עבור לתוכן

שאלה קלסית בנושא דיו למדפסת ואופציות אחרות

Featured Replies

פורסם

יש לי שאלה יש לי מדפסת של Hp שקיבלתי ממשהו שעבד פעם ב-hp הדגם הוא:

hp 895 cse מדפסת הזרקת דיו כמובן אני צריך דיו למדפסת רציתי לשאול אתכם מהן האופציות העומדות לרשותי חוץ ממחסנית מקורית של

hp כי זה עולה מלא כסף ניסיתי לקנות מחסנית משומשת מ dmo נדפקתי ראש המחסנית מלוכלך מאוד (מדיו כמובן) צריך לנקות אותו אך הניקיון דורש דיו מן המדפסת מה שממש לא יעיל ונראה לי שהדיו נגמר במהירות מפתיעה 20 דפים וזהו אין צבעים חוץ מורוד וורוד יש המון אני לא מבין כנראה תקלה במילוי המחסנית אבל זה מעצבן זה קרה לי פעמים רבות רבות מדי עכשו אני מגיע לעצם השאלה מה אני יכול לעשות יש עוד אפשרויות חוץ מדיו מקורי ומשומש אולי ערכה למילוי עצמי או משהו ואם לא תוכלו לייעץ לי בעניין הדיו המשומש האם זה משתלם יותר האם תמיד קורות טעיות כאלה ואיך לנקות את ראש המסנית מבלי לבזבז דיו ספרו לי סיפורים מנסיונכם האישי ועל איזה חברות אתם ממליצים אנא עזרו לי

אני מקווה שהכותרת תמשוך הרבה אנשים ותגובות תודה אחים שלי :smoke:

פורסם

פעם ראשונה קניתי 2 מחסניות דיו למדפסת שלי מאופיס דיפו ולא אורגינלי.

שתי המחסניות עולות 250 שקל במקום 400 אורגינלי

האמת שיש הבדל ולא קטן בצבע אבל מה איכפת לי בכזה חיסכון

האיכות של המחסניות נראית טובה מאוד

פורסם
  • מחבר

אז אתה ממליץ על אלה של אופיס דיפו תודה על ההמלצה אבל תגיד במחסניות שהם מוכרים ראש המחסנית בא מלוכלך?

ואם כן אולי אתה יודע איך אפשר לנקות אותו ולא בפעולה אוטומאטית של המדפסת שלוקחת הרבה דיו

פורסם

אני אישית לא מדפיס הרבה, וניסיתי כמה ראשי דיו שהם "חיקוי".

כולם היו דרעק, בעע, גועל נפש, איכות תמונה מזוויעה והדיו נגמר ממש מהר.

ראש HP מקורי ישאר איתך הרבה מאוד זמן (אם אתה לא מדפיס הרבה) וישרת אותך בנאמנות.

פורסם

אתה יכול גם להחזיר ל HP את המחסניות הישנות ולקבל זיכוי.. בערך 20 ש"ח בעבור כ"א

פורסם
  • מחבר

אבל הבעיה אצלי שהם אני קונה ישר מ hp מחסניות מיוחדות לדגם שלי אז זה עולה עוד 60 שקל בערך יותר לכל מחסנית

ואם קונים את הדיו הרגיל לכל סוגי המדפסות כמעט האיכות לא משהו והאיכות של מחסנית דיו ממוחזרת היא ךא שווה ממש לא רואים טוב

הרוזולוציה נמכוה הדיו נמרך והראש של המחסנית הוא מלוכלך אז מה הקטע דרך אגב הם מכסים את המדבקה המיוחדת שאומרת לך כמה דיו יש במיכל ואם אתה מוריד את המדבקה שלהם אז איבדשת את האחריות והם לא מוכנים להחליף את זה

אבל מה קורה עם הערכות למילוי עצמי פעם קראתי על זה שבארצות הברית יש להם ערכות כאלה והם ממלאים לעצמם ואז זה יוצא יותר זול

חבר שלי נוסע לארצות הברית עוד מעט ואלי הוא יוכל להביא לי בכל מקרה תודה על הלינק של ההודעה בפרום אבל זה לא ממש עוזר כי אני בפרוש ביקשתי גם אופציות אחרות אם יש כאלה קראתי את כל ההודות תודה זה קצת עזר בכל מקרה אני הולך לכתוב ל אוביקטיבי

www.v.co.il נראה מה הם יגידו על זה הם פעם עשו מחקר כזה על מדפסות וסוגי הדיו או משהו כזה אולי יש שם ממצאים מענינים

בכל מקרה גיליתי שיש עוד חברה חוץ מ DMO והשם שלה הוא קשת באתר של וואלה מוכרים דיו ממחוזר שלהם אני יבדוק את זה

תודה לכם ידיד אם יש לכם משהו להוסיף אנא עשו זאת ותרמות לי מידע עד אז יום עצמאות שמח :hi:

פורסם

תראה, לפי דעתי משמחפש איכות צריך לקנות HP כי היא מדפסת יקרה וגם הדיו שלה נורא יקר אבל עדיף מקורי אני עברתי ת כאבי הראש עם הממוחזרים אז לפני שקונים מדפסת צריך לבדוק גם מחירי דיו וכו.., כמובן יש גם LEXMARK איכותיות מאוד עם דיו בחצי מהמחיר של HP כמובן איכותי פחות אין מה להשוות אבל לעבודות בצפר וכאלה זה בהחלט מספיק.

