פורסם 2003 במאי 522 שנים הזמנתי תמארז Thermaltake Highest Xaser III V2000A Super Tower Case ואני צריך עזרה איך להרכיב תמחשב בתוכו אני יודע להרכיב מחשב אבל נראה לי שבמארז הזה יש עוד כמה דברים שיהיו חדשים בשבילי (כמו מאווררים אף פעם לא היו לי) יש לי לוח אם Giga-Byte GA-7vaxp אחת מהשאלות זה איזה כבל צריך לחבר ללוח אם איפה שרשום Sys fan אני יודע מה זה אומר אבל יש איזה 7 מאווררים איך מחברים את זה? מישהו יכול לעזור לי בטלפון או באי סי קיו או בפורום או בטלפתיה משהו?
פורסם 2003 במאי 522 שנים אל תחבר לשם כלוםאמורים לחבר לשם מאורר שיש לו ניטור מהירות כלומר יש לו 3 חוטים. למאררים שהגיעו עם המארז אין ניתור מהירות.כל ה-7 מאוררים אמורים להתחבר לפנל הקדמיאפשר לחבר עד 3 מאוררים לכל יציאה בפנל הקדמיחוץ מזה יש לך את ה-firewire + usb שאמור להתחבר לחיבורים שיש לך בתחתית הלוח אם.
פורסם 2003 במאי 522 שנים מארז מדהיםםם וגם MB מציון יש לך בלוח חיבור שנקרא CPUFAN (השמאלי )אליו אתה מחבר את המאוורר של המעבד ל SIS אתה יכול לחבר מאוורר חיצוני נוסף (ג'נרי כלשהו) החיבור הזה נועד בעיקר למארזים פרימיטיביים את מאווררי המארז את אמור לחבר ל FAN BUS
פורסם 2003 במאי 522 שנים מחבר אל תחבר לשם כלוםאמורים לחבר לשם מאורר שיש לו ניטור מהירות כלומר יש לו 3 חוטים. למאררים שהגיעו עם המארז אין ניתור מהירות.כל ה-7 מאוררים אמורים להתחבר לפנל הקדמיאפשר לחבר עד 3 מאוררים לכל יציאה בפנל הקדמיחוץ מזה יש לך את ה-firewire + usb שאמור להתחבר לחיבורים שיש לך בתחתית הלוח אם.אבל בחיבורים האלה כבר חיברתי את הפאנל usb והפאנל firewire שקיבלתי על הלוח אז מה אני יעשה עם החיבורים שיש במארז?
פורסם 2003 במאי 522 שנים אני לדוגמה לא משתמש בחיבורי ה-USB הקדמיים שיש לי במארז מפני שזה לא נראה אסטתי,יש לי את ה-GA-7VAX שגם הוא מגיע עם פאנל אחורי למארז של USB וחברתי אותו ללוחהאם ולא את החיבורים שיש במארז, ואני גם לא בטוח מה בדיוק האיכות של חיבורי ה-USBבמארז... אבל תבחר, אם אתה צריך USB קדמי אז סבבה. 8) תוציא את ה-USB שהגיעעם הלוח מהחיבור וחבר את האלו של המארז {כנ"ל לגבי ה-FireWire}
פורסם 2003 במאי 522 שנים אבל בחיבורים האלה כבר חיברתי את הפאנל usb והפאנל firewire שקיבלתי על הלוח אז מה אני יעשה עם החיבורים שיש במארז?תחליט איזה אתה מעדיףבעיקרון יש לך בלוח אם 3 firewire ושתי יציאות הפולות של usbאז אתה יכול להחליט איזה אתה רוצה בחלק העליון של המארז ואיזה אתה רוצה מאחורההכל עניין של נוחיותלדעתי תחבר את החלק העליון של המארז ללוח אם ובמה שנשאר לך (2 fire ויציאה כפולה של USB) תחבר לחלק האחוריחוץ מזה יש לך למעלה חיבור לימקרופון ואוזניות שאתה גם יכול לחבר ללוח אם אתה רוצה רוצה. בשביל זה תקרא את החוברת הוראות שהגיע עם הלוח אם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.