עבור לתוכן

אתר שעיצבתי בפלאש, צריך חוות דעת.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, (-: אני לא כזה טוב בפלאש וגם בפוטושופ, אבל אני אוהב לעצב

אתרים בפלאש (ולתכנת), אז בניתי אתר חדש לתוכנות שלי , ואשמח לחוות דעתכם,

מה לתקן, מה להוסיף, ומה לשנות!, האתר בעיקרון נבנה בגודל של 800 על 600, אין לי מושג

איך לעשות שהאתר יתאים את עצמו לרזולוציה והאיכות לא תירד (אם יש בכלל דבר כזה!),

אשמח אם תתנו לי את חוות דעתכם, מה לתקן , ולמה, תקחו בחשבון שאני לא מקצוען, ואני גם לא הכי משהו בפלאש ובפוטושופ.

האתר:

http://www.planetnana.co.il/nemex2008/

תודה!

פורסם

בשיא הרצינות - תתחיל מהתחלה.

האתר פשוט רע.

אגב, יש לך 2 בעיות בכפתורים.

לפעמים הם לא עובדים וצריך להמתין מספר שניות עד שהם "יזכרו" שעומדים עליהם.

הרווח בין המלל "לאייקון" שלהם לא נכלל באזור הכפתור וזה מעצבן מאוד.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה האמיתית, מה ז"א לא עובדים? לי ביינתים הכול עובד...

בקשר לאייקון, זה לא בעיה אני יכול לתקן, אשמח לעוד תגובות,

ואם אני אראה לנכונה , בטח אני אשנה / יתקן המון באתר, אבל כמו שאמרתי,

אני לא כזה מבין... יום טוב

פורסם

הסאונד שנוצר כשעומדים על אחד הכפתורים פשוט מעצבן!!!!!!

פורסם

1) כתובת האתר שכתוב בסוף ...לא מובן

2)צבעים במרכז המסך הלבן הזה מתמזג עם הטקסט הלבן ומקשה על קריאת הטקסט ברגע שהמלל מגיע לשם

3)בחירת צבעים לא נכונה ולא מושכת כלל (ירוק כהה,אדום חזק,גוונים כהיים)

4)אתר לא מושך לדעתי ... :-\

פורסם
  • מחבר

בקשר לכתובת, שבצד שמאל למטה, בגלל זה נתתי אפשרות לקישור (לא רציתי להחליף פונטים),

בקשר למרכז המסך, אתה צודק, ואני עדיין חושב על דרך לסדר את זה, ושהאתר לא יראה "מאולץ" (אולי לשנות את הצבע של הפונטים של הכתב),

בחירת צבעים לא נכונה, מממ, בקשר לזה אני לא יודע האמת, אולי זה עניין של דעה, או עניין שבאמת מפריעה לעין ולא מושך,

אשמח לעוד תגובות, וכן הסאונד מעצבן חח, אני מחפש סאונד קצת יותר רגוע...

תודה ביינתים!

אם כבר מדברים על זווית ראייה על דברים, לא יודע, לי האתר לא ניראה כזה גרוע, אני דווקא חושב שהוא נחמד,

וזה בדיוק העניין, שתמיד מה שאני חושב ואני רואה כמתאים לי, רוב האנשים אומרים בדיוק ההפך,

אולי זה בגלל שאין לי זווית ראייה כמו של מעצב, אולי בגלל שיוצא לי פשוט ככה,

אני לא יודע... אשמח אם גם לכם קרה משהו... אני לא יודע באמת אם הזווית ראייה שלי מוזרה מדי,

ללכת לפי מה שאני חושב, לשנות כי מישהו אחר רואה כי זה ניראה יותר טוב בעייני הרוב מאשר בעייניי...

פורסם

חושב לי להדגיש,שאני באף שלב לא מנסה להלעיב אותך או משהו כזה ניסיתי להגיד לך מה הפריע לי ומה הייתי משפר,אם יצא לי משהו מעליב אני מתנצל מראש.

