עבור לתוכן

מה להתקין xp sp2 או vista sp1 ?

Featured Replies

פורסם

מחשב חדש E8200, 2G 800MHZ

איזה מערכת הפעלה עדיפה?

אני רוצה משחקים כבדים אבל לא קרייסיס

תודה

פורסם

לך על ויסטה.

פורסם

XP בלי לחשוב פעמיים!!!

פורסם

באמת שאין פה עדיפות מוחלטת במקרה שלך ורוב הסיכויים שXP יתאים יותר אם אתה רוצה לסחוט קצת יותר ביצועים ממשאבי החומרה שיש ברשותך.

פורסם

Vista SP1

פורסם

תמתין שבוע ל- SP3 של XP ולך עליו בלי לחשוב בכלל...

הוויסטה הזה זה פשוט זוועה.

פורסם

לך על ה XP מנסיון (עם הויסטה) , וגם 2GB אז באמת אין פה מה להתלבט בכלל .

פורסם

אנרי, מה הפלא, יש לך מערכת מאוד חלשה שלא מומלצת לויסטה.

ויסטה תעבוד נהדר על מערכת כמו של פותח התארד.

פורסם

השבוע אמור לצאת SP3 של XP

פורסם

המפרט שכתוב לי בחתימה זה לא המפרט שלי כרגע, חח אני לא אידיוט כזה כדי להגיד כאלו דברים על סמך כזה מפרט...

פשוט שכחתי לשנות, כרגע אני עם Q6600 4GB 9600GT SLI X2 .

המערכת רצה מאוד מהר אצלי ממש, אבל העניין שיש הרבה בעיות...עם הרבה תוכנות לפחות מהנסיון שלי עם ה 64 .

האקספלורר עושה בעיות...(לפעמים צריך אותו)

הקרסיס גם עושה לי בעיות, האימיול, הפעלתי VLC וגם קרס פעם אחת...והמערכת מעודכנת חדשה לגמריי...

פורסם

הויסטה באמת לא משהו ואין שום קשר למערכת, ואני חרשתי את המערכת הזאת גם ב32 וגם ב64 ביט, אבל בסופו של עיניין זה החלטה עצמאית ביותר, ולפי מה שהוא אומר הוא לא צריך יותר מXP בשביל משחקים עם מערכת כזאת (במידה והכרטיס מסך שלו גם כן מאפשר) ,

וד"א ,המפרט שאני רואה אצלך דווקא הוא החלש ;D

פורסם

יאללה יא חפרנים, אני עם המחשב שלי מריץ ויסטה ללא שום בעיה, מלא תוכנות עובדות בו זמנית + המחשב עובד ימים והכל עובד כמו שצריך, פשוט צריך להיות אידיוט לא מוחלט והכל יהיה בסדר, ויסטה לוקח לי 300MB זכרון וזהו

ואני עובד עם פוטושופ, מירק, MSN, ICQ, וינאמפ, FIREFOX

NP4ME

פורסם

המפרט שכתוב לי בחתימה זה לא המפרט שלי כרגע, חח אני לא אידיוט כזה כדי להגיד כאלו דברים על סמך כזה מפרט...

פשוט שכחתי לשנות, כרגע אני עם Q6600 4GB 9600GT SLI X2 .

המערכת רצה מאוד מהר אצלי ממש, אבל העניין שיש הרבה בעיות...עם הרבה תוכנות לפחות מהנסיון שלי עם ה 64 .

האקספלורר עושה בעיות...(לפעמים צריך אותו)

הקרסיס גם עושה לי בעיות, האימיול, הפעלתי VLC וגם קרס פעם אחת...והמערכת מעודכנת חדשה לגמריי...

אממ, תנסה את ה32BIT? אני עובד רק עם 32BIT ולא יודע איך ב64BIT., החיסרון זה שתוכל להשתמש "רק" ב3-3.5GB RAM.

וד"א ,המפרט שאני רואה אצלך דווקא הוא החלש ;D

המפרט שלי באמת חלש ויוחלף בקרוב, אבל מה? הוא עדיין מספיק חזק כדי לעבוד עם ויסטה במהירות של XP.

פורסם

אני מנסה להוריד את הTHEME של VISTA שמתלבש על ה XP ולא מוצא

מה בדיוק השם של זה ? זה כולל את ה AEROX גם והקריסטל של הויסטה ?

והאם זה לוקח המון משאבים\זכרון\מהירות מן הXP , ואם זה בכלל מורגש ?

תודה .

פורסם

זה סתם THEME רגיל בלי כלום... הוא כל כך מעפן שאם אתה מגביע את הTASK BAR אז העיגול של הויסטה נשאר חתוך ךםך

+

למי שתוהה אם להתקין ויסטה וSP1 או XPSP2 אז שתדעו שSP1 לא משנה ש-ו-ם ד-ב-ר שתרגישו בו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים