פורסם 2003 במאי 522 שנים שלום לכולם. חיברתי את הכרטיס מסך שלי {GF4 MX 440} לטלביזיה שלי וכשאני מנסה לראות קובצי מדייה כגון: MPG, AVI וכל שאר סוגי הקבצים. הבעיה היא שאני לא מצליח לראות את הסרטים האלה או את קטעי הוידאו האלה על המסך של הטלביזיה אני פשוט רואה מסך שחור. אני יציין שבמסך של המחשב רואים את מה שאמורים לראות והכל עובד טוב. הבעייה היא בטלביזיה. אני גם יציין שהתקנתי את media player 9 codecs, ואת DIVX 5.0.3 BUNDLE.תודה לכל העוזרים!!!
פורסם 2003 במאי 522 שנים מחבר חברים זה באמת חשוב לי וזאת כבר פעם שנייה שאני מעלה את הבעיה הזאת ואף אחד לא מתייחס אליה.
פורסם 2003 במאי 522 שנים תנסה לשחק עם ההגדרות של התצוגה - להפוך את הטלויזיה לראשי או אפילו לראות רק דרך הטלויזיה, או לנתק את המסך ולהשאיר רק את הטלויזיה ולאתחל, אולי זה יעבוד..
פורסם 2003 במאי 522 שנים מישהו אולי יכול להמליץ לי על תוכנה טובה שתסדר את העניין?תוריד תוכנה בשם TvTool.יש לך שם אופצייה לכוון את כל הפרמטרים על מנת לראות בצורה הטובה ביותר על הטלויזיה (כולל קבצי MPEG ו AVI)להורדה.נ.בלמה אתה משתמש עדין ב Divx 5.0.3 יש כבר Divx 5.0.5שלום לכולם. חיברתי את הכרטיס מסך שלי {GF4 MX 440} לטלביזיה שלי וכשאני מנסה לראות קובצי מדייה כגון: MPG, AVI וכל שאר סוגי הקבצים. הבעיה היא שאני לא מצליח לראות את הסרטים האלה או את קטעי הוידאו האלה על המסך של הטלביזיה אני פשוט רואה מסך שחור. אני יציין שבמסך של המחשב רואים את מה שאמורים לראות והכל עובד טוב. הבעייה היא בטלביזיה. אני גם יציין שהתקנתי את media player 9 codecs, ואת DIVX 5.0.3 BUNDLE.תודה לכל העוזרים!!!להורדה.
פורסם 2003 במאי 522 שנים מישהו אולי יכול להמליץ לי על תוכנה טובה שתסדר את העניין?במידה והתקנת את הדרייברים של המסך (לא אלו של Windows אלא אלו של Nvidia) אז אין צורך.כנס להגדרות כרטיס המסך לכרטסת של ה GeForce MX 440 ושם ישנם את הגדרות ה nView Display Mode שתוכל להדיר מה לראות ביציאת הטלויזיה.בכדי לראות את הסרטים (לא צורך תוכנה מיוחדת אפילו המדיה פלייר תופס) כנס בהגדרות המסך ל Overlay Controls.והעיקר תהנה.
פורסם 2003 במאי 522 שנים מחבר קביעת צג הטלוויזיה כהתקן ראשי פותרת את "הבעיה"ה"בעיה" נפתרה אבל עכשיו צג המסך שלי מוכן לפעול רק על 60 hertz
פורסם 2003 במאי 522 שנים תחזיר את המסך להיות ההתקן הראשי ובהגדרות חפיפת הוידאו תכוון את התקן תצוגה מלאה להתקן המשני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.