פורסם 2003 במאי 422 שנים 1 באיזה כרטיס מסך התמונה הכי טובה (בלי קשר למחיר הכרטיס ) ?2 האם יש שיפור בתמונה בין הכרטיסים למשל ראדון 9000 ל-9700 ?או GF 4200 ל-4600 ל-GF FX ?
פורסם 2003 במאי 422 שנים 1. קצת כללי מדיי אבל אם כבר אז בכל כרטיס מסך של חברה איכותית , לההההההההה. (תוציאו INNO3D ) .2. לפי מיטב הבנתי לא , בשני הסדרות.
פורסם 2003 במאי 422 שנים איכות תמונה זה מטרוקס.בנוסף לכול עשרות אלפי המגרעות של הפרליה, אין שום כרטיס מסך ביתי שמספק את האיכות תמונה שלו.(הפרליה הישן, אני לא יודע מה עם החדשים)
פורסם 2003 במאי 422 שנים מגרעות , מטרוקס , הצחקת אותי...הכרטיס נועד לעבודה ולא למשחקים , למרות כוונות מוטעות של חברת מטרוקס , כפי שאמרת איכות התמונה של כרטיסי מטרוקס הכי טובה .אבל לא למשחקים.(אגב מפחינה טכנולוגית הוא עולה על נבידיה ן ATI ) אבללא מסוגל לנצל את הטכנולוגיה , כרטיס שיצא טרם זמנו ולא מותג לקהל נכון.כמו כן ההייפ האדיר שהיה לכרטיס ללא כל ביסוס או עובדה בשטח גם גרמה לכישלון הכרטיס , ראה FX של נבידיה....כניראה שמטעויות של אחרים לא לומדים.
פורסם 2003 במאי 522 שנים מה קשור?הם מבוססים על הצ'יפים של הFX\9700PRO, אבל בעלי טכנולוגיות שמיועדות לרינדור ויישומי תלת מימד.
פורסם 2003 במאי 522 שנים לא הבנתי את השאלה...איכות התמונה ביציאת טלויזיה?או איכות תמונה במסך... שהיא אצל כולם אותו דבר....
פורסם 2003 במאי 522 שנים מה קשור?הם מבוססים על הצ'יפים של הFX\9700PRO, אבל בעלי טכנולוגיות שמיועדות לרינדור ויישומי תלת מימד.אז זהו שלא!
פורסם 2003 במאי 522 שנים http://mirror.ati.com/products/workstation/fireglx1/specs.html מה בדיוק רשום בGraphics Technology? : : Belive the UNBELIVABLE ;D
פורסם 2003 במאי 522 שנים מגרעות , מטרוקס , הצחקת אותי...הכרטיס נועד לעבודה ולא למשחקים , למרות כוונות מוטעות של חברת מטרוקס , כפי שאמרת איכות התמונה של כרטיסי מטרוקס הכי טובה .אבל לא למשחקים.(אגב מפחינה טכנולוגית הוא עולה על נבידיה ן ATI ) אבללא מסוגל לנצל את הטכנולוגיה , כרטיס שיצא טרם זמנו ולא מותג לקהל נכון.כמו כן ההייפ האדיר שהיה לכרטיס ללא כל ביסוס או עובדה בשטח גם גרמה לכישלון הכרטיס , ראה FX של נבידיה....כניראה שמטעויות של אחרים לא לומדים.מסכים איתך במאת האחוזים, אותו הדבר בעצם קרה עם ה geforce fx 5800 ultra בקשר למשחקים.
פורסם 2003 במאי 522 שנים אפילו ה G400 הענתיקה שלהם נחשב לבעל איכות תמונה טובה יותר מ ATI ו NVIDIAוואו...אם ככה אני לא יכול לתאר לעצמי את הכרטיסים החדשים שלהם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.