ולכן איכות=HP וזה כולל דיו מקורי.

מחיר טוב=LEXMARK

פורסם
  • מחבר

שמע אחי השיקולים שלך נכונים אבל באמת בימינו עם אתה רוצה להדפיס תמונה על נייר חלק באיכות של לפחות עיתון כמו "לאישה" או "את"

אתה צריך דפים לא זולים יחד עם דיו לא זול וגם בתמונות כאלה יש המון שימוש בדיו חוץ מזה אתה אומר שהמחסניות של לקסמרק הם זולות אבל אתה צריך גם להתחשב בכמות הדיו שיש במיכל גם את זה צריך לבדוק בכל מקרה אני הולך לשאול אנשים אחרים בנוגע לבעיה שלי ובינתיים יש לידי חנות צילום שהם יכולים להדפיס לי מה שאני רוצה אבל אני לא בטוח מה התעריפים

פורסם

שכחתי לציין שעל כל מחסנית דיו ממוחזר מאופיס דיפו מקבלים גם חבילת נייר

זה אחלה דיל

פורסם

אם יש לך סבלנות, אני ממליץ לך על ערכה למילוי מחדש של המחסנית. תהליך המילוי מסובך, וההוראות אינן מספיקות בכלל, אבל התוצאה משביעת רצון. אחרי שלומדים את הטכניקה, זה לא ממש קשה. יש לי 940C.

פורסם
  • מחבר

אתה תוכל לפרט איזה סוג של נייר נייר רגיל במו זוהר ואחרים או נייר צילום בכל מקרה יש לי ניירות חינם כמה שאני צריך מהתוצרת האיכותית ביותר ככה זה כשאבא שלך עובד במשרד ממשלתי ששולח מכתבים לחוץ לארץ

ועוד משהו תגיד אתה תוכל לפרט על המחירים של הדיו ההמוחזר של אופיס דיפו האם הדיו של אופיס דיפו יקר יותר מהדיו של DMO למשל?

אני ישמח אם תוכל לעשות את זה דרך אגב יש שני דפים להודעה הזאת למי שהתבלבל :lol:

סליחה סליחה כמעט שכחתי להתיחס להודעה האחרונה בנוגע לערכות למילוי דיו אולי תוכל לפרט יותר אני מוכן ללמוד איך לעשות את זה זה לא מהווה ביה בשבילי אבל כמה הערכות האלה עולות האם והאם הן שוות את הכסף ואיפה אפשר לרכוש אותם תודה אחי ;)

פורסם

הערכה עולה בערך 300 שקלים ואמורה להספיק ל-6 מילויים. היא דיי נפוצה, אמא שלי קנתה אותה ב"גרפיטי". תהליך המילוי משתנה ממחסנית למחסנית, ומכיוון שההוראות לא מספיקות ולא טובות צריך לאלתר. לדוגמא, אחרי שממלאים את המחסנית (לא עד הסוף), צריך לשים אותה על נייר שיספוג עודפי דיו, אחרת היא משפריצה לכל עבר בעת ההדפסה. כמו כן, הפקקים למחסניות הדיו שהגיעו איתה היו צרים מדי, לכן נאלצתי לתחוב בתוכם חתיכת קיסם כדי שילחצו טוב למקום.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון אני רוצה להודות לך שהגבת על ההודעה שלי תודה

דבר שני זה לא נשמע לי כל כך טוב אני בטוח שאתה מגזים קצת והופך את זה ליותר דרמטי אבל למרות זאת זה לא נשמע טוב הדבר היחיד שנשמע טוב זה המחיר אבל אני בטוח שיש דברים טובים מאלה ותגיד מז זאת החנות הזאת גרפיטי אבל אני משוכנע שיש אופטציה אחרת חייבת להיות לא יכול להיות שמפקירים אותנו קח אני לפחות ראיתי ב pc plus תמונה ישנה של ערכה למיולוי שבמבט ראשוני נראת מקצועית שמע חייבים לברר ואם אני ימצא משהו אני יגיד בפורום בכל מקרה תודה ואני חוזר על השאלה שלי מה זאת החנות הזאת "גרפיטי" :hi:

פורסם

1. זו חנות בבאר שבע, לא נראה לי שזו רשת.

2. אולי באמת קצת הגזמתי... קצת חוש אילתור וזה עובד. אחרי שלומדים את הטכניקה זה קל.

הערה: מחסנית לא מחזיקה יותר ממילוי עד שניים, לכן תצטרך לקנות מדי פעם גם מחסניות חדשות מקוריות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים