פורסם 2008 באפריל 1917 שנים שלום, עד היום WMP 11 פעל לי כרגיל בלי בעיות והצלחתי לראות ולשמוע כל דבר שהורדתי בלי בעיות . אתמול הורדתי משהו והצלחתי רק לשמוע בלי לראות אותו. אני חושב שחסר לי Codec מסוים.יש לי Divx גרסה אחרונה, Xvid גרסה אחרונה. אם זה באמת בעיה שחסר לי Codecs אפשר לקבל המלצה על חבילת Codecs טובה. אני אציין שמה שהורדתי לא פגום או משהו כי שלחתי לכמה חברים שלי ולהם זה פעל כרגיל.
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים שלום, עד היום WMP 11 פעל לי כרגיל בלי בעיות והצלחתי לראות ולשמוע כל דבר שהורדתי בלי בעיות . אתמול הורדתי משהו והצלחתי רק לשמוע בלי לראות אותו. אני חושב שחסר לי Codec מסוים.יש לי Divx גרסה אחרונה, Xvid גרסה אחרונה. אם זה באמת בעיה שחסר לי Codecs אפשר לקבל המלצה על חבילת Codecs טובה. אני אציין שמה שהורדתי לא פגום או משהו כי שלחתי לכמה חברים שלי ולהם זה פעל כרגיל. Divxנתחיל ככה, הקודק הכי איכותי וטוב שקיים, אבל יש לו חסרון קטן, כיום כל הסרטים החדשים עובדים על 32 ביטוהישנים יותר מפעם עדיין עובדים על 16 ביטוכשאתה מתקין את ה Divx החדשה היא גורמת ל 16 לא לפעול, אל תשאל למה, הם גם לא רוצים שזה יפעלתסיר את Divx ותראה שזה יעבוד, אבל אז כל הסרטים ירוצו לאט וחלק בכלל לא יעבודו ללא המקודד הזהתשאר כמו שזה, הכל בסדרחבילה מושלמת למקודדים:XVIDDIVXAC3FILTERועוד משהו, לעולם אל תתקין ערכות מקודדים כמו שהציאו לך פה, זה המיץ של הזבל, תתקין את האיכות, את כל התוכנות הכי עדכניות בנפרד לפי הרשימהשרשמתי לך פה.תהנה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.