פורסם 2008 באפריל 1917 שנים שלום, יש לי כרטיס מסך x1900gt ומסך של viewsonic.אני לא מצליח לחבר את המסך ב- dvi- רק דרך ה-vga. כשאני מנסה לחבר אותו ב dvi אני מקבל הודעת no signal כשחלונות עולה.ניסיתי לשנות תדר ריענון ל- 60 הרץ-כלום.אני עובד עם ויסטה. ב-xp ה- dvi עבד אבל רק כשהדרייברים לא היו מותקנים. כשהתקנתי אותם אז הייתה לי אותה בעיה.מה עושים?(ד"א- יש הבדלי איכות בין dvi ל-vga?)
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים נראה לי שצריך להגדיר לו ..תעשה על הדיסקטופ לחיצה ימינית ושם אולי יש לך בחירה או VGA או DVI אם אין , תיכנס ללוח הבקרה של הכרטיס ושם בטוח יש לך בחירה בין VGA ל DVI
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים מחבר נראה לי שצריך להגדיר לו ..תעשה על הדיסקטופ לחיצה ימינית ושם אולי יש לך בחירה או VGA או DVI אם אין , תיכנס ללוח הבקרה של הכרטיס ושם בטוח יש לך בחירה בין VGA ל DVIאי אני עושה את זה?
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים נראה לי שצריך להגדיר לו ..תעשה על הדיסקטופ לחיצה ימינית ושם אולי יש לך בחירה או VGA או DVI אם אין , תיכנס ללוח הבקרה של הכרטיס ושם בטוח יש לך בחירה בין VGA ל DVIאמרתי בפוסט הקודם , תיכנס ללוח הבקרה במחשב אולי זה נמצא שם , ויש הגדרה להעביר את המסך לDVI
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.