פורסם 2008 באפריל 1917 שנים ביגלל שאני הולך לשים את המאוורר פה : אז אמרתי שאני צריך גריל לכן הכנתי אחד אולי הוא לא הכי יפה אבל עושה את העבודה ככה זה ניראה מורכב על המאוורר צבעתי גם את הברגים :] סימנתי איפה לחתוך חותך אם מסורית פרימיטיבית ואז משייף את זה לגימור הרצוי ככה זה ניראה שחתכתי והדבקתי אותם ביחד עידכון בהמשך
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים נראה לי שזה מגן עליו קצת (ממש קצת ) ציטוט:"אולי הוא לא הכי יפה אבל עושה את העבודה " זה ממש לא נכון הוא ממש לא עושה את העבודה
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים חחחח בטח שזה עדיף מכלום זה לפחות מגן עליו קצת , אבל אני מציע לך לקנות גריל או להוריד ממאוורר אחר שיש במארז ,כי המיקום של המאוורר הזה די בעייתי כי זה מקום חשוף ואתה יכול לטעות להיכנס בזה אם הרגל או משהו
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים אם המארז במקום גבוה אז אין בעיה להישאר אם "הגריל" הזה וזה טוב שהוספת מאוורר כי עכשיו מתחיל להיות חם
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים קח גם בחשבון שאם המאוורר מכניס אוויר למחשב, תגלה בעוד חודש כמות רצינית של אבק בתוכו. עדיף כבר לקנות איזה גריל מעפן בגרושים, ולשים איזה מסנן שתוכל לנקות אותו מידי פעם.
פורסם 2008 באפריל 2017 שנים לא יודע נראה לי קצת מסוכן ... :-\ אני חושב שזה לא מעשה חכם ..אולי בכל זות תקנה גריל ...אני מוכן לתרום לך ..
פורסם 2008 באפריל 2017 שנים מחבר לא יודע נראה לי קצת מסוכן ... :-\ אני חושב שזה לא מעשה חכם ..אולי בכל זות תקנה גריל ...אני מוכן לתרום לך ..אתה מוזמן לפנות אלי לפרטי ולישלוח אותו אלי בדואר :]
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים עזבו אותכם גריללא הבנתי מה ההגיון להציב את המאוורר הזה שםזה די מעפן אתם לא חושבים?
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים מחבר עזבו אותכם גריללא הבנתי מה ההגיון להציב את המאוורר הזה שםזה די מעפן אתם לא חושבים?ההרדיסק שלי יושב שמה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.