אני גם מצטער על שגיאות כתיב לא פוטנציאליות השעה משפיעה.

שמע יש שם משהו טוב ומשהו פחות

תלוי מה הכיוון שלך והתדמית שאתה רוצה ליצור לאתר.

עניין הקול במעבר על לינקים-ממש לא מראה על רצינות אלא על אתר של ילדים בני 14,תאר לך מצב שמישהו גולש באתר שלך אחרי שהוא סיים לראות סרט והמחשב עדיין מחובר למערת 7.1 שלו שהייתה בווליום לא נמוך והוא עובר על לינק וחוטף את תאודיו באוזניים.

לי אישית זה לא יגרום להשאר הרבה זמן באתר.

בקשר לפונטים-תבחר משהו קריא ונוח,יותר קונבנציונלי שיהיה פשוט לקורא ולא צריך להעתמק ,הפונט שבחרת לתפריט לדעתי לא הכי קריא וברר.

מעבר לזה חסר משהו באתר,הוא נראה קצת מיושן אני לא יודע מה בדיוק מפריע אבל למשל הכפתורים חוץ מהפונטים יש תעיגולים שהופכים לאדום-לדעתי זה ממש לא קששור כזה והייתי משנה את זה לצבע אחר , יש לך הרבה שטח מת,ברקע הלבן באמצע מפריע לטקסט שגם כן לבן.

קרא את המאמר הבא בקשר לעציוב ובכללי תעבור על האתר יש שם המון מידע שיכול לעזור:

http://www.smashingmagazine.com/2008/01/31/10-principles-of-effective-web-design/

פורסם

נחמד ולגבי מה שLazyBoy אמר זה פשוט כמה שניות עד שהסאונד יטען לקש ואז הכל עובד חלק...

כמו שזה מעלי אמר האתר באמת נראה קצת מיושן, תעבוד יותר על הסגנון.

יש לי עוד דברים לבגיד אבל כבר אמרו אז לא משנה.

GL

פורסם
  • מחבר

לא נעלבתי ואני שמח שאתה מביע את דעתך, באתי פה בשביל ללמוד לתקן,

ואני שמח שאתה עוזר, תודה רבה!

את הצלילים של הכפתורים הורדתי , את הפונטים, התכוונת לשנות בכפתורים או בכתב?

אם שמתם לב שינתי רק את הפונט (שזה לא ניראה מתאים ביינתים לאתר) של ההקרדיט בצד שמאל,

אז לשנות בכפתורים גם את הפונטים? ובקשר לעיגול שניראה כזה לא קשור, אני מחפש מין דרך לכפתורים

דיי מתאימים וגם פשוטים עם אנימציה, הכפתורים שעשיתי עם העיגול זאתי הייתה דרך פשוטה אבל אולי כניראה לא מתאימה,

אשמח אם תגידו לי אם מה אני יכול להחליף את הכפתורים לדוגמא...

ובקשר לשטח המת, אתה מתכוון ברקע השחור (כי האתר בנוי על 800 על 600), או שאתה מתכוון לאתר בכאילו

בתחום של הרזולוציה שבניתי אותו (בניתי אותו לרזולוציה הזו, כי שמתי לב שהמון משתמשים ב-XP נשארים משום מה עם אותה רזולוציה ולא משנים).

אני עוד קורא את מה ששלחת לי קישור לאיו (תודה על הקישור), ביינתים אשמח אם תענו על מה שכתבתי.

תודה!

פורסם

התכוונתי לשנות את הפונט גם בכפתורים עצמם וגם בקרדיטים.

לגבי אנימציות לכפתורים חפש באתר שהבאתי לך יש שם בטח הרבה דוגמאות לאנימציות וכאלה.

בשטח ריק התכוונתי בתוך השטח של האתר עצמו אז משום מה זה נראה לי ריק מידי.

פורסם
  • מחבר

דווקא לדעתי הפונטים בכפתורים מתאימים, אני אחפש עוד, תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים