדיף לתקן כי זה מעוות את הראש ולא נירא הכי טובתמונה שכאילו הוא בועט במצלמה יש לי אבל הנעל קצת חתוכה ככה התמונה צולמה..בעיקרון סתם ביקשתי מחבר את העדשה בישביל לצלם כמה תמונות ולהכיר יותר את העדשה הזאת . הגעתי לשכונה וחבר שלי התלהב מהקטע והתחיל לעשות פריזים ושטויות כאלה אז צילמתי אותו קצת[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.