עבור לתוכן

איזה מאוורר יותר טוב לקירור המארז, או שבכלל לקנות משהו אחר?

Featured Replies

פורסם

Thermaltake 80mm Smart Fan 2

Enermax 80mm 2 Ball Bearing Fan Kit

אני שם אותם בחלון על דלת המארז...

פורסם

לדעתי זה פשוט חבל להוציא כל כך הרבה כסף על מאורר מארז...

תחפש מאוררים זולים יותר או מאורי לדים זולים, גם ככה זה לא ממש משנה ברור שיש הבדל אבל זה לא כמו במעבדים.

פורסם
  • מחבר

מה למשל?

ועוד משהו, יש מאווררים שקופים בלי תאורה?

כי אני רוצה שהפלורסנט יאיר אותם לא הלדים

פורסם

אם אתה באמת רוצה מאוורר חזק למארז

שתוכל לשלוט במהירות שלו תיקח את ה120 מ'מ של אנרמקס-מאוורר מעולה

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שאני אעשה חור בחלון בשביל מאוורר 120

ועוד שאלה כמה עולה מקדח כוס?

פורסם

יש מאוררים שקופים ללא תאורה והם ממש זולים.

מקדח כוס טוב יעלה קרוב ל 80 שח

פורסם

אתה תעשה שני חורים ל80 מ"מ ולא חור אחד ל120 ? לא הבנתי את ההיגיון..

קח כל מאוורר ג'נרי של 120, עולה 20 שקל בדיוק כמו מאוורר 80, נותן לך פי 2 דחיפת אוויר כמעט בלי רעש, מה גם ששטח האוורור שלו גדול יותר ומאוורר את כל הלוח-אם

מקדחי כוס בקטרים גבוהים כאלה יהיה לך קשה למצוא, והם גם יקרים, חבל לקנות מקדח ב100 שקל כשתשתמש בו רק פעמיים בחיים שלך.

מה אני עשיתי, פירקתי את המארז, והלכתי עם הפנלים לבית מלאכה שמתעסק בייצור ארונות חשמל, שמה חתכו לי את זה יופי ועשו את זה גם בחינם. אתה יכול לנסות גם חשמלאים, או מפעלים למזגנים או דודי שמש - כל מי שמתעסק עם צנרת.

פורסם

תראה לי מאוורר 120 מ'מ ב20 שקל בדיוק...

אין דבר כזה !!! :nono:

פורסם

יש כאלו והם דיי טובים חבר שלי קנה בחיפה ואפילו נתנו לו פילטר דיי טוב בשבילו משתלם מאוד,הייתי קונה לעצמי גם רק מה אני לא יודע לאן לדחוף אותו במארז ה FS710B שלי :-\

פורסם

תקנה לי מצלמה דיגיטלית, ואני אראה לך את המאווררים שלי, תראה שיש דבר כזה, אני אפילו אסרוק לך את הקבלה :)

ברצינות - יש בהחלט מאווררים 120 מ"מ ב20 שקל - בכל חנות מחשבים, אני קניתי ב30 שקל, יחד עם חיישן טמפ, וגריל. בכל חנויות האינטרנט משום מה יש מנהג כזה להעלות מחירים למוצרים פשוטים בלי שום הצדקה, אתה רוצה מאוורר 120 פשוט, אם אתה מתעקש שיהיה עליו איזה לוגו של TT, תשלם 100 שקל, אין שום הבדל בביצועים, רק במחיר.

אפילו יותר מזה, בחנויות אלקטרוניקה, בעיקר כאלה שמתמחות ברכיבים לסטריאו, תוכל למצ וא מאווררים אפילו יותר גדולים - 160 מ"מ, ואני ראיתי גם 200 מ"מ, בהזדמנות אני אקנה לי איזה צעצוע כזה, כשאני אחליט איך בדיוק זה אמור להתחבר לי למחשב :)

פורסם

לא פייר, אני רוצה גם !!! :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים